Highl1 Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 crk'o mi HTC TyTN, i sad tugujem, i gledam dal neko to moz da popravi :( 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Pa zar ne radi onaj RRC taj HTC, ili beshe ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 josh je smeshnije kada se sazna da je taj isti direktor gradske chistoce prosle godine proglashen najuspeshnijim privrednikom od strane privredne komore ! lol! meni je josh vishe interesantno shto je on od vozacha kamiona za djubre doshao do pozicije direktora javnog preduzeca, pa to nema ni u americhkom snu. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Pa zar ne radi onaj RRC taj HTC, ili beshe ne? sad radi neki DiFo koji je deo RRC-a, ali oni ne bi znali sta je, i nisam kupio uredjaj kod njih.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) treba mi pomoc!!! iz kucista izbija visokofrekventni zvuci! najvise podseca na "necujnu" pishtaljku za pse. probao sam da ocistim kulere, vidim jel sve na svom mestu dole, medjutim nista se nije dogodilo. cak i prilikom gledanja slika, tacnije menjanja istih, zvuk se gubi pa ponovo pocinje atak... btw, ovo me muci par dana, al posto sam dokon treutno, bas mi je "zapalo za usi"... i nisam hteo negde drugde da otvaram topik, zato sto mi treba brzo resenje... voodoo !!!!! edit- peja je provalio gresku u kucanju ili cak i moje neznanje, pa sam morao brzo da reagujem!!! Edited November 14, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 A jel si siguran da nije iz zvucnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 da, mislio sam prvo da je do modema, medjutim nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) Ako mutovanje CD-ROM-a i spuštanje maksimalnog volumea Wave Outa i Mastera ne pomogne, onda kupi nove zvučnike :) E da, probaj i mute za Master Volume pa vidi da li se čuje, čisto da eliminišeš mogućnost nekog zajebantskog programa. Edited November 14, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ali lol, nisu zvucnici!!! ono je bilo da, kao, siguran sam da nisu zvucnici :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 (edited) Ja da čitam cele postove, bio bih... ne znam, direktor? :D Možda je napajanje, možda je CD, ventilator na grafičkoj... drži otvorenu stranicu dok je komp upaljen pa vidi. Ili kupi nov komp :) edit: A da nije monitor? Ako je CRT i reaguje na promenu slika, onda je to, nema šta drugo. Meni je tako bilo na starom, workaround je bio da ga zveknem sa strane ko televizor :D Edited November 14, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 nije monitor, tft imam a i zvuk se direktvno iz kucista cuje ... nista, hvala na pomoci, probacu nesto da uradim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 zalij ga ladnom vodom... sok terapija zna da pomogne ... nekad :{ elem ustao, cirkam kadu.. i palim na fax za 15 min... mrzim svet sto sam morao da ustanem... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Ako dolazi iz zvuchnika, onda je to do struje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 zalij ga ladnom vodom... sok terapija zna da pomogne ... nekad :{ elem ustao, cirkam kadu.. i palim na fax za 15 min... mrzim svet sto sam morao da ustanem... Kako li se to radi? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 dobar deo jucerasnjeg dana se cimam po institutu.. tako i u cetvrtak, i u ponedeljak.. dobro, bar ne idem u skolu. jedina pozitivna stvar koja mi se desila u proteklih 48h je ta sto sam sanjala jedan fin san :)) odo na dorucak (omg pocela sam da pisem ko moi neeeeeeeeeeee) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Jebo mater svoju. Evo tek sada sam uspeo da pogledam na sat i sednem za svoj komp od kako sam dosao jeeeeee... A bas sam se nadao mirnom danu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 medolinka, prestani da budesh smeshna. ;] ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 odo na dorucak (omg pocela sam da pisem ko moi neeeeeeeeeeee) Vidi malu sto je pocela da proziva? :) Nadam se da poslepodne ipak nece pasti ta najavljena kisha, posto moram do grada/faxa itd. Poslednji dani su pomalo slow... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 medolinka, prestani da budesh smeshna. ;] maro, prestani da budesh. ;] neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 mrzim kad me probude :S bio sam do grada vec nesto pozavrsavao, trebace mi dosta kafe danas da ostanem u funkciji ceo dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 @Mendzi Izvadi memoriju, ako i dalje cujes zvuk onda je u tvojoj glavi! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 glava na sedmom nebu don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 sutra citajte u blicu, "ubijene salterke sa filoloskog fakulteta"!!! al su me izdzigerisale,no sad je bolje malo! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ..kako sve moze da se promeni u roku od nekoliko sati... i kakva sam ja budala i ni o cemu ne razmisljam.... ee... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 haha uvek se nasmejem lagu i njegovom ninja hejtu prema mari... :D @t: spavao sam mnogo... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts