Guest Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 zatvorite šalone, vratila se iva na forum. al ne brinite, potrudiću se da je opet smori. ha ha zaista nema zanimljivih topika ovih dana. palo mi je na pamet da otvorim novi photoshop topik, ovog puta sa isecanjem i lepljenjem svoje glave na poznate fotografije. mislim da bi imalo potencijala. npr. neko zalepi laga i maru na onu poznatu fotku egzekucije u vijetnamu. jedini problem je što ne umem ništa slično da napravim, a glupo je da otvorim topik i napišem "EJ, AJDE, LOL" inspirisala me je "game over" fotka kojota i milića koju sam sanjao (?!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Kakav si ti to lozach na kola kad nemas rezervni akumulator negde u garazhi? ...ili bar rezervna kola :) Imam i jedno i drugo, ali sam se, kao sto rekoh, nosio mishlju da izmislim pricu o pokvarenom akumulatoru... to je realno jedina opcija u mom slucaju, jer vozim Tojotu. :( ontopic: Ipak sam otisao i bilo je mega! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 loooood vece loooooodooooo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 sta biste uzeli od kola za 8k jura, da nije starije od tipa 5 dina i da nije skupo za odrzavanje? kola za dgra mi trebaju, ja ih necu ni piciti preterano, nego za svece i keve... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 zatvorite šalone, vratila se iva na forum. al ne brinite, potrudiću se da je opet smori. ha ha ili ne? :) inspirisala me je "game over" fotka kojota i milića koju sam sanjao (?!) gospode bozhe. (!) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 sta biste uzeli od kola za 8k jura, da nije starije od tipa 5 dina i da nije skupo za odrzavanje? kola za dgra mi trebaju, ja ih necu ni piciti preterano, nego za svece i keve... ja bih uzeo ford focus jer su mi automobili ispod c segmenta premali i znam odličnog ford majstora. takođe bih išao na varijantu benzinac pa plin, pošto su svi "mlađi" dizeli jako osetljivi na loše gorivo. a za žene je taj klio koji stija predlaže idealan, ali ne dizel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 sta biste uzeli od kola za 8k jura, da nije starije od tipa 5 dina i da nije skupo za odrzavanje? kola za dgra mi trebaju, ja ih necu ni piciti preterano, nego za svece i keve... http://www.mojauto.co.yu/ trep trep :) _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 znam ja gde mogu da gledam, ali ne znam sta da gledam:) taj rad, ja sam nesto i mislio klio da pazarim, al su mi nesto rekli da ce da se kvari i tako to, ne znam, fala, raspitacu se jos. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 sad sam ustao i nije mi dobro... sad hodam nervozno po stanu kao zombi i govorim "kaaaafaaa cigareeee kaaaafaaa cigareeee" a cimer mi je otisao u prodavnicu i jos ga nema sa dve osnovne stvari za egzistenciju... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 eto i mene posle nekog vremena ;) propustila sam stipendiju za Bech,tj.nisam je dobila..jebg,nisam se ni potrudila koliko sam mogla :P jos uvek prevodim ono uputstvo za stamparsku masinu i ko zna kad cu zavrsiti.. planiram da uzmem telefon sa onim post-paid paketom :) jel pisala luda_loknica ?:) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 U Jagodni sam!!Boze koliko mi je nedostajao ovaj mir... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 hoce covek iz sela al selo iz coveka ne ;P Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Reinstalirao sam Windowse za pare lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 osetjam se relativno bolje danaske, zhiveli brufeni ! trebalo bi da odradim jednu kciju vecheraske vreme je :) inspirisala me je "game over" fotka kojota i milića koju sam sanjao (?!) koliko ti imash problema na savesti kad te taj dynamic duo progranja :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 izvadili su mi zub, i otvorili sinus posto se spustio i sad nema pushenja/fizickih aktivnosti 7 dana :/ 48h bez cigare so far:) chini mi se da ovoliko dugo nisam pauzirao od kad sam pocheo da pushim (pre nekih 8-9 godina :))).... josh 5 dana! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 e pa drugari ja moram ovo da izjavi u javnosti posto mi se ovako nesto da sada nije desilo ... malo pre sam bio u wc-u vrsio veliku nuzdu i mozete da zamislite moj izmet je bio zelene boje ...svetlo zelene ... iskenjao sam jbenog alien-a don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 taj rad, ja sam nesto i mislio klio da pazarim, al su mi nesto rekli da ce da se kvari i tako to, ne znam, fala, raspitacu se jos. A neke fore tipa, nov Getz i tako to? Ja sam uvek (doduse nisam neki fan kola pa bi to trebalo dablcekovati) bio za nov auto a ne polovan a ovaj je ok, prostran, garancija 5 godina itd. Sta ga znam. Svratio sam do redakcije da prebacim neke stvari, gledam kakva je ovo guzva ka Banovom brdu, subota je popodne ... mogu da zamislim kako je radnim danom strasno ... Gledam tenis, bas mi glupo sto Ana ne mozhe da odigra malo malo bolje i da dobije ovu Zastin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 bila danas u nekom sitnom shoppingu (naravno obisla ceo delta city) i jos malo pa polako spremanje za vecerasnje zezanje.. :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 izvadili su mi zub, i otvorili sinus posto se spustio i sad nema pushenja/fizickih aktivnosti 7 dana :/ 48h bez cigare so far:) chini mi se da ovoliko dugo nisam pauzirao od kad sam pocheo da pushim (pre nekih 8-9 godina :))).... josh 5 dana! :D Realno ako izdrzis tih 7 onda mozes i da batalis :) Bio danas malo na fax-u pa posle lencario i tako sada mi ide druga tura napijanja.. kuku lele.. Inace igice samo da znas da sam se opasno nalozio na lap :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 nisam otisao u novi sad....svo to geek zezanje i dzaba klopa uz free wifi hot spot... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Eto, treba i 3,5 sata busom nazad. E sad, sta je bolje: - voz koji obuhvata: uredjaj za merenje ubrzanja, kocenja i konstantnosti brzine na bazi vode, ugradjen u prozor; funkciju ljuljanja od S. Karlovaca do Beograda, pun radoznalih plavaca plus epilepticno menjanje brzine, - bus koji predstavlja udruzene snage konduktera i vozaca sa jeftinim humorom, dok vozac, objasnjavajuci sta sve ima novi autobus svom zemljaku, imitira svoje mladje "kolege" sa tva. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 A neke fore tipa, nov Getz i tako to? Ja sam uvek (doduse nisam neki fan kola pa bi to trebalo dablcekovati) bio za nov auto a ne polovan a ovaj je ok, prostran, garancija 5 godina itd. Sta ga znam. Svratio sam do redakcije da prebacim neke stvari, gledam kakva je ovo guzva ka Banovom brdu, subota je popodne ... mogu da zamislim kako je radnim danom strasno ... Gledam tenis, bas mi glupo sto Ana ne mozhe da odigra malo malo bolje i da dobije ovu Zastin. pa da, samo sto je meni 8k gornji limit bezuslovno, tako da nema auta od 8k i sto evra:) ako se ne varam, getz je nesto tipa 9k barem. novi za ove pare mogu da uzmem logan, ovog naseg punta ili sta je vec i tako to, a polovni mogu da uzmem avion, tako da mi je bas frka da uzmem novi:) a nekog drugog japanca polovnog? fabia, corsa, astra, polo? dajte neke overall tripove, recimo ortak mi rece da se francuzi dosta kvare i da su skupi za odrzavanje (ovo za odrzavanje znam), a da su japanci recimo nekvarljivi i tako to...otprilike bi trebalo da uzmem golfa, ali ne podnosim taj auto:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 btw, jel moze i kako da se skine sa neta knjiga 'evgenije onjegin'? shatro niko nema da mi pozajmi.. :| For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 http://www.lektire.org/#E Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Opet neki idioti na TV-u kenjaju protiv čučavaca u osnovnim i srednjim školama i hoće da uvedu WC šolje. Pa čoveče, i budali je jasno da je čučavac sto puta higijenskiji od WC šolje, jer ti je jedini kontakt preko nogu, a na šolji koju upotrebljava ko zna koliko ljudi ni posle pet brisanja daske nisi siguran da nećeš pokupiti neku boleštinu. Glupi debili i glupa televizija, plaćam pretplatu da bi se nervirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts