Ramirez Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 shta retji Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ne ide mi se nikud a adsl-a nemam tako da u grad idem ja. a u kurac kako je zivot dosadan i los ovih dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 tezha sam za 25L rakije.. \o/ kruko.. vidimo se sledetje nedelje.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 I posle se ljudi pitaju shto krule ljushti pajdo :( OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 misliš da je zbog mare ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) bio na kuglanju, razbio sam se, odo da jedem nesto pa na kunt Edited November 24, 2007 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 (edited) bas vas boli k.... sta sam ja radio i sta mi se desilo danas jel tako ? edt- aj bas da ne budem vulgaran Edited November 25, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Bpilo je dobro vecherass :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 standardno umiranje subotom uvece. no more, no less. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 ovima mora da je ludnica na svenu \o/ odo na kunt, taman sam se optimalno iskulirao vecheras :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 kakav smor, odljubio sam se :| tja bar sam se istripovao na psihodeliju... dosta jednom za sest meseci... pffff good night, have a wet dreams..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 gladan sam ...frizider beo ..para nemam ....muka mi je .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 pripit sam, jebo ti to:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Odvaljen sam ou jea!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Opet sam pio :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 mrzi me da ustanem iz stolice i da se dovucem do kreveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 (edited) koja sam kita od choveka nekad majku mu jebem ovako se smorim i samo blenem kroz prozor. ono zamislim se, jel se moj zivot sveo na shkolu, cs i posao. :| dobra stvar je kad god se ovako zamislim sutradan dodje nesto da me ubedi u suprotno tako da super. @G najjache je kad se zaljubis a ono sutradan odljubis i sve u kurac :D edit: upravo mi ortaci iz srbije poslali poruku koliko im je carski bilo sinoc. aj sve u kurac sad na kvadrat :) Edited November 25, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Juce sam prolazio karadjordjevom ulicom dole kod Ekonomskog i vidim vatrogasci naduvali onaj veliki "jastuk", preko puta ulice stoje ljudi i gledaju gore, zna li ko sta se desilo, jel neko hteo da skochi? Druga zanimljiva tema juce mi je bila sto sam se sav primio da povezhem lcd na komp i kao sad cu ja na njemu da gledam serije i to, sve uzeo kabl iz redakcije kojeg sam kupio pre "ihahaj" i doneo kuci, razvezao kablove i iza kucista - kad ono kara. Zaboravio da mi je graficka master crossfire i da ima jedan izlaz i taj drugi konektor za crossfire :) Pa sam se malo smorio :) Posto ce ostatak kad se ovi pridignu biti sigurno u tom fazonu, da ja to lepo nachnem: Sven je objasnio, Rijana je objasnila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Juce sam video Zwerka sa devojcicom u jednom kaficu :) Kako ovi nasi politicari samo odvajaju ribe :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Odlikaši, bato! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 @Formice Kako ti salju poruke? Mislio sam da poruke ne idu za Ameriku? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 mnogo dobro beshe sinoc:S:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 once again life proves to me that if i need something done right and timely i need to do it myself... naravno mozda je u pitanju losha karma sto drugi ljudi chekaju mena pa ja zato chekam druge ali opet...smaraju me takve akcije.. on a side note josh malo pa sam zdrav....fizichki ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 @bolkonski poruke stizu u US i Australiju bez frke , samo su malo skuplje, zaboravio sam cenu (valjda kao 2 poruke ili slicno zaboravih) i u glavnom stizu u roku od par minuta , ako ne i instant. @topic Probudio se , purge-ujem kucu od smeca kog ima na sve strane. . . . Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 @Formice Kako ti salju poruke? Mislio sam da poruke ne idu za Ameriku? poruke bez problema idu za i iz Amerike a kostaju izmedju 6 i 7 dinara kada sam poslednji put slao pre koju nedelju. Opet nisam spavao koliko sam hteo jer me je keva probudila hejtom - podne je a ti krmachish... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts