Sting Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ljudi su me nazivali fegetom ranije ali nikad dezurnim fegetom =). Lmao @ Bush's sliku :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 @drugi igi, pogodio te, a? :))) [jupi] @Wulfi Povratio si mi par godina zivota kolko sam se slatko ismejao. topic je prajsles! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 (edited) Bio sam danas prvi put i moram reci da sam prilicno prijatno iznenadjem kvalitetom radnji i kako je sve odradjeno ... bash su ga lepo sredili. I nije istina ono sto je mare lupetao sa prve strane , preshao sam sve radnje uzduz i popreko i sve je cisto , mislim da neki ljudi sa preozbiljno shvataju ulogu forum hatera , ili jednostavno istresaju nasumichne frustracije , sve je cisto koliko u Srbiji cisto moze biti , i od javnih mesta najcistije gde sam ja bio. Sto mi rece ortak i ja se slazem , u odnosu na Deltu , Merkator izgleda kao pijaca "D Sto se fastfooda tiche imate jedno 7 fastfoodova gore i pored meka , kfca i ostalih gluposti imate i duff sto vam dodje vrh ponude :P , duff je staradno na nivou medjutim fale oni drveni stolovi i "pub" feeling , no to se da zanemariti. Ko je bio u kuglani znace da je fensi odradjena i onaj deo iza sa bilijar stolovima a tu se sada otvara i novi kafe blabla kao u americhkim filmovima cak josh uvek se oseca miris "novog" . NYker i par drugih ( bolesno skupih ) radnji su mi se svidele , shtekacu par meseci za dzemper mada mi tada nece ni biti potreban :P. Mrzelo me da citam svih 11 strana , ali eto to su moji utisci = sve pozitivno , jedino negativno je naravno sto je sve skupo .. no , sta ces ;) Edited November 13, 2007 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 IM IN PPL'S ACC'S, IGNORING UR BANZ!!! Poshto vidim da je u pitanju selektivno i krajnje licemerno primenjivanje pravila (vidi post ispod svog), mozda najbolje da mi dostavish spisak ljudi/tema kod kojih nije dozvoljeno da "izrazujem"* svoje mishljenje"? *ko se seca, razumece Dalje, ni na shta te ja nisam naterao, pravi razlog je objashnjen u mom prethodnom post-u. Brukash se. Wulfgar aha, nisam skontao da se ti ovde boriš za pravdu. super, vrati se na svoj stari nalog, postavio sam te za admina. elem, dok je banovanih korisnika biće i OMG MENE SI BANOVAO A ONOG TAMO NISI!!!‚11 kuknjave, tako da se na to ne vredi obazirati. što se tiče spiska tema kod kojih ne smeš da izražavaš svoje mišljenje, eno ga gore istaknut crvenim slovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ahaha laki kad krecesh da citirash ralpha wigguma? ;o)) I'm a Unitard! :) Ne, reko da pomognem da bastujemo mit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 aha, nisam skontao da se ti ovde boriš za pravdu. super, vrati se na svoj stari nalog, postavio sam te za admina. elem, dok je banovanih korisnika biće i OMG MENE SI BANOVAO A ONOG TAMO NISI!!!‚11 kuknjave, tako da se na to ne vredi obazirati. što se tiče spiska tema kod kojih ne smeš da izražavaš svoje mišljenje, eno ga gore istaknut crvenim slovima. aj sad koliko nas ima koji smo odma otisli "gore" i potrazili sta ima tamo ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 elem, dok je banovanih korisnika biće i OMG MENE SI BANOVAO A ONOG TAMO NISI!!!‚11 kuknjave, tako da se na to ne vredi obazirati. što se tiče spiska tema kod kojih ne smeš da izražavaš svoje mišljenje, eno ga gore istaknut crvenim slovima. Haha koja demagogija, ne Ivane, dok god se selektivno primenjuju pravila bice i toga, ili si prema svima isti ili nisi, ali glupo je da postoji pravilnik koji se primenjuje samo u odredjenim slucajevima a u nekima se gleda kroz prste, ja se ne zalim samo kazem da je to fakticko stanje. Realno od prepirke sa adminima nema nista to je vec naucno utvrdjeno jer ego svakog admina je preveliki da bi on saslusao nekoga sa statusom clana, verovatno je to do ljudske psihe. Uglavnom ne zelim nista da ti zameram samo ti kazem cinjenicu da se pravilnik primenjuje selektivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 elem, dok je banovanih korisnika biće i OMG MENE SI BANOVAO A ONOG TAMO NISI!!!‚11 kuknjave, tako da se na to ne vredi obazirati. Dok je admina koji pravila tumache slobodno, selektivno ili ih prosto ignorishu onda kada njima to odgovara, i ostatka staff-a kome to ne predstavlja problem, da, bice kuknjave. Vazno je da ti znash da se na to "ne vredi obazirati" i da je to "Group: Admin" samo oznaka superiornosti tvog e-penisa u odnosu na ostale ljude sa foruma, a ne neshto shto te obavezuje da se ponashash objektivno i odgovorno. Na ovu temu vishe nemam nishta da (ti) kazem, poshto ochigledno (skoro) sve boli kurac ili jednostavno ne zele da ti se zameraju. /Wulfgar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ja sam mala sisica i volim da igram Fallout jer tamo ima panjatr u guzu. /Wulfgar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Haha koja demagogija, ne Ivane, dok god se selektivno primenjuju pravila bice i toga, ili si prema svima isti ili nisi, ali glupo je da postoji pravilnik koji se primenjuje samo u odredjenim slucajevima a u nekima se gleda kroz prste, ja se ne zalim samo kazem da je to fakticko stanje. Realno od prepirke sa adminima nema nista to je vec naucno utvrdjeno jer ego svakog admina je preveliki da bi on saslusao nekoga sa statusom clana, verovatno je to do ljudske psihe. Uglavnom ne zelim nista da ti zameram samo ti kazem cinjenicu da se pravilnik primenjuje selektivno. Tako je bre! Ti dodjesh i kazesh da su jevreji sami sebe ubijali i ljudi te izhejtuju i ne budu banovani KAKO JEBOTE TO SME TAKO? Btw sto se tice ovog sluchaja iako se slazem sa wulfgarom povodom medolinke moram primetiti da je svaki put kad neko direktno i ozbiljno vredja nekog drugog ostrim jezikom (kurvo, droljo, jebem ti * i sl) taj neko bivao banovan nevezano za povezanost sa adminima. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Ti dodjesh i kazesh da su jevreji sami sebe ubijali i ljudi te izhejtuju i ne budu banovani KAKO JEBOTE TO SME TAKO? ?! ROFL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Dok je admina koji pravila tumache slobodno, selektivno ili ih prosto ignorishu onda kada njima to odgovara, i ostatka staff-a kome to ne predstavlja problem, da, bice kuknjave. Vazno je da ti znash da se na to "ne vredi obazirati" i da je to "Group: Admin" samo oznaka superiornosti tvog e-penisa u odnosu na ostale ljude sa foruma, a ne neshto shto te obavezuje da se ponashash objektivno i odgovorno. Na ovu temu vishe nemam nishta da (ti) kazem, poshto ochigledno (skoro) sve boli kurac ili jednostavno ne zele da ti se zameraju. /Wulfgar zatvori su puni nevinih ljudi, ako je njima verovati. isti je slučaj i sa banovanim korisnicima. ne kapiram koja je tvoja poenta, mislim, šta ti zapravo hoćeš da kažeš? nije trebalo da te banujem zato što si devojku nazvao kurvom? ili ti je odbrana "OMG I ON JE A NJEGA NISI"? ako je ovo drugo, onda prestani da se praviš da ne razumeš da je to logička greška na osnovu koje te niko na svetu ne bi oslobodio nikakve odgovornosti, od sudova preko pandura do rođene keve. nisi ni glup ni neiskusan u forumašenju, odlično si znao šta pišeš i šta će se desiti kada neko od admina to pročita, tako da sada izvoli i odleži svoju kaznu (neću ti dodati još jedan dan iako danas ceo dan postuješ sa tuđih naloga) pa onda nastavi da postuješ kao slobodni čovek. i još nešto, zamolio bih ostale korisnike da ne postuju u wulfgarovo ime. njemu pm radi sasvim normalno, i može nastaviti da se objašnjava sa mnom tim putem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 hehehe aj' svi stavite /Wulfgar u signu ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 bio.... video... nista posebno.... obican usrani trzhni centar... vidi se da sam objekat jos nije gotov, parking je ok ali ulazi iz parkinga u sam shoping mol su lose organizovani... u fazonu "sorry, ovuda se sad SAMO IZLAZI!" WTF? Morao sam okolo da udjem... naravno kad smo tuda izlazili ljudi su mogli nesmetano u oba smera da se krecu... smejurija... sami lokali u centru su ok, nisam ni ocekivao nista spektakularno... krpice, malo tech opreme i giga market gde cete kupiti sve ono sto ste oduvek zeleli i ono sto niste nikako planirali ali ste bili u potrosackom hajpu pa ste umesto jednih izgurali 2 kolica kojekakvih sranja... food court na vrhu centra je onako... par fast food brendova sa svojim standardnim sranjima... duff sa burgerima... uglavnom merkator ih POWNUJE BIG TIME sa onom svojom kuhinjom i klopom u istoj... Kad podvucemo crtu imamo trzni centar lepsi i za dlaku bolje opremljeniji od ostalih koji je namenjen stanovnicima NOVOG BEOGRADA koji za ista sranja ne moraju vise da prelaze most i dolaze u centar... sto je ok jer se izbegavaju saobracajne guzhve donekle... Kapiram da ce sledece godine doneti jos nekoliko slicnih centara na NBGD-u koji polako preuzima primat kada je su biznis lokacije u pitanju... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Bio sam u subotu, nisam video nista sto nema u ns-u, knez je ipak po pitanju radnji meni daleko interesantniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ^ pozeru,ladno imas "just cavalli" u avataru :D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Haha koja demagogija, ne Ivane, dok god se selektivno primenjuju pravila bice i toga, ili si prema svima isti ili nisi, ali glupo je da postoji pravilnik koji se primenjuje samo u odredjenim slucajevima a u nekima se gleda kroz prste, ja se ne zalim samo kazem da je to fakticko stanje. Realno od prepirke sa adminima nema nista to je vec naucno utvrdjeno jer ego svakog admina je preveliki da bi on saslusao nekoga sa statusom clana, verovatno je to do ljudske psihe. Uglavnom ne zelim nista da ti zameram samo ti kazem cinjenicu da se pravilnik primenjuje selektivno. na zalost ili na srecu na forumu ne vaze sva pravila demokratije... :) btw. ono sa kurvom je jedino sto je po meni bilo neprimereno... a sto se mene tice sve najbolje o adminima... bilo je par postova za koje bih sam sebe banovao... ili me nisu snimili ili ih je boleo qrac sta sarma lupeta... ;) Tako je bre! Ti dodjesh i kazesh da su jevreji sami sebe ubijali i ljudi te izhejtuju i ne budu banovani KAKO JEBOTE TO SME TAKO? Btw sto se tice ovog sluchaja iako se slazem sa wulfgarom povodom medolinke moram primetiti da je svaki put kad neko direktno i ozbiljno vredja nekog drugog ostrim jezikom (kurvo, droljo, jebem ti * i sl) taj neko bivao banovan nevezano za povezanost sa adminima. nas dvojica nismo bili banovani... mislim da su reci poput retard, idiot, kreten, imbecil, pedercina, pedofilcina bili samo blazi oblik tepanja i izrazavanja simpatija... Kapiram da ce sledece godine doneti jos nekoliko slicnih centara na NBGD-u koji polako preuzima primat kada je su biznis lokacije u pitanju... dobili smo mnogo... ali ghetto vise nikada nece biti isti... ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 a za ovo "mala cam-kurva" si dobio tri dana suspenzije. \o/ i posle ivan nije "mnogo opasan jebach" :D IM IN PPL'S ACC'S, IGNORING UR BANZ!!! Poshto vidim da je u pitanju selektivno i krajnje licemerno primenjivanje pravila (vidi post ispod svog), mozda najbolje da mi dostavish spisak ljudi/tema kod kojih nije dozvoljeno da "izrazujem"* svoje mishljenje"? *ko se seca, razumece ahaha, ma nemoj vise da me potsecas na to :D Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 \o/ i posle ivan nije "mnogo opasan jebach" :D Mislim da te mnogi nisu razumeli ovde... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 \o/ i posle ivan nije "mnogo opasan jebach" :D Danice, Danice....pa šta uradi, crno dete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 OMFG :( *calls grammarpolice* ma za to su me vec ispravljali. j.s.p.z.? Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 pogledah sad u gramatici. ispostavice se da je to oDstupanje od glasovnih promena. jbg, moja greska. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 bio sam danas preko puta deltacitya, ruzan je objekat! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Ahaha, peja.pro nego... sto banujete wulfraga, krivi su admini sto su u isti ring stavili medolonku i njega.. aka.. majk tajson vs lenoks luis. \o/ i posle ivan nije "mnogo opasan jebach" :D zapravo.. wulfgar nije ni potreban za hejt, ona to radi sama. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 idem ja tako jednog dana krajem, uputio se prema gradu, kad u žbunju pored trotoara naletim na zlatnog patuljka. uhvatim ga a on mi reče da će mi ispuniti tri želje ako ga pustim. poželim da sam bogat, PUF, i oronuli blok se pretvori u blještavi kraj kod arene. poželim da sam lep, PUF, i pretvorim se u pravog apolona. poželim da imam lepu, pametnu, dobru i skromnu devojku, ali patuljak mi reče da tu želju može da mi ispuni samo ako ga kresnem. i šta sad da radim, odvučem patuljka u obližnji haustor, skinem mu pantalone i krenem da ga prcam. a onda se patuljak pretvorio u danicu... ...i bilo je tako, gospodine sudija, a ne kako kaže njena mama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts