Force Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Jel pevala uzivo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 e jebem ti cert za koji se pita 'jel pevala uzivo':) ako moze kebra da peva uzivo, moze svako:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 kebra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 kebra? Obojeni Program Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Izvinjenje organizatora zbog propusta na koncertu Rijane Autor: E.B. | 27.11.2007 - 09:25 Nakon nekoliko organizacionih propusta (pukla zaštitna ograda ispred bine, dvočasovno kašnjenje, skraćen koncert...) koji su obeležili Rijanin nastup u „Areni“, oglasila se i firma „Skaj mjuzik“ koja je organizovala koncert, i u svom saopštenju se izvinila svim posetiocima koji su imali bilo kakve neprijatnosti. „Iako kao organizator snosimo odgovornost, nažalost, nismo imali uticaja na odluke menadžmenta izvođača sa kojima se umnogome nismo slagali. Koncert je bio organizovan uz maksimalne mere bezbednosti koje propisuje ‘Arena’. Broj posetilaca je bio 7.006 sedenja, 540 loža i 6.892 posetilaca na parteru, što je apsolutno ispod maksimalnog kapaciteta od 8.000 posetilaca na parteru sa spuštenim teleskopskim tribinama. Nažalost, pre početka koncerta zaštitna ograda ispred bine je na jednom mestu popustila i manadžment izvođača je postao izuzetno zabrinut za bezbednost i izvođača i publike. Zatražili su da se parter u potpunosti isprazni što bi po našoj proceni samo dodatno ugrozilo bezbednost publike prilikom ulaska i izlaska te smo upotrebili sve napore da rasteretimo parter i pojačamo mere bezbednosti. Takođe, insistirali smo na maksimalnom broju redara, zakupili smo doslovce sve zaštitne ograde koje poseduje „Arena“ i van toga dodatnih 26 dužnih metara. Ograde montiraju tehnička lica „Arene“ i još nemamo informaciju zašto je jedna ograda popustila. Angažovali smo dodatnu službu obezbeđenja jer obezbeđenje „Sigurnost Vračar“, na čiji smo rad u više navrata podnosili zvanične žalbe, poseduje ekskluzivni ugovor sa „Arenom“... Da nije bilo bespotrebne zabrinutosti Rijaninog menadžmenta koncert bi prošao besprekorno kao što je i prošao“, navodi se u sopštenju koje je potpisao Milenko Škarić, generalni direktor „Skaj mjuzika“. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 realno kapiram da organizatorima kod nas ovde fali josh jedno 3-4 godine iskustva shto se tiche velikih koncerata pa se ovakve neke gluposti netje dogadjati. naravno i da im malo porastu muda da ne mozhe bash svaki menadzer da ih drka. mislim shta, mi smo pocheli te neka mega giga koncerte americhkih, mtv zvezdica, da organizujemo pre 3 godine max ipak treba ispetji zanat. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 sve je to lepo i slatko ali ona je vishe pevala playback(rekle mi cave koje su bile) nego uzivo,mogu da se izvinu njoj jer su pogreshili u njenom dovodjenju! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 pa nije bash sve tako, to se i vidi na primeru kad se izjalovilo sa dovodjenjem operskog pevacha (dal carrerasa ili dominga stade mi mozak sada) sad neshto skoro pre 2-3 meseca. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 shta se tad desilo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 pa nije bash sve tako, to se i vidi na primeru kad se izjalovilo sa dovodjenjem operskog pevacha (dal carrerasa ili dominga stade mi mozak sada) sad neshto skoro pre 2-3 meseca. vrh brate,lik koji je organizovao uzeo pare i paljba a plasido domingo doshao po burek kod zoce! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts