Jump to content

- TV Topic -


Kole

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mike & Molly

http://www.imdb.com/title/tt1608180/

Novi sitkom. Ista ekipa kao i za serije Two and a Half Men i The Big Bang Theory. Odgledao sam samo pilot i nasmejao sam se bas onako iskreno nekoliko puta. Prica se vrti oko Majka i Moli, dvoje ljudi koji su preterano debeli. I naravno sve fore su u tom fazonu, ali i ne samo to nego i o ljudskim manama uopste. Simpaticna je serija. Imao sam neku odbojnost prema seriji kada sam cuo za nju, ali odgledah pilot i dopalo mi se, tako da je to moj predlog i za ostale.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

otkad si ti interesna grupa domaće serije jbte igi

zanima me kao fenomen...pogledao bih par epizoda ove serije samo da vidim kako ce opravdaju bogatstvo ovih zaludnih kucki, odnosno njihovih muzeva. Zanima me kakve ce profesije imati ti likovi, odnosno sta ce biti umesto onoga sto jesu u realnosti - tajkuni, krimosi (isto dodje), uvoznici, politicari...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Prekida se snimanje serije "Dva i po čoveka" sa Čarlijem Šinom

Televizije CBS i Vorner saopštile su u četvrtak da prekidaju produkciju ove sezone serije "Dva i po čoveka" čija je zvezda Čarli Šin.

Odluka je doneta zbog "ponašanja Čarlija Šina, nesuvislih izjava i stanja u kojem se nalazi", navodi se u zajedničkom saopštenju koje je izdato nekoliko sati pošto je bilo najavljeno da se glumac vraća na snimanje.

Snimanje "Dva i po čoveka" prekinuto je u januaru da bi se glumcu omogućilo da se pribere posle tromesečne serije ispada izazvanih, po svemu sudeći, alkoholom i drogom. Tokom tog perioda tri puta je bio hospitalizovan.

Nastavak snimanja je bio najavljen pre nego što je 45-godišnji Šin u jednom radio intervjuu nesuvislim i ponekada otrovnim rečima napao izvršnog producenta serije i mnoge druge poput organizacije Anonimni alkoholočari.

Šin je prošle nedelje u jednom intervjuu rekao da je imao neke probleme, ne navodeći detalje, ali je dodao da je spreman da se vrati na posao

Portparol glumca Sten Rozenfeld izjavio je ranije juče da Šin planira da počne da radi u utorak, 1. marta, dok će snimanje komedije početi dan ranije, a ceo rad na seriji u četvrtak.

Komedija na američkoj televizijskoj mreži CBS prekinuta je u januaru kada je Šin javio da ide na rehabilitaciju posle burnog života u poslednje vreme, tokom kojeg je tri puta hospitalizovan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...