Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jooooj sto je bilo dobro u Pinku sinoc, lepo je vratiti se posle puno vremena. mada poslupeli su malo, no dobro has je jos uvek dobar :)

Lepo ja rekoh da ce da se napije!

/edit

Kasno je da editujes Vitjo....:D

Edited by AlexG

Cekaj bre,da li je postojao neko normalan koji je davao 3000din da bi dobio 2000din?

Edit:Cifre 2 i 3 su zamenile mesta. [:)]

verovatno je izračunao da više izgubi stalno vraćajući više kusura, ili neće više da gubi mušterije tako što im stalno vraća manje

Iliti kruko ako si prijavljen na bar 350 eura (verujem da jesi), uzmes lepo nov auto gradski neki osrednji, na 7 godina, platis 20 posto ucesce i cirka ~120 evrica mesecno i vozis nov lep auto sa garancijama, bla truc :)

Meni bi getz trebalo da legne sledece nedelje hurra.

Uglavnom jes da ce akrepbanka da mi drpi ~2000 za tih 7 godina al jebi ga, tranzicija

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Meni bi getz trebalo da legne sledece nedelje hurra.

Getz je stvarno dobar auto. Mene svaki put iznenadi svojom dobrotom ;) Em je lepo prostran pozadi, em ima finu opremu, em nije ni ruzan a pride ima sada vec koliko ono 5 godina garancije.

Bio sam da jedem nesto, do SuperVera, pun Vero stranaca, ono ovaj Aerobik hepening trenutno aktuelan pa sve vrvi!

Pa to plus sam se raspitao po servisima, nije kao toyota, ali ne kvari se generalno, 5 godina je garancija. A i vozio sam se u istom, prostran je ono sto bi mangupi rekli ko p***a je, veci iznutra nego spolja :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

prostran je ono sto bi mangupi rekli ko p***a je, veci iznutra nego spolja :)

hahaha, odlicno :)

nemam 350 evra mesecno, od toga sto dobijem mi 70 ode na fiksne troskove (kirija, telefon, internet, struja, teretana), dosta na hranu, i ostaje mi dovoljno da dudlam kobas ^_^

Ako uzmes da ti rata bude recimo 50 evra, znaci da ti je potrebna plata 150 evra :) A ako ti rata ispada 50 evra, to znaci da za 3 godine mozes da kupis auto od 1800 evra. To su realno krshevi, al' moz' nesto da se iskopa.

sve nesto sumnjam da ce banka da ti da kredit ako imash platu od 11,500 dinara...ili bilo koji drugi vid kreditiranja...

bez plate od barem 300, 350 evra za vecinu banaka si nevidljiv

Eh sad igi ... mis'im da vec za oko 20,000 ne prave nikakve probleme, realno, kako bi drugacje ljudi kupovali daciju ;)

jebem ti ovu popodnevnu dremku, kad ustanem nisam ni za kurac. a nije da spavam što hoću, nego me redovno oko pola četiri nešto smlati i mogu samo da legnem.

a sad valja završiti obaveze.

To je zato sto si se navikao. Nemoj tri dana da legnes tad nego uvece sat ranije, i sve ce biti u redu! :)

Znas kako ... uvek treba da racunas da ces u starije automobile ulagati. Ne bih sad da ti nesto pricam kad nisam bas upucen toliko u tematiku, ali ono sto mogu da ti kazhem jeste da ce te benzin stajati jedno 50ak evra mesecno (neki prosek npr), a drugi troskovi na stranu, nikad ne znas sta moze da se pokvari.

Ne znam koliko je beshe ova dacia najosnovnija, oko 7500 hiljada, sto ce reci ucesce 1500, rata te ispada oko 80 evra valjda, nije loshe za razmisljanje, posebno sto barem imas koliku toliku sigurnost novog automobila.

Evo dosao sam i ja da pricamo o automobilima! :)

Realno, ko god uzme auto na kesh nek se ubode penkalom u oko.

Krule vidi samo da tri meseca zaredom budes prijavljen na vecu kintu u firmi, kako bi dobio lizing. Kredit ces teze dobiti, a uslovi su isti osim sto kod lizinga zvanicno nisi vlasnik kola u periodu otplate.

I vidi da ti povecaju platu, 300e je malo majku mu. :)

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...