Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

najgore od svega toga, kada se radi o iskustvu sa prekrsajnim sudijom i saobracajnom policijom, je to sto taj proces traje pola godine u proseku. na kraju mi dodje da platim i vishe samo da mi se skinu sa kurca...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

1) keva mi kenjala za racun koji je stigao za telefon (dial up [:(]) Od sad idem svaki treci dan na net. + kad ugrabim neciji tudj komp :)

2) sreli smo danas u prevozu Milku Canic i pricali sa njom omg :D

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

1) keva mi kenjala za racun koji je stigao za telefon (dial up [:(]) Od sad idem svaki treci dan na net. + kad ugrabim neciji tudj komp :)

2) sreli smo danas u prevozu Milku Canic i pricali sa njom omg :D

ahahahahah

super vizor nema shale !!!

garant je skroz opushtena , a ne ko u emisiji samo klimne glavom svake dve nedelje .

@prota

jeste, kraljica je zena. :)

raka (sa wcga) krenula jos na stanici da upire prstom u nju ("ljudi, eno je MILKA CANIC!!") i mi svi zablenuli u nju, pa smo usli u taj tramvaj i ona kaze:"posto vidim da me znate, da se i ja upoznam s vama". bas je fina, bezveze se zajebavali kako cemo shatro da dodjemo u slagalicu pa da nam ona shapucce..

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Ijao, udaje mi se drugarica sa faksa u novembru...bice veselo...a pogadjajte gde je svadba...u mitrovici...kosovskoj:)...i to na dan siptarskih izbora na kosovu...zasto mi se cini da ce biti prekidanje...i to jako:)...jos ako povorka bude prelazila preko mosta na ibru...moracu da blindiram kola:)...omg, party all the time:)

srpskivojnik-3.jpg

Dosho sa ekskurzije, sad josh malo izblejim, pa tushiranje i idem da spavam...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...