Stator Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Realno :) Ako pocnem da za mesec-dva pocnem da hvalim MS proizvode ima zvanicno odobrenje da me udarite daskom po glavi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Statore, you are demoted to MS-fan Samurai. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 postujem na forumu sa sony psp slim! ou jea, trebalo mi je dosta vremena da napisem ovo :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 lol gievf slideable keyboards for EVERYTHING mmmkay ;o)) malo vece dimenzije su totalno podnoshljive a povecanje komfora je neizmerno vece... inache da se i ja pohvalim - povecao sam svoje storage kapacitete za 150% sad imam preko 400mb HDova i mogu da gledam sve serije koje ocem (bez da ih brishem chim se skinu jelte ;o)) \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 (uz muziku iz '66 betmena) TANANANANANANANA BURŽUUUUJ! (edit: @dovla) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 inache da se i ja pohvalim - povecao sam svoje storage kapacitete za 150% sad imam preko 400mb HDova i mogu da gledam sve serije koje ocem (bez da ih brishem chim se skinu jelte ;o)) \o/ 400mb? VAUUU!! :) (uz muziku iz '66 betmena) TANANANANANANANA BURŽUUUUJ! (edit: @dovla) Reeeci, ko jos danas ima 170 evra? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 za 170 jura mosh nakupujesh preko 700 giga hardova al nema vez' ;o) + vudu teh graphic whore meni sa 2 i kusur godine starom grafikom nashao da pricha da sam burzhuj...tears tears... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ceo dan sam radio ali me josh uvek drzi svadbarsko raspolozenje, pogotovo jer je potrvrdjeno da idem malo iz grada sledeceg vikenda, na jahorinu. jeste da nije sezona i jeste da je poslovni put ali samo da mi dupe vidi put i da malo promenim atmosferu, pogotovo nakon sto mi je odbijena viza za portugal. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 I tako je Internet, to chudo tehnologije ponovo uzhao u moju kucu... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 brate,dok ne budes cale,nema dalje da pricamo :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Sutra na ekskurziju... Nema sociologije \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 LOL posle 3 dana sam se konachno uselio u jebani bg,za 4 dana ovde jasno mi je stavljeno do znanja da cu morati da imam par noga u rezervi...Jebote samo zurim negde ko shta radi. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ^Na kom si faxu? Ja sam sam naredne 3 nedelje Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Dobro bre dragane, pratis li ti slike koje kacis ili u svakom topicu moramo da imamo jednu visit eatliver sliku? :)) Stig'o kuci ... bio sam vredan popodne, kupio sam vodu tj. balone vode za redakciju, pa se video sa boletom, pa odvezao nikolu kuci i tako, svasta nesto. Nisam bas uspeo da uradim ono sto sam zamislio, ali nadam se da za to nece biti problema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ^Na kom si faxu? Ja sam sam naredne 3 nedelje Na Istoriji sam,ja sam bio sam 3 dana :) ,ali su se dovukli i ovi moji slaninari iz Jag danas. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Realno :) Ako pocnem da za mesec-dva pocnem da hvalim MS proizvode ima zvanicno odobrenje da me udarite daskom po glavi :P za pare i platu ces i radikale da hvalish, da se ne lazemo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 napisah jedan okasneli text...a sad cu za nagradu da tjeifim teskom mukom nabavljen malo stariji filmitj sa alanom rikmanom....ouuu jeeea! =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 bio sam danas na visoj u umreo sam jbt don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Na Istoriji sam,ja sam bio sam 3 dana :) ,ali su se dovukli i ovi moji slaninari iz Jag danas. nisu vam rekli u jagodini ili kom vec random selu da se od vazduha ne zivi? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 nisu vam rekli u jagodini ili kom vec random selu da se od vazduha ne zivi? Pa od vazduha ovde sigurno ne mogu...jer ga ni nemate. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 provincija 1 bg 0 (ne) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Savke 1 Highl1 0 (da) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 evo ga josh jedan provincijalac, vudu plana i pelikan na wirelessu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Dzhabe se sada izvlachish :))) Inache sredjivao sam malo komp. Bozhe shta sve chovek mozhe da nadje na kompu kada ga ne azhurira redovno :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts