voodoo_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 zavisi od ostatka masine? ali kapiram da mozes komotno, ja na mojoj sadasnjoj makini ,koju bih da menjam, a64 3000, 2xhd, dvdrw, gs6800 pcie, krsh usbova, funkcionisem i na srednje zalosnom codegen 400w guilty as charged, kakav je to c2d ? jel to neka zamena za bivse celere? da li je bolji izbor on ili neki amd x2 Taj E2180 konkretno je isti kao Core 2 Duo E4400, osim što ima 1 MB keša umesto 2 MB. Inače planiram da ga koristim upravo na Codegenu 400 W :) s tim što ova 2600XT ne troši puno pa nemam oko čega da brinem (nadam se). E sad od kog konkretno modela X2 je bolji ne znam, ali brate svaki C2D je dobar :) a ovamo si socijala i nemaš para za leba. mrš. Prioriteti bato. E da, korisna adresa: http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Prioriteti bato. da, prioriteti su različiti. tvoji su, na primer, loši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 svadba sinotj ... glava puca x( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 jebote, stigao mi poziv od sudije za prekrsaje, a ne secam se da me je zaustavljala murija skorije...mozda je da platim onu staru kaznu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 mah ~ mah ~~ :D Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Dobio sam 5 iz programiranja jea Ako se po jutru dan poznaje, onda ne treba da se brinem za dalje :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 da, prioriteti su različiti. tvoji su, na primer, loši. znači po tebi, tih 200 evra bih trebao da uložim u odeću i izlaske da bih se bolje osećao? i don't think so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 200 evra = 4 kurve za jedno vece ili svako vece po jedna, ili dve jedno vece, dve drugo... Kombinacije su brojne, na tebi je da budes kreativan Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 kurve za 50 evra to nema ni u shapcu! ::) kako je imba taj ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Brate, mnogo je to para za tako malo seksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) ali prvi put se uvek pamti do kraja zivota, vudu.... koliko cesh se ti secati ove ploche, iako i ona moze da te greje nocu Edited October 1, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Mnogo je samo kad biju!1 odoh za bg...nadam se da me nece opet zaustaviti neki pandur...na kraju ce mi uzeti jebenu dozvolu za stalno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Devojka vam mashe a vi nishta. Sram vas bilo! @topic Dodjoh kuci s posla, zahuktavam se lagano, sad do redakcije pa kud koji...;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 mah ~ mah ~~ :D odmah ~~ odmah~ eto da nebudemo necivilizovani, a i ale je nesto prek od kako nema luckyja.... btw jel se on vratio ili su ga grizliji izjeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 ovo iznad je pobednik konkursa za logo eurosong takmicenja sledece godine u Beogradskoj areni. Sve ovo ne bih kacio na ovom mestu da ne postoji jedna cinjenica - nagrada za prvo mesto, koju je dobio ovaj rad, sa sifrom Mama 2008, je bila 5000 evra. e sad svi koji studirate ili koji ste zavshili, ubite se. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 2k evra kontam da nagrade idu otprilike ovako 1.mesto tijaniceva zena 2.mesto tijanicev sestric 3.mesto tijanicev sin/cerka -12 godina No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 haha al njihovo je da urade tako neshto, njihove su pare. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 pare nisu njihove, pare su tvoje i moje Brate, mnogo je to para za tako malo seksa. da meni neko ponudi da za 200 evra jebem više u naredna dva dana nego u dotadašnjem toku života... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 (edited) pare su nashe maude. to je javni servis :[ edit: glupi ivan :[ Edited October 1, 2007 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 e moje nisu! ja cu lepo da im i dalje ne dajem pare, jer ne gledam njihov program, pa ce da me teraju po sudu i da me globe kolko oce al ja tijanicu za njegovu sramotu od tv stanice novac dati necu (i know, i know, insert "shut s rogatim" here...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 nazalost nemojte da vas iznenadi sudski poziv bez opomene za neplacanje tv pretplate, to im je praksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 chek kole, kako uspevash da ne platish? kolko se setjam, rachun ide uz struju? netju bre ni ja da im platjam, ako je mogutje! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 pa ne platis pun iznos struje vec oduzmes pretplatu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 pre neki dan pise kako jedno milion ljudi ne placa pretplatu :D i cenim da su u pravu :D i kad bih mogao da nagovorim mamu i tatu ne bih ni ja placao :D ne vidim sta dobijam Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 jebe me net. ali u toku nedeljle treba da stigne ADSL... pa ce da vidimo sta ce se onda desiti :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts