phantomq Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=3AXLzyiI7CE Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 olololololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 pa reshila je svoj problem =))) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 super sto je ta polozila negde :)) evo i moj skromni prilog za kampanju protiv zena vozaca :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 vr' :)))) Plavusha je ownovala , ali ova sa parkinga...ma no comment xD Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 pogledajte i ovo najbolje je sto sam video komentar lika koji je u fazonu "ja sam profesionalni kaskader i prvi put vidim da je neko prevrnuo automobil pri ovako malim brzinama" =)) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 ova zadnji je klasika, ali prvi je stvarno retardacija prve klase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 njima treba 120chasova obuke !!!! i to bi mozda bilo malo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Zamišljam reakciju ovog tipa što joj je otvorio kapiju. Kao, u jednom trenutku auto je pred ulazom i sad će da utera, a kad se okrenuo posle 5 sekundi auto na krovu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 njima treba 120chasova obuke !!!! i to bi mozda bilo malo ma lud li si,neke mogu i ceo zivot da uce ali cje i dalje ostati opsta opasnost po saobracjaj. joj kako bi prebio onu debilku sto je 3 puta lupila onaj parkiran auto,i to s' apetitom. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Istina je da zene uglavnom ne izazivaju teze saobracajne nesrece... Ali ona bi sigurno pozelela da je podlegla povredama u najtezoj saobracajci ikada, 'mesto da moj auto chuka na parkingu! Mada, znas kako, muskarci su izmislili saobracaj a one ne vole/ne znaju da igraju po nasim pravilima. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 (edited) daleko od toga da nema retardranih muskaraca vozaca,,ali mislim da ono sto zena vozac moze da napravi/uradi da to retko koji muskarac moze,a razlog zasto zene ne prave vecje saobracjajke je nadasve jasan,zato sto im je max brzina elektronski limitirana na 30Km/h,te je vecja nesrecja osim slupanog fara nemogucja. Edited September 19, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 ahahahahahahhahaha http://www.youtube.com/watch?v=u8D-pWfOQGI...ted&search= ahahhahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 ja sam skoro polozio,pa ocekujem da ce ovako nesto i meni da se desi :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 jel moguce da jos niko nije rekao da je ovo bilo? a da ODUZMITE ZENAMA DOZVOLE OMG Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 jednostavno kao shto postoji onaj aparat koji u dahu prepoznaje nivo alkohola i onda blokira auto, tako isto bi trebao da bude merach hormona iz znoja koji isto radi :) na principu pms-a. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chang Li Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 sta je ta radila da bi dobila vozacku, treba joj oduzeti vozacku na 200 godina jos je otisla, a izlupala parking :) Quote e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 jadna, ne znam da smota, izgleda da joj neshto nije bash najjasnije oko tog rikverca:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA!AHAHAHAHA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Ovo je ne moguce ova je na necemu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 aaaaaaaaaaa one dve plavuse, pa to majka samo jednom moze da rodi :) PLACEM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 evo moj skromni prilog ZA promociju zena vozacha http://www.youtube.com/watch?v=-Yzip54DgYE ali samo u donjem veshu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Naucno je dokazano da se zene slabije snalaze u prostoru nego muskarci, imaju los osecaj za orijentaciju itd, a kad se spoji glupost sa tim, dobija se prvi clip, a ima i muskaraca ocajnih vozaca, toliko od mene Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ahahaha ismejao sam se poshteno za svaki klip... hhahahah Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ahahaha ali grim riper :D Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts