medolinka Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 a radnje u koje je upao su blizu, osecam da su se sad ove ostale prodavacice ukenjale :( Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Sad je pravo vreme da isteramo sve cigane iz Srbije!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 a radnje u koje je upao su blizu, osecam da su se sad ove ostale prodavacice ukenjale :( A koja je to druga radnja, posto znam gde je prva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 opticarska radnja kolko ja znam... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 na vozdovcu negde. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 18, 2007 Author Report Share Posted September 18, 2007 Maksima Gorkog i Vojvode Stepe nisu blizu jedna druge... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 e jbg, meni rece sestra da su u istom delu grada. =/ izvinjavam se zbog sirenja dezinformacija Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 izvinjavam se zbog sirenja dezinformacija RAPE HER! :P elem, jel proveren info da je isti lik u pitanju ?? ono, ako su ga drugi put prepoznali, trebalo bi da znaju opasno kako izgleda, therefore da ga love ?? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 (edited) snimili su ga sirgunosnom kamerom kad je upao kod ove prve devojke, druga je samo potvrdila. znaju oni kako on izgleda nego su retardi. aj mi sad recite da i ovo sto sam napisala nije istina :D edit: prva hiljadarka jupiii :) Edited September 18, 2007 by medolinka Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 evo novog potencijalnog hita obrada Spiridon Kopicla i Davitelj protiv davitelja :))))))))) samo cekam kad ce da udje neki mentol da tako nesto uradi iz sprdnje i da zaglavi umesto pravog silovatelja :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 i cekaj imaju facu i kako ce ga naci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Ma u'vatice nekog slicnog pa ce mu promeniti licni opis dok ne bude pljunuti onaj...panduri su to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 19, 2007 Author Report Share Posted September 19, 2007 Ma plafon 2-3 dana i uhapsice ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Silovatelji najgore prolaze u svim zatvorima...josh cigan ju ju ju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Pedofili najvise najebu, to se podrazumeva. Ja bi ga pretvorio u zenu, znaci ceo tretman sa sve hormonima, i onda ga bacio u zatvor gde su ljudi kao on. E to je kazna koja pasuje zlocinu. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Na trg ga posadis sa jajima na panju i svakome ko prodje das cekic da ga udari po jajima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 ^ uf, kako me zhignulo dok sam ovo citao.. :) the ultimate pain! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Mislim da je ipak najbolje odseci mu jaja i naterati ga da ih pojede dok na trgu peva americku himnu i penzosi ga gadjaju paradajzom!!!! NIsta manje od toga!!1111 Realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 ili ga zakopati celog u zemlju ostaviti samo glavu i genitalije da vire. malo ih raseci nozem cisto da potece krv i onda pustiti neke velike mrave na to. mis'im kad ste vec krenuli sa idejama :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 gde su slike onog zatvora iz austrije sto izgleda kao hyatt ijao jel tamo biju? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Samo po dzepu, pukne ceo dzeparac na kablovsku, cigare i sapun. @kruko Da, da ... ja sam mentol u rangu sa njim jer smatram da kazna treba da odgovara zlocinu a ti bi ga stavio u staracki dom da ga jebu babe... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 Moj kum radi u zatvorima na "ispravljanju" zatvorenika tj. kao vaspitac, uvek mi nije bilo jasno kako on nekoga ko je takav moze bilo kako da ispravi a on mi kaze da vecinu njih ispravi vreme provedeno u zatvoru i onda vise ne prave sranja samo zato da se ne bi vratili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 a kako ih ispravlja ?? kuvanom bukvom dok ne nauce da sede pravo ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 chizrac gde si sad ovo iskopao? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 sta, kuvanu bukovinu ?? pa nista ne zveci lepse nego kad kuvana bukovina udati... samo se cuje jedno lepo "chpooongg" Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts