Lucky Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 -daleko od centra u ruznom kraju grada sve sve ali ovo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 pa sve shto nije dorcol, to je daleko, shta ti tu nije jasno:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 e, izvalio sam i ja da na trens sve neke zakržljale ribe izlaze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Ali kad to kaže Dž aka "jedra i zdrava za udaju", taj hejt dobija na snazi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 i nose zlatne patike To i srebrne patike su u Italiji trenutno hit, sad drugo je sto ovde to shabani obuku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ah da,sve sto se nosi u italiji mora da je kul. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 A posebno patike na kojima velikim slovima pishe ITALIA, to znaci da si svestan da je italija super zemlja ciju modu treba pratiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 (edited) To i srebrne patike su u Italiji trenutno hit, sad drugo je sto ovde to shabani obuku... mogu one biti hit gde god hoce, ali to izgleda: 1. ruzno 2. kicasto 3. neugledno u italiji je takodje bio hit da se nosi duks sa kapuljacom ispod sakoa, sto je meni : 1. ruzno 2. kicasto 3. neugledno Edited September 15, 2007 by Jokerman Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 hahha moj drugar jedan to nosi, i stavise dobro mu stoji. on je onako punk fensi nesto tako skroz je zanimljiv. i debeo! i nosi savijenu viljusku oko ruke nekad!! :D ozbiljno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 (edited) sto se opet savrseno slaze sa mojom teorijom, oces da mi kazes da covek koji nosi viljusku oko ruke zna sta je "stil" ili "moda" ili "ukus"? :) FASHION POLICE GO GO GO edit: cekaj cekaj cekaj... oces ti meni ozbiljno da kazes da postoji nesto sto se karakterise kao "punk fensi"... Oh mein Gott! Edited September 15, 2007 by Jokerman Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 on je lud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 mogu one biti hit gde god hoce, ali to izgleda: 1. ruzno 2. kicasto 3. neugledno u italiji je takodje bio hit da se nosi duks sa kapuljacom ispod sakoa, sto je meni : 1. ruzno 2. kicasto 3. neugledno tebi i to je ok sto se tebi ne svidja, ali nekome je to super... Ni meni se ne svidjaju takve patike, ali eto, samo sam rekao da je to trenutno hit, sad jebiga sto ovde obuce neki lik sa tarznkom u spic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 hahha moj drugar jedan to nosi, i stavise dobro mu stoji. on je onako punk fensi nesto tako skroz je zanimljiv. i debeo! i nosi savijenu viljusku oko ruke nekad!! :D ozbiljno.. Gricnes mi govno il' si ozbiljan? Ma lazes, ne verujem ti... Ako tu ne pishe zashto nekoga ko se zamalo ubode na ostavljeni shpric treba smatrati u najbolju ruku samosvesnim bitjem onda dzaba. Ololo murija prebije nekoga i ti krivis tog nekoga ... OLOLO gde je mozak? Tebi izgleda nije bio dosta samo jedan "المصري حسن"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Gricnes mi govno il' si ozbiljan? Ma lazes, ne verujem ti... Tebi izgleda nije bio dosta samo jedan "المصري حسن"? brate ozbiljno najbolji drugar je u nekom pank fank omg ne znam ni ja fazonu. a viljuska oko ruke, neki lanci i to su mu deo stajla kad mu dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ne znam po cemu si zakljucila da u je u bigzu manje debila nego na kalishu kad je Infected radio?! Ae objasni mi pls Btw zao mi Bigza prostor je bio vrh mada SKC rulz .. Talamasca idemo ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 brate ozbiljno najbolji drugar je u nekom pank fank omg ne znam ni ja fazonu. a viljuska oko ruke, neki lanci i to su mu deo stajla kad mu dodje Tuga. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 sto se opet savrseno slaze sa mojom teorijom, oces da mi kazes da covek koji nosi viljusku oko ruke zna sta je "stil" ili "moda" ili "ukus"? :) FASHION POLICE GO GO GO edit: cekaj cekaj cekaj... oces ti meni ozbiljno da kazes da postoji nesto sto se karakterise kao "punk fensi"... Oh mein Gott! Zeno od 2 metra i 100+ kilograma, da cutis! Jos uvek pamtim dan kada si se pojavio na ulazu Narodnog pozorista u bermudama i havajskoj kosulji. "Napolju je vruce", rekao si. Radnici pozorista to ne prihvataju kao argument. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ahahahahha, koji own, svaka chast, volim kad neko iznosi proljave detalje iz proslosti. sto se tiche zlatnih patika... ne znam na sta longli aludira sa tim "shabani to ovde obuvaju" kad je to jedan od Shaban-features-a. A ja iskreno ne znam nikoga kome to dobro stoji, ni zensko a ni sacuvaj boze musko. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 (edited) Zeno od 2 metra i 100+ kilograma, da cutis! Jos uvek pamtim dan kada si se pojavio na ulazu Narodnog pozorista u bermudama i havajskoj kosulji. "Napolju je vruce", rekao si. Radnici pozorista to ne prihvataju kao argument. auuuuu... jao skoro sam zaboravio na to :) ma verovatno je i sama predstava bila neko sranje, ali da da da to je bilo sjajno :) kako smo samo vristali od smeha :) inace da ti si bjedni wanna be hitler crv HA! IN YOUR FACE! Edited September 16, 2007 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 ja gotivim da vidim srebrne patike na ribi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 ^ Pa to se podrazumeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 punk fensi = emo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 ja gotivim da vidim srebrne patike na ribi ^ Pa to se podrazumeva. ma ja brate ne mogu, ne volim kad vidim da je riba tolko fensi pa jos mora i plasticne patike da obuva koje probadaju ochi zato sto bljeshte itd. Mislim, ocu da kazem da su meni te patike jednostavno ruzne zbog toga, mada kapiram da o ukusima ne treba raspravljati. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 ma ja brate ne mogu, ne volim kad vidim da je riba tolko fensi pa jos mora i plasticne patike da obuva koje probadaju ochi zato sto bljeshte itd. Mislim, ocu da kazem da su meni te patike jednostavno ruzne zbog toga, mada kapiram da o ukusima ne treba raspravljati. Ja sam mislio isto, medjutim promenio sam misljenje. Sada su mi pregotivne! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Misljenje je tu da se menja... a zasto si promenio ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts