Jump to content

palachinke*

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

ja sam tokom godina od rolovanih razvio afinitet za one 3x presavijene, 45 stepeni ugao sto imaju, klizaju mnogo ubavo ;o)

also, kashikom? valjda viljushkom i nozhem...mada te varijante su kako god okrenesh onako malo previshe fensi...iz ruku je shmek =o)

jedna polovina sa premazom, palachinka se previje na pola, pa se urola

ftw!

ja sam isto simple man:)

znaci, dzem od kajsija mi je ftw, a mogu i eurokrem+plazma, ali oni tripovi tipa banane, orasi, visnje sa eurokremom i narendanom cokoladom su mi previse.

sa druge strane, ako govorimo o slanim cinkama, brate, tu sam druga krajnost, sto vise tripova, to bolje:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ja sam isto simple man:)

znaci, dzem od kajsija mi je ftw, a mogu i eurokrem+plazma, ali oni tripovi tipa banane, orasi, visnje sa eurokremom i narendanom cokoladom su mi previse.

sa druge strane, ako govorimo o slanim cinkama, brate, tu sam druga krajnost, sto vise tripova, to bolje:)

Izchekiraj Amicu Specijal onda u AMici - imash sastav i na MySpace-u...

poz voz 2011

Cekaj, ovoliki marketing Amike na ruru, a jos uvek nema popusta??? :)

admini, ponovo vas zovem!

i ja mislim da tu nešto mora da se uradi :(

Chekamo Lucky-a i dalje :) Ja sam pre marketinga bio u fazonu da izkombinujemo neki popust za dragi li mi RUR (sobzirom da dodje jedini forum na kom sam aktivan, i na kom zapravo blejim...omg sad tek skontah... skoro 8 dina...jbteeeeee)

poz voz 2011

forumu je jedva 7 godina (oktobar 2000-e je pusten u javni rad, septembar je bio beta test ako se ne varam) tako da ne znam gde si ti bio jos godinu dana [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

forumu je jedva 7 godina (oktobar 2000-e je pusten u javni rad, septembar je bio beta test ako se ne varam) tako da ne znam gde si ti bio jos godinu dana [:D]

^ pa to je blizu osam godina, nemoj da cepidlachish! :)

Evo - ko dodje u Amiku sa RUR majom ima 30% popusta (ili vise ;)!

:)

@bold: Word. [:D]

@ostalo: vidish nije ti losha ta ideja sa majom...mada smo merkali vishe neke chlanske karte i tako to - treba to lepo da smislimo lucky i ja al nikako da se spakujemo xD

poz voz 2011

• 3 weeks later...