Kole Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 http://us.imdb.com/title/tt0425112/ Hot Fuzz arguably the best movie (omg ever!) this year ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Ima izgleda odlicna kopija na newsu sto obicno nije slucaj. Bas sam hteo da gledam taj film, izgleda da ima dostao cameo uloga. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 6, 2007 Author Report Share Posted May 6, 2007 hmmm...zavisi od tvoje definicije rechi cameo, ja mislim da nema nijedna =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 gledao Hotfuzz i nije mi se neshto svideo, ocekivao sam vishe sa onom postavom, mada kad razmislim odlicni su bili, u onakvom filmu sa ovom vrstom humora i nije moglo bolje. :P Severance , hmm josh jedna kopija " izgubljeni smo u shumi i neshto nas juri " , podseca na wrong turn Deja vu, dobar :P White noise The light , sranje :P od efekata do ne znam cega ,nije im trebao happy end i smorili su ubacivanjem oshtrih zvukova( za shtrec xD ) koje su usput preterano pojacali u odnosu na film. Pan's.Labyrinth, dobar, malo cudan ali dobar :P The guardian, bash kao shto ga je neko opisao na imdb, topgun sa coast guard i ashton kuchetom :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Hot Fuzz Bolji od Shaun of the Dead a to znaci mnogo dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 odgledao hot fuzz film, odlichan je, mislio sam da ce biti malo drugachiji ali i ovakav je sasvim okej, prijatno iznenadjenje posle gomile gluposti dajte sta dalje da skidam ;) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Hot Fuzz je odlichan stvarno, i ja ga odgledah veceras, prijatno osvezenje u moru drugih glupih filmova Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Odgledao sam Hot Fuzz i moram priznati da nisam gledao bolji film ove godine. A must see engleska komedija sa odlichnom raspodelom uloga (iliti, fensi recheno - kasting) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 (edited) Hot Fuzz http://us.imdb.com/title/tt0425112/ Gluplji film ove godine nisam gledao, a u top250 na imdbu je... Cak je i Wild Hogs bolji od njega za 3 koplja. Edited August 5, 2007 by smireni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 5, 2007 Author Report Share Posted August 5, 2007 svako ima pravo na svoje misljenje ali ako ono izgleda kao da je skrojeno da nervira vecinu clanova foruma onda imam opciju ili da se naljutim, opominjem te i podizhem ti warn lvl ili da se nasmejem you're in luck. ha-ha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Hot Fuzz je genijalan, za razliku od War Hogs-a koji je chisto djubre Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Hot Fuzz je odlichna engleska parodija americkih policijskih trilera. Ne vidim niti jedan problem u scenariju koji ne moze da se karakterishe kao komichno preterivanje ( poput ubistva one dece koja su uhapsena na pocetku filma) a realno glumacka postava je u vrhu onoga sto engleska kinematografija nudi. Odgledao sam fracture sa Entoni Hopkinsom http://www.imdb.com/title/tt0488120/ - dosta dobro odglumljen triler koji nema glup zaplet. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) Ne razumem kako nekome Hot Fuzz moze da bude sranje... A poredjenje sa Wild Hogsom je debilno Hot Fuzz je jedan od najboljih filmova ove godina Podjednako dobar mozda i bolji od Shaun of the Dead Edited August 6, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Odgledah napokon taj Hot Fuzz. Jedino mi smeta sto film traje skoro 2 sata, sve ostalo je odlicno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 ako vam se svideo shaun of the dead, ovo ce vam se svideti 2x vishe. shaun of the dead mi je samo skenjao onaj kraj koji je malo smorio, inache bi mi ushao u top 5. ovaj je uspeo da mi udje u toplistu :) znachi, ne znam. velika preporuka. bash sam odushevljen. ima jedan obrt koji dizhe filmu ocenu sa 4 na 5+ i nema dalje od ovoga idem sad da plachem od srece Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 evo trebalo mi je 15 min (paralelno sa random trolom na forumu istina) no napravio sam konachno ovaj topic, yay me mada zasluga za postavljanje istog ide na LaG-ov rachun, chije je rezonovanje da ce vishe ljudi pogledati ovaj film ako on ima svoj topic nego ako su random postovi razbacani kroz prichajte apsolutno ispravno, yay LaG! ;o) bump watch enjoy discuss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Shaun of the Dead je genijalan, hot fuzz ima dobrih momenata , al mi je mlak nekako, na stranu to shto moram da se nasmejem svaki put kad vidim njega Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 shaun of the dead bi bio najgenijalniji deo ikada, da nije sve super i onda na kraju onaj period bez fora (ustvari ima jedna fora ali je bash losha pa onda smori - kada udaraju zombija shtapovima za bilijar uz neku pesmu kvina) hot fuzz je dobar, dobar, dobar a onda odjednom postane bash dobar (shto je logichan sled dinamike u nekom delu) hvala chika koletu :* Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Odgledao sam oba, mozhda mi se Shawn vishe dopada nego Fuzz, sta znam ... ali mi je i Fuzz super dobar, odgledao sam ga iz dva dela, i nasmejao par puta, ali moram da priznam da ga nisam doziveo bas kao "vau kakav film strava covece", vec onako, dobar mozda cak i iznad proseka zabavan film za popodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 4, 2007 Author Report Share Posted September 4, 2007 hehe nema na chemu Lazhe sto se queena tiche mene ta scena odushevljava totalno (kao i planiranje vozhnje sa obaveznim ubijanjem billa nighyja =o))), sa sve svinjskom kuzhurom koju ovaj uvek glaba u pubu... a fuzz je promisljeniji, veci je budzhet pa film ima kao malu kodu pre raspleta sto onako fino mnogo dodje + catherine bigalow omazhi + scena u supermarketu + plakanje na "naaarp" =o)) ali da li je bolji od shauna...ne mogu da ocenim nekako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 Hot Fuzz http://us.imdb.com/title/tt0425112/ Gluplji film ove godine nisam gledao, a u top250 na imdbu je... Cak je i Wild Hogs bolji od njega za 3 koplja. ou maj gad. kada neko uporedi ovakav biser britanskog crnog humora sa americhkim "dodao-je-gas-i-pao-sa-motora-ha-ha" humor, tu je stvarno kraj diskusije. Meni lichno je Shaun of the Dead odlichan film. Hot Fuzz mu je dosta blizu, ali neke scene poput borbe u supermarketu su mi nekako suvishne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 meni je najjachi rad u filmu kako je sve isforsirano kao bash je super i mega nabudzheno, brzo i ludo i onda skontash da ustvari idu u shetnju parkom (banalizovao sam, znam da nema te scene) btw http://us.imdb.com/title/tt0425112/movieconnections Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 shaun of the dead mi je bolji na jedan nacin, nekako mi je savrsena duzina filma, super tripovi, zaista sjajan film. hot fuzz je sjajan film, da je bio dvadesetak minuta kraci bio bi savrsen, najjace mi je kad pocne "KUUUURCHENJEEE" znaci vristao sam od smeha :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts