weasel Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 brate klinac kad cuje na ulici jebem im ja mater kinesku kad cuje od caleta mrs u kinu mamu vam jebem kad cuje na vestima kako je kinez potamanio ljude macetom i kad povrh svega toga cuje pesmu jednog od svojih omiljenih izvodjaca kako govori o zutoj fleki na putu mislis da ce ostati kul i na jo li hashija gledati isto kao i na petra? alo ima mozga i svata da su to sve gluposti oce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 ne mozhe se svet povinovati slaboumnima Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 i treba odstraniti zutu gamad odavde mrs u japan svi odma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 brate klinac kad cuje na ulici jebem im ja mater kinesku kad cuje od caleta mrs u kinu mamu vam jebem kad cuje na vestima kako je kinez potamanio ljude macetom i kad povrh svega toga cuje pesmu jednog od svojih omiljenih izvodjaca kako govori o zutoj fleki na putu mislis da ce ostati kul i na jo li hashija gledati isto kao i na petra? to je bre ceo jebeni mehanizam, kontas, ni jedna od tih stvari ne mogu same da izazovu netrpeljivost, ali kad se sastave, cao, i ako tako za svaku tu pojedinacnu stvar budemo govorili ma brate iskuliraj, to je pesma, nikad ni necemo imati normalno drustvo nece pali dachia, ajmo divajniti gurka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 emancipuj me dinajti,emancipuj me heh, e na ovo sam se nasmejao :)) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) Ljudi su se ubijali/mrzeli i kad su Bah I Betoven komponovali. Sto ne bih kad je Ajzak tu. Edited September 1, 2007 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 bah i betoven nisu propagirali mrznju Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 e sada, to je sve tako individualno, kako ko gleda na stvari... tako da postoji sansa da ipak njihova muzika ima neko skriveno znacenje .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Old school Decko przi bre I nikad ne odustaje ...(alfred) Ajzak je stara baraba ovo je KLASIKA za njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Ajzak je car ... verovatno testira javno mnjenje i koliko treba da debili popizde :P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 ma jeste, potom planira da napise knjigu, da se kandiduje za predsednika i da dobije nobelovu nagradu za mir... more muuuurshhh... da li ti zaista smatras da je ajzaku bilo sta bitnije od broja diskova koje ce prodati? da mu agenti kazu "e napisi pesmu u kojoj si ti peder i volis lizes guzice to je sada hip i prodavace se kao ludo" da li ti iskreno mislis da ce on da kaze "ne ne ne ja sam umetnik mene pare ne zanimaju, ja samo istinu shirim"... razlika izmedju njega i grandovaca je jedino u vrsti muzike koju rade... ni u cemu drugome... i jedni i drugi su sljam.(da se razumemo, ne prozivam nikoga ko to slusa, jebiga ne zna za bolje, ja prozivam samo tu vrstu nemuzike, nekulture, i neukusa) @manager> betoven i bah su to pisali svoja dela vecinom po narudzbini od njihovih "zastitnika", dakle barona, vojvoda ili carskog dvora. dovoljo je reci da kad je betoven umro da je ceo bech plakao na njegovoj sahrani, a kad ajzak umre, doce mu 3 "oldskul" hopera da mu odaju postu i par hiljada ljudi da provere zasigurno da li je gad umro i da mu pljunu na grob. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 lol,poredite baha i betovena sa ajzakom:) ima li kraja retardaciji...?:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 gde tačno porede? neko je napisao da nasilja nije nedostajalo ni kad je bila popularna muzika koju danas zovemo ozbiljnom. poređenje je ono kada postaviš osobine entiteta A naspram osobina entiteta B, pa istakneš prednosti, mane, sličnosti, razlike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 ja zivim u 70-om i ne smetaju mi kinezi koliko ajzaku (a nije da ih bas gotivim, jel:), mada mene iskreno teshi to sto on nece bogznakoliko zaraditi s ovom pesmom. a kapiram da mu je to ofc i cilj, kao sto jokerman i napisa. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 samo da prenesem informaciju dvinitiju i ostalim dušebrižnicima: juče sam sreo ajsa i rekao mu šta mislimo o njegovoj pesmi. rekao je da ga boli kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 ma jeste, potom planira da napise knjigu, da se kandiduje za predsednika i da dobije nobelovu nagradu za mir... more muuuurshhh... da li ti zaista smatras da je ajzaku bilo sta bitnije od broja diskova koje ce prodati? da mu agenti kazu "e napisi pesmu u kojoj si ti peder i volis lizes guzice to je sada hip i prodavace se kao ludo" da li ti iskreno mislis da ce on da kaze "ne ne ne ja sam umetnik mene pare ne zanimaju, ja samo istinu shirim"... razlika izmedju njega i grandovaca je jedino u vrsti muzike koju rade... ni u cemu drugome... i jedni i drugi su sljam.(da se razumemo, ne prozivam nikoga ko to slusa, jebiga ne zna za bolje, ja prozivam samo tu vrstu nemuzike, nekulture, i neukusa) @manager> betoven i bah su to pisali svoja dela vecinom po narudzbini od njihovih "zastitnika", dakle barona, vojvoda ili carskog dvora. dovoljo je reci da kad je betoven umro da je ceo bech plakao na njegovoj sahrani, a kad ajzak umre, doce mu 3 "oldskul" hopera da mu odaju postu i par hiljada ljudi da provere zasigurno da li je gad umro i da mu pljunu na grob. ajzakovi agenti i broj prodatih diskova, tacno se vidi da nemash pojma skroz o chemu prichash Oni jedva prodaju toliko diskova da mogu da rivaju i da kupe pivo dok prave novi album.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Realno i vecinu ljudi u Srbiji boli kurac za njegove pesme i pesme njemu slichnih. A i uopshte ti reperi shto seru rime kao radnichka klasa, jao brate nemam leba da jedem ovoono... Shta me boli kara, da su imali sposobnosti, talenta, samosvesti itd postigli bi neshto u zivotu, za to i postoji shkolski sistem, ali jbg sve su to sline najteze koje nishta nisu postigle u zivotu i realno ko ih jebe sami su krivi. Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 (edited) Realno i vecinu ljudi u Srbiji boli kurac za njegove pesme i pesme njemu slichnih. A i uopshte ti reperi shto seru rime kao radnichka klasa, jao brate nemam leba da jedem ovoono... Shta me boli kara, da su imali sposobnosti, talenta, samosvesti itd postigli bi neshto u zivotu, za to i postoji shkolski sistem, ali jbg sve su to sline najteze koje nishta nisu postigle u zivotu i realno ko ih jebe sami su krivi. Koliko godina imas? 13? Edited September 3, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 (edited) care :) reci cu ti na primeru iz sopstvene porodice... Moj stariji brat je u osnovnoj, srednjoj i na fakultetu uvek bio prvi u generaciji, hell toliko je bio dobar da su mu josh pre nego shto je zavrshio faks garantovali radno mesto na istom i sada tamo zaradjuje cca 1k eura, plus radi part time job u privatnoj holandskoj firmi plus radi freelance projekte na netu shto mu donosi josh oko 1k eura mesechno, plus je sada otishao o drzavnom trosku u Sloveniju na usavrshavanje po neki imba sertifikat koji ima tipa desetak ljudi u Srbiji, da ne pominjem postdiplomske koje se podrazumevaju ako mislish da radish na fakultetu. I pouzdano znam da ima josh dosta takvih primera. I kontam da ima pedeset puta vishe opozitnih primera, ali jbg u Srbiji si, teze je ali nije nemoguce postici ono shto zacrtash ako si dovoljno uporan. I ne mozhesh poreci da obrazovni sistem nije sredstvo u raspodeli radnih uloga u drushtvu. Jbg ipak je to mehanizam, selekcionishe, razvrstava, ocenjuje pojedince na osnovu njihovih individualnih sposobnosti i talenata a na osnovu toga sleduju i razlichite zasluge. Svakom svoje dodeliti. edit: uostalom nije uopshte u tome stvar. Ono shto sam hteo da kazem je da likovi poput ovog nigrutina shto seru neshto za neku drugu rasu, ne kontaju da su oni najgori otpadak od svoje sopstvene, da su sline one najjadnije, gamad koju bih ja pre istrebio a posle bih video shta cu s Kinezima Edited September 3, 2007 by pr0seqtR Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Moj stariji brat je u osnovnoj, srednjoj i na fakultetu uvek bio prvi u generaciji, Cela tvoja pricha se svodi na ovaj boldovani deo. Sta je sa onima sto nisu prvi u generaciji a studiraju kao redovni? Koliko ih ima, sta ce oni da rade? Na kraju krajeva, sta bi se desilo kad bi svi imali fakultete, po tvom misljenu je to neophodno za ok zivot? Ispade da ne postoji normalan zivot bez zavrsenog faxa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Chovek bi trebalo da nastoji da radi posao koji je primeren njegovom "skillu". Slazem se da je sistem u temeljima urushen i uzdrman ali opet ponavljam da donekle fukcionishe. I uopshte nisam hteo da branim obrazovni sistem, vec da spitujem takve dzabalebaroshe koji ne samo da nemaju korisnu funkciju u drushtvu vec potencijalno shire rasnu netrpeljivost... x( Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 (edited) Moj auto moze da ide 165 Edited September 3, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 dobar je ovaj jokerman koji prica o ajsu koji to radi da bi bio bogat :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 samo da prenesem informaciju dvinitiju i ostalim dušebrižnicima: juče sam sreo ajsa i rekao mu šta mislimo o njegovoj pesmi. rekao je da ga boli kurac. e vala nikad se ne bih od njega nadao takvoj sentenci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Brate prema kome on nije bacio hejt ?? Mislim jbte sta se primate , ja ga volim jer je jedini reper sto ne repa ono kada vidim kako zivimo i te geto fore kako nam je lose i te stvari , nego samo zeza a to je po meni super i LIK je znaci go go AJZACE BARAPCINO :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts