Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

smorio se vise manje, ortaku umro cale pa sam isao kod njega da mu izjavim saucesce... mrzim to kad treba nesto da kazem, a sve sto mogu reci zvuci izuzetno morbidno.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vidish da se svidja klinkama.... u chemu je onda problem.

znaci ti si u slicnom fazonu kao i ja? "ja nisam pedofil, ja volim zene... devojcice postaju zene kad ih prvi put poseti tetka iz crvenke" :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

pio veceras rakiju od :

- oraha

- visnje (hoho pwn)

- jose (sta god to bilo, al dobra je)

- pijano voce (15 vrsta voca, neam pojma sta sve ide unutra.. al ukus blago vuce na nanu [:D])

- i naravno sljive [:D]

ortakovoj baki danas rodj, i drugom ortaku danas rodj... a baka voli da se igra sa rakijama... o moj bogo, kakav kvalitet [^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Kole, niej da sam pojeo dve kile ratluka i umro od preterane kolicine secera. Ne znam da li bi mi se ista dogodilo i tada, ja prosto spaljujem hranu u stomaku, zato izgledam ovako mrsavo, imam taj brzi metamobolizam...

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Au kakav pwn od vremena , bash sam happy , juche 1 rodjus i danas jos jedan , bice looodilo :D :D :D

@nickwood thumbs up za ratluk :D

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

lol clNicky simpatichno kako (mozda) glumish da nisi skapiorao sta sam rekao...al nemavez...vidimo se sza sat ipo...

sinotj kao ostao budan da napishem neki text....naravno nije 'telo da krene pa sam seo i odgledao dodelu emija =o) i sad pokusavam da krenem dotichni text al netje...a za 30 min kretjem pravac grada da vidim dzhonija i boleta u radnom rezhimu ...

PREZIVELA!!!

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

^^ hvala, hvala :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Veca, Veca!!

Kole, niej da sam pojeo dve kile ratluka i umro od preterane kolicine secera. Ne znam da li bi mi se ista dogodilo i tada, ja prosto spaljujem hranu u stomaku, zato izgledam ovako mrsavo, imam taj brzi metamobolizam...

Haha, lol, ovaj Dzoni :))

Nesto sam jutros pomesanih osecanja ;) Sa jedne strane mi je super, sa druge strane sam nesto blago smoren, pa se tako nesto vrtim u krug. Dok popodne sredim neki pos'o sto imam, nadam se da cu biti odmah automatski bolje :)

Veca, Veca!!

Nesto sam jutros pomesanih osecanja ;) Sa jedne strane mi je super, sa druge strane sam nesto blago smoren, pa se tako nesto vrtim u krug. Dok popodne sredim neki pos'o sto imam, nadam se da cu biti odmah automatski bolje :)

Hm, konstantno si nesto polu-smoren otkako se tvoj broj postova priblizio/presao brojku od 30000.

Idemo na neko pivo da sredimo tu frku bre!

Ono sto je meni bitno sada da vi svi znate jeste da, [exile]pored toga sto sedim[/exile], treba da idem do grada i da cu verovatno sledeceg vikenda zapaliti u Bosnu nasu nam susednu.

facebook.com/speed.rs

Standardna bleja na poslu....mogao bih malo da se proshetam po Keju....

Eh, kad bih ja imala vremena da se shecckam.. =/

E aj stvarno da odemo negde da se olemamo od alkohola....i meni bi prijalo....

Ajde.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Hm, konstantno si nesto polu-smoren otkako se tvoj broj postova priblizio/presao brojku od 30000.

Idemo na neko pivo da sredimo tu frku bre!

Ladno sam presao 30,000 postova, nisam ni izvalio! Hvala ti vlado na podsetniku.

A kao sto rekoh, fazon je u tome sto imam posla kojekakvog, cim to sve sredim (a jos i kad legnu pare od istog, ihaaaj), docice sve na svoje. Jedan veliki "chunk" sredjujem veceras tako da ce biti kul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...