Kole Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 sheki druzhe nikad se ne zna gde sve imam surveilance timove ;o)) bio napolju 3 sata....prvo do yu biz centra, onda do klinichkog centra (nisam video drugara i kolejzu dueYa na faxu) i na kraju nazad do centra bezhanijske kose ;oP sve u svemu u 4 busa bio, od pola 11 do pola 2 samo postaju sve vece vurune...i u svakom busu je na prvom sedistu u zadnjem redu bio drugi lik (od 12 do 70 g) koji je pred kolapsom, znachi mokra kosa, lice, majica ochi blago mutne...zlo... sad paranoichno hladim i kiselu i 2 soka u dubokom, razmisljam dal' mi je jedno tushiranje dosta i kako da se nateram da u 5h na 36 stepeni krenem u susret drugarima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 bela strana je so fensi i gay :) nek bela bude i emo femsi gej, ali je i dalje mnooogo bolja It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ^ slazem se, posebno na cipiripiju. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 dij cipiripi, dij cipiripi, od chikilidi i lishniki, jer nima nicig lipshig od ci-pi-ri-pi-jiii !!! ubedljivo naj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 bela strana eurokrema jeste bolja, al samo kada se jede NAKON crne tj ako ste ikada probali da jedete samo belu stranu uvidite da nakon 3-4 kashike to nije to ALI ako idete 1 kashiku crnog pa 2-3 belog e onda to belo mnogo valja... uostalom veliki savremeni pesnih mogao je slobodno da govori o eurokremu kada je napisao So I take a little bad with the good It ain't just black and white You've got to deal with the real Ooo, living on the edge of the night ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 bio do suda na nbgd nesto se drkao oko stanova, i nisam uradio nista, u ponedeljak opet, istursirao se i kuvam se i dalje..... cpu temperatura 70 stepeni.....idemo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 i ja isto sedim! ladno!!! Iskuliraj malo s klimom onda У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Spremam se za put polako, ali sigurno. Idem malo za Nish, prvo da odradim jedan mali poslic, a onda da uzivam ko chove i odmorim mozak malo. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 cisto da potvrdim da je belo mnogo bolje, mada realno sada u glavnom jedem tako sto pomesam crnu i beluuuu i namazem palachinak taaaj naklopao se riblje chorbe u toku radnog vremena, popio pivce, sad palim sa drugarima na sladoled pa se gleda basket u pet pa se ond aigra basekt pa u provod pa pa... pa.... kako volim leto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Juce pikamo basket i prilaze nam TV ekipa nashe lokalne djilkoshke stanice u pratnji sa lokalnim sitnim djilkoshkim radikalskim politichkim funkcionerom...kazhe nam lik(sdJrpf) tajm aut! ololol...pa nas pita glupava riba reporter - da li mozemo da damo intervju...mi svi, naravno, u glas - ne moze! ololol ... ona u fazonu omg zashto ne moze? Na kraju pita mog burazera chime se ovde bavi omladina, ...on joj kaze - pa uglavnom se drogira ololol kol'ko ste ludi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 auuu otishao do shkole,zakasnio na ispitni rok... sada o5 ladjenje do oktobra :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 sta da radim jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 veceras dani piva \o/ OMG beerstruction Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 najzad na dark night posle tolike pauze JUHUHU oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Zašto Takovo, sadašnji Swisslion, ne pravi varijantu Eurokrema gde ima samo crni deo? Svi ostali to rade. nisi čuo? kancerogeno je ako nema belog Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 stator car omg :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Kako je jebeno vrucina... Umirem... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Vecheras cemo ludovati na Green Beatu... Zalushio sam i ja negde da izadjem :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ceo dan u kuci ...glava hoce da explodira ...veceras u kgb pa sve do zore don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 kol'ko ste ludi pa ne znam,meni su bas kul,nije ono standardno JU AL SMO LUDI,do jaja su ih iskulirali :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 dobio sam novi megan jea sad sam smekerica Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 mrzim te ja cu da dobijem dedinog juga,i to zato sto je operisao kuk nije da sam nezadovoljan ali mislim da nije u voznom stanju i da nema jedan tocak gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 A fabricki spojler ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 omg2, palim da pijem... verovatno je zalosno sto se toliko radujem, al ipak je ovo zrenjanin, grad koji : pola godine posle dana piva prica o dogadjajima sa istih, a narednih pola godine se sprema za nove... jebeno selo :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 4 sata pokusavam da se odviknem od klime ali jednostavno cim je ugasim pocinje gushenje i "Quest for teh Air!" Slusham muzu i chitam neke textove za ispit... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts