tibor2 Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 - mrtav sam jebem ti zivot. - sutra na upis u 4. godinu. - Zvanicno sam MASTER. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 pjan sam kao deupe jbt, do jaja meij ee Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ^^ lol @ thread smoren... poprilicno... blah, idem da MMO-ujem, pa kunt. od nedelje krecem da citam stivo za diplomski, o radosti moje prevelike.. doduse, serem i ja, ako diplomiram oktobra, bicu uberbaja Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 JAO JAO STA TI SE DESILO!?!?! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Dosao iz izlaska, skenjao se u zivot i tako... Sutra je novi dan!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 mrzi me da izlazim dva dana za redom. starim Oo oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 kako dobro veche ah ah jebote kako sam bio pozeljan,kako sam bio jebozovan kako sam jebeno bacao dens po egzilu kako su bile neke dobre spike aha ah gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Dobro jutro! Konacno se naspavao onako kako treba. Treba da se ide do grada da se pozavrsavaju obaveze...samo neka bude kako sam planirao ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 kako dobro veche ah ah jebote kako sam bio pozeljan,kako sam bio jebozovan kako sam jebeno bacao dens po egzilu kako su bile neke dobre spike aha ah a i ti si bio? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Uh... Sinoc je bilo mnogo dobro... Grujo :* A sad idem da gledam neki film pa popodne na ruchak kod zhene Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 a i ti si bio? JA SAM BIO ONAJ KOD ZVUCNIKA :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 PORED SINA ROBERTA NEMECHEKA? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 znachi koliko sam se savio sinotj to je prajsles :))) samo da nisam bio isciman na kraju pa da se nije sve zavrshio sa peglom bilo bi josh bolje al shta da se radi :)) al najneverovatniji osetjaj je kako sam se sretjan probudio i pored svega :) prelepo veche :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 znachi koliko sam se savio sinotj to je prajsles :))) samo da nisam bio isciman na kraju pa da se nije sve zavrshio sa peglom bilo bi josh bolje al shta da se radi :)) al najneverovatniji osetjaj je kako sam se sretjan probudio i pored svega :) prelepo veche :) Bio je dan, dan kao svaki drugi dan seli smo u kola sve je bilo kao san isli smo gradom uz obaveznu salu s druge strane ulice videli smo jednu malu On kao uvek nasmejano lice presao je brzo na drugu stranu ulice pa rece sa devojkom bilo mu je dosta da zbog nje skocio bi s mosta I prica je bila kul bas koliko treba... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 hahahaha prajsles <o/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Kad reche prajsles... ne bih bas otvarao novi topik za ovo... ko oce nek pogleda (: THE GUILD... traje oko 3 min. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ufff prebio sam se sinoc od alkohola... ufff... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Meni nesto sve bezveze, pa pijem cedevitu malo da se razbudim :) A imam da radim, a mrzi me :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 bila sam jutros na ispitu iz italijanskog..nisam mogla da se setim kako se kaze suncobran pa sam napisala "kisobran za sunce" i na kraju kad sam proverila ispalo je da sam napisala "suncobran za sunce" :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ushljiva coca cola je uspela da upropasti NEXT sokove koje je kupila.... ne znam zapravi ni dali sam ocekivao nesto drugo... kako god... sokovi im sada smrde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Zanimljivo, nisam probao Next sokove vec neko vreme. A ako mene pitas, Next oooodavno nije ono sto je bio. Secam se kad se pojavio, neki su ih razblazhivali vodom koliko su bili gusti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Idemo svi na Beth... pardon, Coca Colin forum da ih pljujemo zbog prodaje!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 raspadoh se danas. sinoc sam legao oko 5 poprilicno pijan. ustao sam u 6 i otisao na bus za bg tamo sam se nasao sa buducim cimerom koji je bio jedno u 10x goroj situaciji od mene. otisli smo da vidimo stan svideo nam se uzeli smo ga ceo dan sam trcao po bg-u, puko tonu para, popio sam tonu kafa i ne spava mi se ali mi zivac u oku iritantno igra stalno hmmm... e da sad kad blejim u kalisu ako me neko pita "gde si" ja mogu da kazem "evo blejim u kraju" :) postah dorcolac, gajba mi je na 2 minuta od kalisa i na jedno 7-8 minuta od kneza sreca sreca radost :) idem sad da se onesvestim u krevetu... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Bio sa devojcicom da gledamo neki novi tepih za moju sobu, ju koliki uzas u ponudi sve nesto za penzionere. (da predupredim penal nisam trazio tepih sa logom linux-a ali ako ima ne bi se bunio ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts