_Gotti_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 bio na fuzbalu i resio sam da odgledam transformerse kod kuce da ne bacam pare za kartu za bioskop don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Bio u bastionu na pena party 2, bilo je haos, umro sam, malo se zapio, nasao neku cupi e, i sad na spavanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) vish mi lak!!! edt- koji rofl, da krenem, kad nema kljuca!! sada moram da chekam kevu da se vradi iz prodavnice :D Edited August 24, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 lak!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Samo da vas pozdravim, da znate da sam tu i da sve pratim ;) Sad idem da gledam prezentaciju Tabule Rase i Aiona, pa cemo posle na End War i Assassin's Creed, tome se posebno radujem. Lepo je vreme ovde, sunce sija, pevaju ptice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ha, protekao je skoro ceo dan otkad imam Beogrid a nisam ostao bez prostora na disku... omatorilo se:) treba da zagipsam rupu koju je u zidu moje zgrade napravilo ljubazno tehničko osoblje Beogrida:) Brate ono je strašno imam 3 metra utp kabla dostupno svakoj budali sa makazama koja prođe stepenicama... da je visokonaponski kabl pa da ga ostavim, ovako ne može da se brani :))) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 gips is your friend ;o) tj uzmesh hilti, napravish u zidu kanal dubine kabla i zagipsash isti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 cekaj bre, koje stepenice? pozarne? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ccc vidi se da ovaj dulio nikad niej provlachio kablove stepenistem svi kablovi u zgradi idu glavnom vertikalom i onda idu bocno u stanove na svakom spratu, ALI verovatno da bi sto krace razvlachili kabl bilo im je kashe da idu po spoljashnjem zifu stana i probushe rupu u zidu i kroz nju shibnu kabl u Shekijevu sobu. Sve je to fine and dandy ali ostavlja exposeovan kabl od razvodne kutije do rupe u zidu....potez na kom su trebali da naprave kanal za kabl i zastite ga...no to realno mozhe i nemanja solo da uradi za manje od 1h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 iguana > aaaaaaaaaa istripovah If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ccc vidi se da ovaj dulio nikad niej provlachio kablove stepenistem svi kablovi u zgradi idu glavnom vertikalom i onda idu bocno u stanove na svakom spratu, ALI verovatno da bi sto krace razvlachili kabl bilo im je kashe da idu po spoljashnjem zifu stana i probushe rupu u zidu i kroz nju shibnu kabl u Shekijevu sobu. Sve je to fine and dandy ali ostavlja exposeovan kabl od razvodne kutije do rupe u zidu....potez na kom su trebali da naprave kanal za kabl i zastite ga...no to realno mozhe i nemanja solo da uradi za manje od 1h... Kad tako pričaš kao da si bio ovde dok su to radili i'm kinda scared... jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 jebiga sheke, to je kole ipak:)...btw, danas po ovoj vrucini cu se ceo dan cimati po gradu, uzas...nadam se da ce barem veceras pasti neki rejv, bilo u sd-u, bilo u bg-u:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 radio sam nocas do pet, u 9 me probudi poslovni telefonski poziv, vratim se u krevet i u roku od sat i po sanjam neke gluposti poput prisustvovanja porodjaju, ljuljaski.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 vratio sam se sa mora proklinjem dan kad sam posao na more sa devojkom :(( ali je opet bilo kul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 igiju proradio biološki časovnik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 uzeo karte cekao sat vremena, sto je odlicno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Juce pikamo basket i prilaze nam TV ekipa nashe lokalne djilkoshke stanice u pratnji sa lokalnim sitnim djilkoshkim radikalskim politichkim funkcionerom...kazhe nam lik(sdJrpf) tajm aut! ololol...pa nas pita glupava riba reporter - da li mozemo da damo intervju...mi svi, naravno, u glas - ne moze! ololol ... ona u fazonu omg zashto ne moze? Na kraju pita mog burazera chime se ovde bavi omladina, ...on joj kaze - pa uglavnom se drogira ololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Jebem ti vrucinu i leto i sve u kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Evo ja tako sedim ovde sada i svi to morate da znate Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Zašto Takovo, sadašnji Swisslion, ne pravi varijantu Eurokrema gde ima samo crni deo? Svi ostali to rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 jel za fince? koliko su? ne, za zvezda-rendzhers, sever/jug 800, za dalje ne bi znao, al' nemas jeftinije od 2000din.. Evo ja tako sedim ovde sada i svi to morate da znate i ja isto sedim! ladno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Spremam se da idem da kupim prve kopacke koje ne dolaze sa buvljaka i kostaju vise od 35 maraka a treniram vise od 10 godina verovali ili ne... Tako sam srecan :D \o/ Neke puma bele :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Vudu bre,ja volim burzujsku belu stranu eurokrema,zato STFU NOOB!!!! :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 bela strana je so fensi i gay :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Vudu bre,ja volim burzujsku belu stranu eurokrema,zato STFU NOOB!!!! :) Taj rad, ja samo beli deo jedem, i takodje se pitam zashto Swisslion ne pravi samo beli eurokrem. Idem na fudbal sad neki, neka su mi svi sveci u pomoci po ovoj vrucini. Ko li se setio da igramo u 3... Edited August 24, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts