Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samo da vas pozdravim, da znate da sam tu i da sve pratim ;)

Sad idem da gledam prezentaciju Tabule Rase i Aiona, pa cemo posle na End War i Assassin's Creed, tome se posebno radujem.

Lepo je vreme ovde, sunce sija, pevaju ptice :)

ha, protekao je skoro ceo dan otkad imam Beogrid a nisam ostao bez prostora na disku... omatorilo se:)

treba da zagipsam rupu koju je u zidu moje zgrade napravilo ljubazno tehničko osoblje Beogrida:) Brate ono je strašno imam 3 metra utp kabla dostupno svakoj budali sa makazama koja prođe stepenicama... da je visokonaponski kabl pa da ga ostavim, ovako ne može da se brani :)))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

ccc vidi se da ovaj dulio nikad niej provlachio kablove stepenistem

svi kablovi u zgradi idu glavnom vertikalom i onda idu bocno u stanove na svakom spratu, ALI verovatno da bi sto krace razvlachili kabl bilo im je kashe da idu po spoljashnjem zifu stana i probushe rupu u zidu i kroz nju shibnu kabl u Shekijevu sobu. Sve je to fine and dandy ali ostavlja exposeovan kabl od razvodne kutije do rupe u zidu....potez na kom su trebali da naprave kanal za kabl i zastite ga...no to realno mozhe i nemanja solo da uradi za manje od 1h...

ccc vidi se da ovaj dulio nikad niej provlachio kablove stepenistem

svi kablovi u zgradi idu glavnom vertikalom i onda idu bocno u stanove na svakom spratu, ALI verovatno da bi sto krace razvlachili kabl bilo im je kashe da idu po spoljashnjem zifu stana i probushe rupu u zidu i kroz nju shibnu kabl u Shekijevu sobu. Sve je to fine and dandy ali ostavlja exposeovan kabl od razvodne kutije do rupe u zidu....potez na kom su trebali da naprave kanal za kabl i zastite ga...no to realno mozhe i nemanja solo da uradi za manje od 1h...

Kad tako pričaš kao da si bio ovde dok su to radili i'm kinda scared...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Juce pikamo basket i prilaze nam TV ekipa nashe lokalne djilkoshke stanice u pratnji sa lokalnim sitnim djilkoshkim radikalskim politichkim funkcionerom...kazhe nam lik(sdJrpf) tajm aut! ololol...pa nas pita glupava riba reporter - da li mozemo da damo intervju...mi svi, naravno, u glas - ne moze! ololol ... ona u fazonu omg zashto ne moze? Na kraju pita mog burazera chime se ovde bavi omladina, ...on joj kaze - pa uglavnom se drogira ololol

Vudu bre,ja volim burzujsku belu stranu eurokrema,zato STFU NOOB!!!!

:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Vudu bre,ja volim burzujsku belu stranu eurokrema,zato STFU NOOB!!!!

:)

Taj rad, ja samo beli deo jedem, i takodje se pitam zashto Swisslion ne pravi samo beli eurokrem.

Idem na fudbal sad neki, neka su mi svi sveci u pomoci po ovoj vrucini. Ko li se setio da igramo u 3...

Edited by Green

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...