Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

bio na wcgu, sad dochekao matorce koji se vratili sa odmora, najeo se jagnjetine, kajmaka i slatkog od shumskih jagoda, sve frishko sa zlatibora:))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bio na wcgu, sad dochekao matorce koji se vratili sa odmora, najeo se jagnjetine, kajmaka i slatkog od shumskih jagoda, sve frishko sa zlatibora:))

uf sunce ti tvoje, moracu i ja na taj zlatibor...ili makar do ove kafane specijalizovane za jagnjetinu kod mladenovca:)

btw, ceo dan me otkida glava, sad idem kao kod ortaka na neku zurku, valjda ce me proci od piva:|

srpskivojnik-3.jpg

sreo sam kruka u wc-u :D haahhaahah :D i dunju ispred :D koja me je prepoznala :D wiiiiiiiiiiiiiiiiii :D i wideo sam lakija :D e laki stvarno izgledas kao glavni baja :D mislim da je to zbog frizure ;D nikwoda sam video ali me on nije prepoznao :D hm video sam medolinku grina sam mozda video :D ali nisam siguran :D i hm nikoga vise :D

Нема  будућности без истине.

ahahah wii box kao vrhunosko reshenje ljubavnih razmirica, box ftw =o))

elem i ja bio na wcg, i danas bio 8h, ali sam doshao ranije pa i otishao ranije, ubavo bilo opet, upoznao medolinku,

dosli mnogi drugari sto juche nisu, poz njima, kao i shout out za DJ eqipu, respect

(omg de je bio vudu pa ja sam i dalje bio tamo tada a nisam upoznao choveka!!! strashno)

posle sa drushtvancetom otishao malo do save, ona voda odmara ne zna se...

sto se utisaka tiche, bez ulazhenje u sve problema i entuzijazam organizatora da prevazidju iste, meni ovaj wcg opet bio sweet, jer je bilo super drustvance pored kog mi je uvek bilo veselo, mada, objektivno, SC je tata i mama za expo centar sto se atmosfere tiche, i mislim da i klima i imba net/lakoca postavljanja instalacija nisu adekvatan tradeoff?

e da, izbedachila me mnogo jedna stvar te cu da je pomenem - epizoda sa klincima+malo starijom klincima+mini-gancima koji su tako nemilosrdno opustoshili onaj frizhider od pitja (kada su provalili da je otkluchan i nije chuvan) da je to zastrashujutje...ono, meni bilo bash neprijatno...

meni zao shto nisam mogao da odem, al jebiga sabili me ispiti

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

sezona kupljenja shljiva za rakiju zavrsena. sva sreca te sam veci deo izbegao odlaskom na more :)

bice tu nekih 800-1000 litara prepechenice od ovogodishnje sezone ;)

mrtav sam, jer je sinoc bila SHAMPITA PARTY do 4-5 ujutru a uranio sam negde oko 7, divan dan ova nadelja

fallout_table.gif

Aaaah , prelep dan , sabio se sa drustvom od ps2 a sutra Ispit timez!!!!11one

Ouch ...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Onu decu sam hteo da spalim u vise navrata. Uzeo im kese i odatle izvadio deset kokti koje su natrpali da odnesu. Dao sam im po jednu, jebo im ja kevu gramzivu. Bilo je cigana, retarda, svasta nesto. Valjda im interesantno.

Hit je naravno wii, mada je meni xbox, odnosno dead or alive u kolima bio jako zabavan.

Izvinjavam se onima koje nisam prepoznao, nisam znao gde mi je dupe, a gde glava.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

uf kakav dan. kao slobodan dan uhvatio izmedju 2 radne nedelje, a sve vreme bio na nogama po vetjem delu grada. na kraju zavrshio na wcg-u sa drugarima i drugaricama (pozdrav sivma, mah mah). zhao mi shto nisam video koleta, wizla, i josh par mozgova. kalimeru mislim da sam prepoznao glas, ako je onaj visoki dzigljavi u crvenom? :]

pozdrav i lepim promoterkama ^.^

pozdrav i ostalim zhenama, na chelu sa igorem.

inache, dobre one konzole, nema shta. ali kapiram da nisu toliko igrive na nkom obichnom tv-u ili keranu. samo neshto veliko dolazi u obzir :<

Edited by Ramirez

uf kakav dan. kao slobodan dan uhvatio izmedju 2 radne nedelje, a sve vreme bio na nogama po vetjem delu grada. na kraju zavrshio na wcg-u sa drugarima i drugaricama (pozdrav sivma, mah mah). zhao mi shto nisam video koleta, wizla, i josh par mozgova. kalimeru mislim da sam prepoznao glas, ako je onaj visoki dzigljavi u crvenom? :]

inache, dobre one konzole, nema shta. ali kapiram da nisu toliko igrive na nkom obichnom tv-u ili keranu. samo neshto veliko dolazi u obzir :<

o jea :D jeste to sam ja :D ahaa :D a koji si ti :D e da jos sam prepoznao hm marinicu valjda ona sto ima frckavu kosu :D alexaG dovlu hm da a sto se tice cigana sto su uopste pustani da ulaze ?:D

Нема  будућности без истине.

Igorom.

Ja svratio na WCG pred sam kraj,bukvalno u 9 kad su sve promoterke vec otisle :(

Videh bukvalno celu ekipu,Laki,Bole,Ivan,Dovla,Alex...

Sreo brdo poznatih ljudi na celu sa zlim direktorom (Grele car) :))

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...