Pesma-mrtve-dece Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 hahahahahha Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ako ti to nešto znači, dj vudu, ja topik nisam skapirao kao hvaljenje da imaš devojku. štaviše, bilo mi je slatko što si ga otvorio. to ne umanjuje tvoju nubnost jer si 2 dine sa ribom a nemaš ideju ni načelnu šta da joj kupiš. zanimljivo mi je što su te mnogi napali za hvaljenje, a samo nekolicina za nepoznavanje sopstvene druge polovine (kapiram da je tako doživljavaš). kao da je teško naći devojku. lol. siguran sam da bi bole bio više nego srećan da vam svima pomogne u tome, on se ionako već nekoliko puta nudio da pomogne forumašima da pomognu sebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 kakav frojdovski zaplet - razgovaramo o poklonima tri dana a onda se ispostavi da vuduman samo hoce vishe picke nego obichno.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 (edited) "da" Mislim da kada si u normalnoj vezi koja je duzha od 2 god. sex nije problem? ili greshim? Da hocu vishe pichke varao bih je ili ne bih bio sa njom... @kruko: Ono sam editovao ne znam o chemu prichash? Meni predstavlja zadovljstvo i bolje se osecam kada uchinim neshto za nekoga ko mi znachi... zato me keva mrzi...` Edited August 24, 2007 by VoOdoO_MaN Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 u vezi si vise od 2 godine sa devojkom koja sad puni 18 godina? :) to se retko vidja van kusturichinih filmova :P ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 upravo si pljunuo urghu i donekle ivan_u u oko. i ko zna josh kome .. gj • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Vudu sto postujesh ovakvu temu kad znash da nema nishta pametno da cujesh jedino neki crnjak kao ovaj g shto je stavio ili neke klaschne ideje tipa parfem itd.Treba da uzmesh jedan kamen da joj poklonish (ne dijamantski nego pravu kamenchugu) i ako je stvarno tako lepo izmedju vas dvoje ima da se obraduje do besvesti :) Ali nemoj da budesh indijanac potrudi se malo oko tog kamena napishi nesto na njemu ukrasi ga nekom lepom mashnom i uz dobar uvod prilikom predavanja poklona ima da padne na dupe ako je takav tip naravno.Ali niko nezna tvoju curu sem tebe ovde tako da svaki savet pitanje koliko moze da ti znachi.po meni koncentrishi se vise na to sta ces da joj kazesh a ne na neke fensi poklone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Hmmm? Zato je 2x zrelija od 80% chlanova ovde i ume celu slavu sama da spremi (chak i sarmicu od crevca) \o/ :)))) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 vudu priznaj to ti je jedina riba u zivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) svejedno da li mu je prva ili jedina riba. Ako zna da spremi sarmicu od crevca, treba da je zeni odma. Zene sa kulinarskim znanjem su postale prava retkost. Edited August 24, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Ako bog da zvacu vas sve da svadbu kroz 7-8 godina (dok se malo ne izhivim) ;))) @igi: Zvuchi smeshno ali je istina. Zaista zna APSOLUTNO SVE da napravi! @daki: Jedina koja je vredela, i i dalje vredi! @dramatic: Ma znam, zato im i ne sudim :) Hvala na predlogu ali mislim da je to iz nekog filma ili tako neshto, ta fora sa ukrasnom kamenchugom :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 jel ume da smota ganju? Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Da, da, to su te priče "moja cica je jako zrela za svoje godine". Kad (i ako) se sve završi, bude "jebi ga, pogrešio sam, ispalo je da nije". Edit - bar sam takve slučajeve ja par puta viđao. :) Edit 2 - nego, brate, ako je ta devojka toliko sjajna, kako je bre završila s tobom? Edited August 24, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Dotichna princeza BRATE KUPI JOJ OSTATAK TELA!!!!2 ILI SAMO RUKE DA MOZHE DA KUVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Dokle su doshle stvari ovde, ljudi moraju da se pravdaju na sopstvenom topicu zashto su ga otvorili. Ako se ovako nastavi forum ce da umre. Pravi izbor poklona za rođendan je dakako najbitnija stvar u suživotu dvoje mladih, koja će se odraziti kako na njihove međuljudske odnose, tako i na budućnost njihovog potomstva iz tog suživota nastalog. Zatvarajte temu više u pičku materinu. AHAHAHHAHAHHAHA u vezi si vise od 2 godine sa devojkom koja sad puni 18 godina? :) to se retko vidja van kusturichinih filmova :P ;) Ja bila u vezi od svoje 16(ili mozda 15) do 18ipo - i to mi je najduza veza do sada LOL oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 upravo si pljunuo urghu i donekle ivan_u u oko. i ko zna josh kome .. gj jbte, ako oni , kao ti (i bilo ko drugo), posle smajlija ne kapiraju shalu onda jbga, tu much beer is in my sense of humor nekad se zapitam ... tja bla truc... Ja bila u vezi od svoje 16(ili mozda 15) do 18ipo - i to mi je najduza veza do sada LOL pa da, tad si bila mlada i naivna :) jel da je lepse brzo i ludo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 @Laza: Moja devojka uopshte nije bila sjajna... Chak nije bila ni blizu toga... Postala je sjajna zahvaljujuci meni:) @Jose: "Ha-ha" (Nelson =Þ) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 sto je najgore ovaj je sve vreme ozbiljan. nemoj neke fotosopovane slike daj celu da je vidimo lepo ko ljudi pa da procenimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Znam zato ti i kazhem Vodio sam je na Dalijevu izlozhbu u Pragu, tamo samo shto nije svrshila... Kazhem ti "na tu foru KAO DALI" ali to je manje vishe nemoguce, jer nema takvih slika + jedan je Dali :) Odusevila se dalijevom izlozbom?Ona je looda sto posto ja sam bio u dalijevom muzeju koji je napravio u rodnom gradu i ono je ludnica.Tog coveka je vrlo ali vrlo tesko razumeti slike su mu opasno teske tek po koja moze da se razume onako na prvo gledanje.Vodich koji je tu bio 100 puta rekao nam je da ga nepitamo nista jer e on bio vrlo egoistichan lik koji bi npr. ubio i sina ukoliko bi on bio bolji slikar od njega.Po celom muzeju su jaja,kofe kukurz neke lutke bez glave tako da kazem ti ili zna dosta o njemu ili nema pojma pa je upravo to odusevljava.Kupio sam ja knjigu u tom muzeju sa lepim fotografijama pa ako te zanima to za poklon javi se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 (edited) voodo sta bi na kraju .. .?? i voodo jel mogu ja moju devojku da posaljem tebi posto nije nesto sjajna ...i da mi kazes koliko sta kako ??! Edited August 24, 2007 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 @Laza: Moja devojka uopshte nije bila sjajna... Chak nije bila ni blizu toga... Postala je sjajna zahvaljujuci meni:) voodo jel mogu ja moju devojku da posaljem tebi posto nije nesto sjajna ... Krajnje skromno od voodoo-a :). To me podseca na mog ortaka koji je rekao "Ma njen bivishe decko je bio neki kreten, sad kad je samnom to joj je kao da je Bog sishao sa neba". We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Mislim da je "CnC 3: Tiberium Wars" pravi izbor. MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 voodo ako uspes da je prosjajnis bicu ti zahvalan don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 voodoo koliko je tebi godina nekapiram bas ? i stvarno okaci neku sliku gde se cela vidi , lakse ce ljudi reci sta bi joj islo ... -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 brate, kupi joj mobilni, znaci u fulu sve ima blutut 128mb memorije, lg kg800, evo brate za 140e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts