Jump to content

dramatic

The X
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dramatic

  1. dramatic

    SD Partizan 12/13

    Tuca u Niskom Cairu na rukometu, 20-ak zabranjenih napalo celu tribinu ``Niskog kartela`` (oni su dozvoljeni :) ) i razbucali ih kao dete zvecku. Na stranu sto su to sve kreteni i sa jedne i druge strane ali tamo su bili i roditelji sa decom i niko da se okrene i da rasturi tu bagru. eee moj partizane na sta si spao...
  2. i ja sam razmisljao o tome i tim klincima ali jednostavno zakonski nema mesta tome zato sto su se momci u stanje pijanstva doveli svojevoljno i znali su u sta ulaze tako da to zakonski apsolutno nema veze sto su bili pijani niti im se moze uzeti kao olaksavajuca okolnost.E sad druge je pitanje ko je njima kao maloletnicima prodao alkohol.Ako je prodao isti covek onda stvar postaje jos bizarnija.
  3. steta za decka (mislim na radnika) ostavio drogu, krenuo u nov zivot i sada ovo da mu se desi.Tesko ce ponovo izdrzati zatvorsku sredinu a nema sumnje da ce ici tamo.Jedostavno ovo sto je uradio ma koliko ga mi ovde razumeli ,zbog retardiranih klinaca koji rade to sto rade.|Koliko vidim da je ostao u radnji imao bi pravno gledano vece sane za odbranu pred sudom zbog instituta nuzne odbrane ili mozda krajnje nuzde.Neuracunljiv nije,olaksavajucih okolnosti je malo a ne moze ni da se pozove i na uredan zivot i neosudjivanost.Najveci nas problem je to sto decu u krivicnom yakonodavstvu titramo do 21. godine.Te u stariji maloletnici te mladji punoletnici sto oni sve ynaju i yato su tako obesni.Menjati zakonodavstvo i suditi im kao odraslim to nam je jedini spas od tih indijanaca...ako spasa uopste ima...
  4. Neko rece da je pobediti u Izraelu skoro nemoguce.Sa ovim LUDACIMA nista nije nemoguce :)
  5. meni su pre par dana ovako rekli kako sam napisao.videcemo da li su me slagali.glavno kada sam stavio karticu imao sam 120 mb preko 5 gb nemam pojma odakle taj visak.
  6. trenutno je ping odlican ali to je samo trenutno.veca skidanja znaju da budu totalno nepredvidiva a za mejl i surf je stvarno zadovoljavajuci i to ste ne iskoristite od 5gb prenosi se u sledeci mesec. Za vikendaju ste delimicno u pravu :)
  7. a mozda odes do vikendice na par dana a tamo nemas net?ja sam zato pazario to i zadovoljan sam.
  8. To oko nepotpisivanja zapisnika nekada i nije pametna stvar iz vise razloga jer taj zapisnik predstavlja kasnije javnu ispravu i bolje ti je da navedes razloge iz kojih smatras da nisi ucinio prekrsaj (sve zavisi o kom prekrsaju se radi) i da se tako branis na sudu.Do sada nisam video slucaj da je neko oborio na sudu ispravnost aparata za merenje alkohola ali definitivno mozete da izrazite sumnju u rezultate i da trazite da vas vode da vam vade krv.Ono sto je meni uspelo par puta a i drugima je da dodje do zastarelosti prekrsaja jer nisu uspeli da u roku od 2 godine donesu pravosnazno resenje (oni donesu resenje barem kod mene u Nisu otprilike posle godinu dana od prekrsaja vi malo odugovlacite sa prijemom,pisete zalbu cisto iz formalnih razloga i uz nesto srece moguce je da zastari prekrsaj).Kako ce sudije organizovati rad sada po novom zakonu ostaje da se vidi ali ce verovatno i dalje biti prebukirane pogotovu zbog ovih kaznenih poena.Bitno je da nece da nam traze zimske gume ipak bi to bio veliki izdatak (mada znam trebalo bi da se ima)
  9. Link Evo kako ce izgledati nove tablice. Kao krenuce od januara.....i bice skuplje mada i za ove sada se izdvajane bas malo- 2 hiljade.
  10. Bogami rasprava se bas razvila ovde.Evo da pripomognem sa primerom iz prakse.Prijatelj iz Nemacke koji je ranije igrao fudbal ovde sada kao diplomirani psiholog radi na drzavnoj klinici u mestu pored Minhena sa narkomanima.Obisao je nase i drzavne i privatne ustanove i kaze da metode koje primenjujemo su oni tamo prestali pre mnoogo godina ali i sa tim i takvim novim metodama procenat izlecenja im je neznatno veci.E sada zakljucak je, barem ja to tako vidim da sigurne terapije nema pa slozili se vi ili ne ali nekome ta batina nije skodila, nekoga je spasila.O pravnom aspektu batina ne zelim da pricam poznato je to da je to apsolutno zabranjeno i tu nema spora.Ali mora da se shvati da je to poslednja nada tim ljudima i njihovim roditeljima.Ukoliko i tu ne uspeju sledece sto mogu da urade je da zakupe parcelu na groblju jednostavno nema im spasa.Politicari ce najlakse resiti ovaj problem.Zatvorice centar, podneti krivicne prijave, sticenike u drzavne ustanove vecina iz njih pravo na groblje i u takvom rasporedu koga je, sem roditelja realno briga za izlecenje tih ljudi?
  11. dramatic

    SD Partizan 08/09

    kalimero neznamo koji je tvoj problem ali zaobidji me sa takvim obracanjem vidim nabio si milijardu postova, nadam se da vecina nisu na osnovu nekog prepucavanja na kome, izgleda insisitiras posto ostavljas debilne komentare.I jadransku i domacu ligu igrace istih 5 klubova a interes srpske kosarke nije da samo oni igraju jake utakmice i kraj.Bolje da su napravili jadransku ligu 2 vise koristi bi bilo.
  12. dramatic

    SP 2010

    zbog kartona nije igrao Zigic
  13. dramatic

    SD Partizan 08/09

    MEGA glupost je to da ce od ovoga nasa kosarka doziveti procvat i preobrazaj.No bili zivi pa videli.
  14. dramatic

    SD Partizan 08/09

    Partizan u EL naredne dve sezone, Opacic ipak nije govorio budalastine.Sezone 2011/2012 igrace tim sa najvise bodova EL ali je bodovanje promenjeno.Partizna u EL naredne 2 sezone. Da li je ovo pobeda srpske kosarke ili nepostovanje dogovora pitanje je sad :D
  15. dramatic

    SD Partizan 08/09

    Sasa Ilic nastrada umesto Klea.
  16. dramatic

    SD Partizan 08/09

    Da u derbiju je bio rupa ali kad ga uhranimo malo (ovi ga izgladnjivali jebote :D ) i kada dobije neku kintu i vidi pokoshenu travu valjda ce biti okej :D
  17. Roditelji se slazu da ih lemaju,sami narkomani se slazu da ih lemaju kada prekrse pravila, terapija uspeva u procentu koji je veci od privatnih klinika i sta koji kurac hoce sada ministarstvo zdravlja pa salje inspekciju da provere sta tacno?
  18. Tek sada videh ovu temu pa da prozborim i ja koju posto sam iz Nisa.Elem da je Saban bio odlican muzicar je neosporna cinjenica.Tek pre nekoliko godina je pocelo da se govori o Nisvil dzez festivalu (kome je Saban dao veliki doprinos) i podatak da mnogi muzicari koji su posetili taj festival nikada nisu gostovali u Beogradu, Novom Sadu ili nekom drgugom gradu govori o tome da su u Nis i na Nisvil dolazili samo zbog Sabana.Malo iritira to sto se Sabana secaju tek sada i sto je popularniji sada nego za zivota ali to govori o nama i koliko cenimo ljude koji su uradili nesto.Jos par zanimljivih stvari o Sabanu.Nije preterano voleo svoj grad, i da sada cete reci svi pa naravno da nije kada sada cujete ko su mu bile prve komsije ali istina je da nije voleo bas iz razloga sto je i on bio slicnog mentaliteta.Zato se stalno i vracao i Nis ali Novi Sad mu je bio veoma drag iz razloga mnogo sporijeg zivota a da budem iskren i kulturnijeg.Voleo je da se kocka i da pije i to je fakat.Mnogo para je izgubio na kocki i o tome postoji mnogo prica kako je znao i po 100 000 evra da prokocka za noc. E sada par reci i o ovoj inicijativi gradjana. Grad, odnosno odbor za promenu naziva ulica (na celu lik iz SRS ako to nekome nesto znaci) su vrlo lose i neta$kticno postupili u ovom slucaju i slobodno mogu da kazem da je Nis dobrim delom izasao na los glas zbog njih.Ako je tema vec tako osetljiva ako hteli mi da prihvatimo ili ne diskriminacija postoji (tj negativan odnos prema ciganima generalno) i ljudi ne zele da im se ulica zove po ciganinu a uz to Saban je poznavao stanovnike te ulice i kako ga bog dao boema da se pijan kuci u kasne sate vraca bas tom ulicom i kako su tu uvek izbijale rasprave i svadje moje pitanje je gde bas nadjoshe tu ulicu????Ne zelim da branim stanovnike ulice(lasicni seljaci uglavnom, cast izuzecima) ali ako se postavite u kozu politicara ili nekog ko vodi grad taj mora da ima ove podatke i mora da vodi racuna koju ulicu naziva Sabanovim imenom i da ne kalja imeSabana a i grad time sto ce dozvoliti ovaj cirkus i sramotu. Inace Crne Mambe ponovo sviraju, odlican su bend nastupaju cetvrtkom u Sparku, vredi ih chuti.
  19. vodite pinolessa aka djokicu?ako vam je on trener daleko ce da dogurate :D pozdravite propalog bivseg vlsanika igraonice :D
  20. dramatic

    Dule Vujosevic

    Samo Dule Vujosevic zna sta ce biti na kraju serije Lost.
×
×
  • Create New...