iguana Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) makar bioloski zensko... Edited August 23, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ma i zhenka... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 jebem mu mamu frojdovsku, nije sve u karanju... Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 slikarstvo = zanatski deo + umetnicki deo i ne vidim zasto bismo to gledali odvojeno. a dali je i tehnicki bio solidan slikar, sad sto nekome ne odgovara njegov stil (mislim na samu tehniku, pristup) to je druga stvar, da je on negovao barokni realizam, pravio bi takve slike...jedno je kad neko bezi u stilizaciju i ekspresiju zato sto ne ume da slika, a drugo zato sto mu je to trip, to se vidi za tri sekunde pogleda na necije delo. a jeste bio blesav i neobican, naravno, za to su se odmah uhvatili svi zivi urbani carevi i eto komercijalizacije, pa je on reko 'taj rad, sad cu i ja da se zebavam', ali ga to ne cini losijim slikarem, to su babe i zabe. maude, grafike su mu dobre, nije to bas tako brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 morash da gledash odvojeno jer je u suprotnom npr Tapi bio odlichan slikar sa svojim hiper realizmom. tehnika se moze nauchiti, dok se izraz, dubina, ima ili nema It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 taj lik sa tvoje slike, zavezan na krevetu u hajatu?:)) ma moze i zavezan u podrumu sa pacovima i bubashvabama i da mu fali jedna ruka i da nosi ruzne cipele opet bi bila najhepi - al nemogutje oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 probaj da ga nadjes preko majspejsa:) Tako je Coka rekao Legeru da mora da pusti neke stvari,i on pustio majstor:))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 morash da gledash odvojeno jer je u suprotnom npr Tapi bio odlichan slikar sa svojim hiper realizmom. tehnika se moze nauchiti, dok se izraz, dubina, ima ili nema cekaj, nisam siguran da te razumem. ja kazem da ne treba gledati odvojeno. znaci, gledas u svakom slikaru oba faktora. po toj mojoj logici tapi ispada bezveze slikar posto nema ni f od filozofije, pa u proseku, ako ga ocenjujemo od 1-10, dobice 8 recimo za zanat i 0 za 'dojam' i to je 4:) banalno, ali dobro, da rastavim na cinioce:) onaj kome fali jedno nije kompletan umetnik. a trip da je slikanje samo zanat ce uvek da zastupaju hiperrealisti jer nemaju nikakav trip kojim ce da podrze svoju tehniku, a opet, nadobudni alternativni urbani vikend moleri ce da zastupaju trip 'umetnost tece iz mene' i 'bitno je sta sam hteo da kazem'. na stranu sto tapijev hiperrealizam nije nesto, kad pogledas one amere oces da se upucas, rade bolje nego fotografije, a tapi je uvek imao nekako plakatne boje, trebalo je da nauci da mesa:) ovo nema veze sa samom diskusijom, al dobro, maj dva dinara za tapija... kao recimo oni likovi koji kopiraju dela starih majstora, od silnih kopija 'bogorodice u stenama' od leonarda barem pet su bolje tehnicki od leonardove, znaci, bolji potez, bolje mesanje itd. ali ti likovi su samo odlicne zanatlije, vrhunski tehnicari, ali je leonardo bolji slikar. a o tome da se dubina ima ili nema, tu se mogu delimicno sloziti, tj znam sta hoces da kazes, ali tu ima dosta faktora. hocu da kazem da se i to uci. naravno, ako je neko totalno operisan od neke kreativnosti, ne mozes da mu implementiras istu, ali i to je (donekle naravno) neka vrsta zanata, treba ti obrazovanje, poznavanje odredjenih stvari itd. tu isto postoje forice kako-sta. kazem opet, donekle. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Kipi joj elisvkens . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 ajea, dalijeve grafike lose... mozes svasta procitati ovde :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ako su dobre isto onako ko što je folaut dobar, onda mental note: izbegavati dalijeve grafike :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ako su dobre kao oblivion samosutnuti se u glavu cim ih pogledate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 kupi joj parfem neki skup! zensko je zensko loll Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 Bottom line: Hvala svima koji su postovali svoje predloge. Nije ih mnogo bilo ali vazhno je da su bili kvalitetni predlozi :) Ne razumem zashto I DA SAM postavio topic samo da se hvalim kako imam devojku vi ne biste postovali na foru "bash nam je drago", "dobro blago tebi, daj broj njene drugarice", "kad bih ja nashao neku normalnu " itd. Zashto se odmah osecate tako ugrozhenim, da se branite napadom na mene/nju? P.S. Mozhete lock the thread... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 O zar su tako vazni Svi ti dragulji lazni Kad volis nekoga... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Ne razumem zashto I DA SAM postavio topic samo da se hvalim kako imam devojku vi ne biste postovali na foru "bash nam je drago", "dobro blago tebi, daj broj njene drugarice", "kad bih ja nashao neku normalnu " itd. Zashto se odmah osecate tako ugrozhenim, da se branite napadom na mene/nju? Sta bi tu bilo zanimljivo? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Za druge ne znam, ja se ne osećam ugroženim, ali, ako si postavio topik samo da se hvališ kako imaš devojku, treba te pljuvati u svakoj mogućoj prilici. Ništa lično, naravno, princip je isti ko god da je u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Mnogo je bre principijalan ovaj laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 O zar su tako vazni Svi ti dragulji lazni Kad volis nekoga... true, true. nije vazan poklon, nego onaj od koga ga dobijes. ja se uvek obradujem poklonu koji dobijem od one osobe od koje najvise zelim da ga dobijem, iako bi mi se neki drugi mozda vise svideo (sto je, opet kazem, nemoguce:) lovely pesmica gore igi :* For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Pravi izbor poklona za rođendan je dakako najbitnija stvar u suživotu dvoje mladih, koja će se odraziti kako na njihove međuljudske odnose, tako i na budućnost njihovog potomstva iz tog suživota nastalog. Zatvarajte temu više u pičku materinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Pravi izbor poklona za rođendan je dakako najbitnija stvar u suživotu dvoje mladih, koja će se odraziti kako na njihove međuljudske odnose, tako i na budućnost njihovog potomstva iz tog suživota nastalog. Zatvarajte temu više u pičku materinu. Sad bi te zajebavao kako si u sushtini izjeden chinjenicom da ti nikada netjesh imati kome da poklonish neshto ali me mrzi. You get the point anyho. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Sebe bi tako zajebo nikog drugog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Izjeden sam činjenicom što nikad neću biti lep i uspešan ko ti i što neću imati motor i dredove, alas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Pravi izbor poklona za rođendan je dakako najbitnija stvar u suživotu dvoje mladih, koja će se odraziti kako na njihove međuljudske odnose, tako i na budućnost njihovog potomstva iz tog suživota nastalog. Zatvarajte temu više u pičku materinu. Kralj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 (edited) @Laza: U prvom postu sam objasnio da nisam zato postavio topic. Bila mi je potrebna neka ideja, jer ja nichega nisam mogao da se setim. Mogao sam da postavim topic "Koji je po vama najbolji poklon?" ili "Shta bi ste voleli da dobijete za rodjendan" ili tako neshto slichno odakle bih mozhda i dobio neku ideju. Dovoljno sam bio iskren i poshten pa sam vas lepo pitao za savet. E sad shto su neki to shvatili kao moje hvaljenje "vau ja imam devojku, vi nemate, you losers :PPP" ne mogu tu da pomognem... jer to moj cilj nije bio... Ja znam da mi ona nishta ne bi zamerila i da joj qpim nego zhivo sranje od poklona, jednostavno ja hocu nju da obradujem posebnim poklonom. I sve ovo shto radim, ne radim samo zbog nje vec i zbog sebe tj. da bih se ja posle lepo osecao. End of discussion. Lock. Edited August 24, 2007 by VoOdoO_MaN Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts