twisted system Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 kad je azax syndrom? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Azaks je sledece subote. @Lagz organizejshns Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 premeshtena moja zhurka za sledecu subotu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 (edited) Sinoc u avantgardu, NS... uskoro i snimak (druge polovine) seta od te vecheri, samo za RUR rejv-penzose Cheers !!! Edited October 21, 2007 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Sinoc u avantgardu, NS... JU E VIDI KAKO JE BILO DOBRO SVETLA SVUDA SAD MI KRIVO SHTO NISAM BIO DA BLJESHTIM! al ne, stvarno mi krivo. kad me zvao panisha vec sam doshao kuci i bio sam mrtav umoran (shto me naravno nije sprechilo da ostanem do 4 ujutru budan za kompom) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 veliki chanky topi boje !1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 jako lep spektar boja,sreca pa nisam bio da mi ne udari pena na usta Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 ULTRAGROOVE and STS Music PRESENT Subota 3 Novembar 2007 @ Ex LAGUM, Svetozara Radića 5, Zeleni Venac John 00 Fleming // Joof Recordings Covek koji je na Egzitu izvrteo jedan od boljih setova koje sam slusao. Sad ne znam zbog lokacije kako i sta,nikad nisam bio,ali sam cuo da je rupa,videcemo. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 upravo sam shvatio da je ovaj lag obična mala sisica. on kada ima neku žurku u beogradu, dođe mu minimum petoro ljudi odavde uvek. sad je neko iz drugog grada imao svirku u novom sadu, i on se nije pojavio. crkni, mali, i vrati mi moje čarape. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 imash pm. pazi ledja. peri zube gore-dole. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 ja sam vas hteo smarati preko pm,ali i ovo radi posao :) POMOZITE DRUGU DA RAZGRANA POSAO ;) Desavanja u andergraundu ovog vikenda Petak 2.Novembar Main Room Kinetic Vibe Night Dacha-Exclusive 6 hour set VIP Bar Whitemonkey Subota 3.Novembar Main Room Digital Emotion night Straw Dusan Kacarevic VIP Bar SOULution DJs Ako hoces besplatan ulaz preko mog spiska,posalji mi tvoje ime i prezime + sa koliko ljudi dolazis i kada ;) Vidimo se na densfloru,ou jea ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 1. dec nokia party @ expo21 VITALIC LIVE HYPER LIVE smajli koji trči po sobi i viče OMG mlatarajući rukama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 jel bio beshe vitalic kod nas ili nije pre ? ove godine su reshili da dovedu sve legende 'penzionerske' :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Jel se placa karta ili se deli negde? :P Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 you prefer cocaine i poney part 1 i 2 su ono kao bsh tsh,da li ce to pustiti u kurac?:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Znaci kad puste poney mislim da cu d'umrem!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 meni nikad nije bilo jasno zashto se ljudi lozhe na njega i tih par "hitova" :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Aaaa za tooo su me pitali da li znam koliko kosta karta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 club Green, centar Vrsca AKA pesacka zona, sledeca subota: nuff said Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 ahahaha kakvi izrazi lica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ovog vikenda u andergraundu Petak 9.Novembar 2007 Main Room Xperiment Night Buca vs Stole VIP Bar Rahmanee & Side1 Subota 10.Novembar 2007 Main Room DO WE LOVE WHITE AH,AHILEJ - Live PA Acim www.selecteddjs.com Pookie www.selecteddjs.com VIP Bar Meki Spoj Ponovo ista prica,ako hoces da budes na spisku i time imas dz ulaz,ime i prezime + koliko ljudi dovodis Vidimo se ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Nisam slushao pukija odavno :D Ajde videcu sa nekim ljudima da banem :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 omg tranc i u anderu. koji rofl. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 ma ok to, samo sam hteo da kazhem da mene nikad nije doticao te te Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 12, 2007 Report Share Posted November 12, 2007 Subota 17 Novembar 2007 >> winter EXILE free enter TECH a TECH DJz[dj igor , dj steve] . BG CULEX [meanmachine] . BG LAG [mega rejv,supersonic templars,ultra good label, vaginal belch] .NS Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts