Jump to content

Prodaja Zastave

dovlagsi

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na konto price o Puntu kao dobroj kupovini:

Hyundai i20 1.2 EY - 5 vrata, 78KS, ABS, vazdušni jastuk za vozača, podesivi servo upravljač, centralno zaključavanje i el. podizači prednjih prozora, 5 god garancije.

8.990,00 EUR - Cena sa PDV-om (za kesh)

2.895,08 EUR - Učešće 32,2%

106,83 EUR - 60 mesečnih rata

Kamata 2%

hyundai-i20.gif

facebook.com/speed.rs

Dobro onda - ko ima polovan auto vrednosti oko 3.000 evra (ili toliko novca u steku), bio bi lud da se odluci za Punta. Ono jebo mater, mogao bih ceo dan da pisem prednosti i20 u odnosu na 9.600 evra vredan Punto (ima klimu doduse). Gradska Cistoca ima Zastavu 10 u pogonu gde odradjujem civinu sada, i to "u fullu"... smejurija. To je jednostavno automobil koji je na trziste izasao 1999. godine, sa razvojem se pocelo jos pocetkom 1997. godine, i ne moze on da se meri sa automobilima koji su danas novi modeli... Okej, osim ako nije Pezo - njima bi bilo bolje da je prvo izasao 308 pa onda 307. :) Uostalom, dovoljna je samo jedna test-voznja da skapirate sta zelim reci.

facebook.com/speed.rs

pa taj neki rad:)

MADA, ako odemo u tesku _ipotetiku i u principu nevazne stvari, tripujem da full stajlirani punto moze biti vizuelno deset puta zmajevitiji od i20, a i mislim da moze da se istjunira deset puta bolje:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Dobro onda - ko ima polovan auto vrednosti oko 3.000 evra (ili toliko novca u steku), bio bi lud da se odluci za Punta. Ono jebo mater, mogao bih ceo dan da pisem prednosti i20 u odnosu na 9.600 evra vredan Punto (ima klimu doduse). Gradska Cistoca ima Zastavu 10 u pogonu gde odradjujem civinu sada, i to "u fullu"... smejurija. To je jednostavno automobil koji je na trziste izasao 1999. godine, sa razvojem se pocelo jos pocetkom 1997. godine, i ne moze on da se meri sa automobilima koji su danas novi modeli... Okej, osim ako nije Pezo - njima bi bilo bolje da je prvo izasao 308 pa onda 307. :) Uostalom, dovoljna je samo jedna test-voznja da skapirate sta zelim reci.

Ni ja ne bih bio lud da uzimam zastavu a da imam kola vredna 3k jura :)

Ali... Poshto nemam kola uopshte, a ni para za ucheshtje onda Punto zvuchi kao sasvim dobra (chitaj: najmanje bolna) opcija :)

• 4 months later...

33904-fiat%20uno%201.jpg

Novi Fiat Uno iz Kragujevca krece za godinu dana!

"Italijanski sajtovi danas pišu o skoroj premijeri dugo očekivanog Fiatovog low cost modela (pominje se da će poneti dobro poznato ime Uno), ali je za nas mnogo značajnija činjenica da Italijani kao mesto proizvodnje tog vozila navode Brazil i – Srbiju.

Novi Uno će prvo biti predstavljen na tržištu Južne Amerike, i to na samom početku naredne godine. U Brazilu se inače i dalje proizvodi stari Uno iz osamdesetih godina prošlog veka, naravno estetski i tehnološki osavremenjen.

Slika tog novog Una još nema (bar ne zvaničnih), pa u nastavku možete pogledati nekoliko impresija sa brazilskih sajtova kako bi low cost Fiat mogao da izgleda, kao i špijunsku sliku iz Fiatove fabrike u Brazilu i jednu top secret fotku unutrašnjosti. U svakom slučaju, radi se o automobilu koji dimenzijama popunjava rupu između Pande i Punta."

izvor: auto.blog.rs

facebook.com/speed.rs

sacuvaj bozhe da prave neki mid class auto u srbiji........ :(

btw, mnogo prdite oko punta, sluzbeni je presao 2000km kada sam prvi put seo u njega pre godinu dana,

danas sam blizu 14k predjenih km od kojih sam polovinu sam pregazio njime i mogu vam reci da za te pare (8-9k eur)

ovo JESTE solidan auto, pre svega mislim na udobnost, sigurnost i performanse uopste. Naravno to ne znaci da je

onaj autic gore losh, njega nisam vozio pa ne znam...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!