iguana Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 gledajuci ove kuce u pozadini (mislim na konstrukciju krova), nema sanse da je ovo kod nas snimano. A i takodje nashi cigani nisu katolici, uglavnom, pa oni sigurno ne bi stavljali onu bistu isusa ili cega vec u grobnicu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Romi iz Srbije traže azil u Rumuniji Autor: Beta | 30.07.2007 - 14:51 Rumunsku granicu je od kraja juna ilegalno prešlo 56 državljana Srbije, koji su izjavili da su Romi iz Vojvodine i zatražili status izbeglice, prenose danas rumunski mediji. Oni su naveli da "imaju probleme u selima gde su živeli", navode mediji. Pogranična policija je saopštila da će danonoćno biti pojačan broj policajaca na pograničnim prelazima sa Srbijom. Prva grupa od osam osoba koja je tražila azil prešla je ilegalno granicu iz Srbije 20. juna, ali je poslednjih nekoliko dana broj ilegalnih prelazaka, i to celih porodica, učestao, navode mediji. Strani državljani koji ilegalno dođu u Rumuniju i zatraže status izbeglica, odmah prelaze u nadeležnost Kancelariji za migracije, bez podnošenja krivične prijave za ilegalni prelazak, objasnio je portparol Pogranične policije Temišvar Viorel Alekse. Oni se smeštaju u postojeće centre dok se za svaku osobu pojedinačno ne donese odluka da li će biti prihvaćen ili odbijen njihov zahtev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Chemu ? lik je umro ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) mozda sam bio strog prema koriju.. :(( Edited July 31, 2007 by a new display name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ajmo da pricamo o dakijevom pro hejtu... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 mozda sam bio strog prema koriju.. :(( realno jesi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 mali gejevi se kurče preko tastature kad ne mogu u rl hohoho (svaka slučajnost sa nekim članom/vima rura je slučajna) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Sta se sprdate sa mrtvim covekom i sa Romima stvarno ste stoka ( pojednici ) . Jebale vas predrasude , strasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 mali gejevi se kurče preko tastature kad ne mogu u rl hohoho (svaka slučajnost sa nekim članom/vima rura je slučajna) faaaaaaaaak lejm :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Sta se sprdate sa mrtvim covekom i sa Romima stvarno ste stoka ( pojednici ) . Jebale vas predrasude , strasno. Pazi ne bezim od toga da sam stoka, ali ovi cigani sa slike su bas razbili stereotip jel'da? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 ^upravo ... tesko je razbiti predrasude o ciganima kada se skoro svi ponasaju isto. Sta moze normalan covek da misli o njima kada vidi ove slike :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Ja tu ne vidim mrtve ljude + mi ovi drugari ne izgledaju kao da su došli na sa'ranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Opet , kod svakog naroda imas lose i dobre samo sto kod njih ima malo vise ovih losih ;) I opet kazem nemojte imati predrasude !!! To je lose za tako mlade i pametne ljude kakvi smo mi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 (edited) Ja tu ne vidim mrtve ljude + mi ovi drugari ne izgledaju kao da su došli na sa'ranu. ne nego se spremaju da zavrse kucu koju su upravo opremili namestajem, samo jos da da naprave krov od trske i prekriju najlonom. Edited August 1, 2007 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 nece izdrzati dugo ta grobnica.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Verujem da ce angazovati i chuvara za istu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Ja tu ne vidim mrtve ljude + mi ovi drugari ne izgledaju kao da su došli na sa'ranu. pa vidish valjda sanduk i chinjenicu da je pod zemljom .. btw ovo nema veze sa romima ovo ima veze sa mozgom .. vidjao sam i spomenike od 10m od nashih ljudi sa podijumom koji se rotira. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 ^^ Realno, ima i ono neko groblje, sad ne znam gde tacno, gde prave "kutje" za pokojnike, sve unutra tv, frizider, stolovi, ves masine, stolice, i sve ostalo. Tako da su ovi jos i "skromni". Doduse montirali su plazmu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 ne nego se spremaju da zavrse kucu koju su upravo opremili namestajem, samo jos da da naprave krov od trske i prekriju najlonom. Kako si mi duhovit danas, u potiljak te ljubim. pa vidish valjda sanduk i chinjenicu da je pod zemljom .. Znam jebote, smem i ja da trolujem malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Au jbt,vidi kakav tv... cigo jel bi voleo da imash isti?:D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Pa nego...ali ako moze dok sam ziv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts