Doca Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 jednom rechju:UZAS. :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 nek radi ko shta otje Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 simpa su mi ganci... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 jašta, lepo reko toma da radikali vole cigane ko srbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ima se - moze se Sekta Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Au jbt,vidi kakav tv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 zasto uzas? vise je simpatichno nego uzas :) ali ono vide se neke zgrade daj boze da to nije u nekom urbanizovanom delu grada =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Neko prati B0g... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 tv, dvd, chivas :) ovaj je ziveo siroko jos da mu uparkiraju mercedesa nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 vidish da ima neke zenske cipele sandale sta god, izgleda da je zensko :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 (edited) 90% pere shoferke kod odeona i prosi po basevima , pa se isprse za ovakve stvari.... strasno Edited July 30, 2007 by Malatrolapunakontrolora Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 bre Beeogradjani pa to je vec duze vremena obicaj "javlja mi se" da ce biti posla za Laru Kroft i Tomb Raider ekipu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 doco brate gde ti vidis ovde rome, ja vidim samo cigane :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Lol,gde je ovo da odem po onu "plazmu" :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Shiroko, nema shta... :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) Pravi su cigani,nema sta ako ga vecj spremaju za zagrobni zivot bolje da su mu ostavili nesto sto zna najbolje da koristi,metlu ili sundjer i kofu:D nego sto su mu stavili ova sranja koje ne zna da koristi,necje se naziveti zagrobnog zivota:D:d Sto je najgore ima cigana koji se stvarno tripuju da su poreklom iz Egipta,i da su ima prapraprapracukukkurajber askurdjeli bili faraoni znaci ZOMG @ shoosh bruka post :D Edited July 31, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Nemojte da ste smesni, cim se raja razisla odneli su sve kuci, to su klasicna ciganska posla :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 ROMSKA posla bre !!! A kako ste zakljucili da je ovo u Bg-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 (edited) Pravi su cigani,nema sta ako ga vecj spremaju za zagrobni zivot bolje da su mu ostavili nesto sto zna najbolje da koristi,metlu ili sundjer i kofu:D nego sto su mu stavili ova sranja koje ne zna da koristi,necje se naziveti zagrobnog zivota:D:d Sto je najgore ima cigana koji se stvarno tripuju da su poreklom iz Egipta,i da su ima prapraprapracukukkurajber askurdjeli bili faraoni znaci ZOMG nemoj skrnaviti ne zavisi od rase i boje koze sta u zivotu neko zna da radi. prezirem predrasude. sta ti znas u zivotu da radis? otkud znas da covek mozda nije bio bruka svirac? sankcionisite sirenje nacionalne netrpeljivosti i nepostovanje prema mrtvima Edited July 31, 2007 by a new display name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Bas pa ima cigana koji su bogatiji od svih nas ovde a nisu nikada uzeli kofu i cetku u ruke.Ta generalizacija svaki ciganin samo pere prozore i prosi je glupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Bas pa ima cigana koji su bogatiji od svih nas ovde a nisu nikada uzeli kofu i cetku u ruke.Ta generalizacija svaki ciganin samo pere prozore i prosi je glupa. U pravu si ! Naravno da svi ne prose, sta mislis ko to sve organizuje, prevozi, kontrolise pazar itd. Proshenje je isuvise ozbiljan posao da bi se prepustio pojedincima btw verovatno sam bio nejasan u prethodnom postu oko "obicaja" pravljenja "tutankamonovih grobnica" nije to samo romski obicaj kad podjete sledeci put na buvljak u bubanj potok ima groblje sa leve strane sa gomilom "piramida" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Bas pa ima cigana koji su bogatiji od svih nas ovde a nisu nikada uzeli kofu i cetku u ruke.Ta generalizacija svaki ciganin samo pere prozore i prosi je glupa. svi crcni imaju bas gitaru u podrumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 svi debeli ljudi imaju bubuljice lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts