ZerBah Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Shta reci onda za mene poshto sam popio warn zato shto sam hejtovao Angelinu Jolie A ona chak i nije chlan foruma (ili mozda Luckeyyeyyeey zna neshto shto mi ne znamo? ) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Shta reci onda za mene poshto sam popio warn zato shto sam hejtovao Angelinu Jolie A ona chak i nije chlan foruma (ili mozda Luckeyyeyyeey zna neshto shto mi ne znamo? ) Koliko ja vidim odavde, to je tema koju treba da raspravis sa Ivanom ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 @ dino tebi ? ja sam mislio da je klinac balavac u pitanju... no nebitno, receno je sto je receno, i kraj. @ thread Andja >> Mara Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ...Naravno, slazem se da bi u duhu foruma bilo lepse da mara ume da uzvrati nekim malo boljim prozivkama pa makar da se nasmejemo pre nego sto ih suspendujemo, ali sta ces, ne ume to svako.... ...cime bi izgubila "na paznji" da se ne pojavljuje nakon toga deset likova koji postuju "ahaha kako si glupa", "rekonstruisu gazelu, prijavi se da i tebe rekonstruisu" i slicno... ahahhaha i laki hejtuje maru! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 NIJE ISTINA! :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 @ dino tebi ? ja sam mislio da je klinac balavac u pitanju... no nebitno, receno je sto je receno, i kraj. @ thread Andja >> Mara Dobro i da je ne znam ko ne treba mu to pozeleti :)) Nego kako god bilo pa proslo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Shta reci onda za mene poshto sam popio warn zato shto sam hejtovao Angelinu Jolie jeftino si prosao Komrade... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Neki su ovde jako isfrustrirani... Bolje da nadjete devojku i radite nesto u zivotu osim sto se siljite kurceve na mari po ovom "forumu". Obozavam ovaj forum, realno nigde nema ovoliko "jebaca i kul likova" na jednom mestu, ja shvatam to misljenje prema mari ali ne shvatam potrebu za omalovazavanjem iste, dobro ali da ljudi ovde nisu takvi ja verovatno ne bih ni dolazio na ovaj forum. Jao ljudi ajde necemo vise da hejtujemo maru da se makar ovog otarasimo ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Vredelo bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Ja mislim da Mara nije ruzna. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 omg, dodjem i vidim topik milion strana :) jebe mi se da idem za nekim i da ga hejtujem, ako me neko licno ishejtuje, vraticu mu ili necu, nebitno, ali ovo sto vi pricate mi je patologija:) pogotovo sto postoji i taj famozni ignore, mada i bez njega ne vidim problem... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ja vidim problem bez ignore-a a i sa njim jer ako je neko quote-uje dzaba mi sto se ne vidi njen post.. a i ljudi ce joj odgovarati i ne mogu citati odgovore na nesto ako ne znam sta je to nesto. mislim nije razumno Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 (edited) Meni je Marki OK, s obzirom kol'ko me ima na RUR-u... Edited July 30, 2007 by overkind ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 a sto bi tebe interesovali uopste odgovori nekom ko ti je na ignore-u ? btw, mohi i de1, to su srca 2... [:X] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ja vidim problem bez ignore-a a i sa njim jer ako je neko quote-uje dzaba mi sto se ne vidi njen post.. a i ljudi ce joj odgovarati i ne mogu citati odgovore na nesto ako ne znam sta je to nesto. mislim nije razumno pa da, poshto je TOLIKI problem ako neki njen quote prodje, pa ti moras da ga procitas.. jer mislim ona pishe toliko ODVRATNE stvari, da je to neizdrzivo... koji ste likovi, majke mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Ne kapiras njegovu taktiku, obrnuta psihologija, ukinete ingnore i onda moraju oni sto imaju njega na ignore da citaju njegove odgovore. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 hihihihi seth me zapanjuje iz dana u dan pre sam mislio da je tupson ali vidim da nije tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Lele, ja je nznm a nisam ni primetio hejt a nisam ni primetio da mrachi... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 +1 blind ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 dobro,za tebe se zna da si slep,buduci i da si uzeo trezor i tamo pravis zurke :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 seth brate daki ti rekao da nisi tupson.......omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Moze jedna slika da vidimo ko je lepshi lag ili mara da znamo ko vishe smara ? Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 u u u nerd fight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 a.k.a Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 ja vidim problem bez ignore-a a i sa njim jer ako je neko quote-uje dzaba mi sto se ne vidi njen post.. a i ljudi ce joj odgovarati i ne mogu citati odgovore na nesto ako ne znam sta je to nesto. mislim nije razumno okej, ajde, ali preterujes, mislim, sta se sve pise po ruru, kad bi covek obracao paznju na samo 20% tripova i dozvoljavao da to utice na njega, umro bi od neke gadne bolesti za par dana:) stormscion: ahahah, realno si objasnio celu FRTUTMU:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts