urgh Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 sada relativno ima dosta zubara koji su opremljeni bash full tj imaju sve, to je mozda bila frka pre 10 dina, sad vishe ne. prema tome ako en prcash tu asistentkinju , ne znam koji se qrac cimash toliko:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 50% popust :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 pa idi kod ovog pa cesh videti :) od opreme do asistentkinja :P dragane! razocharao si me! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 sta kazes sad?? da si gej? ili bar da je to tvoj zubar.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 evo moj zubar, koji je uzgred najbolji u gradu, ima mladog asistenta! sta kazes sad?? pa blago tebi! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Moj zubar je bio do jaja, pa je onda zapalio za SAD, pa se valjda sada vratio i ne radi vise posao. Nasla mi keva neku komsinicu bosanku iz kraja, koja je ok zena ovako i sve to, ali ako treba nesto ozbiljnije da se radi - salje te kod drugih. :) Jbg A zaista ne volim da menjam ljude koji mi popravljaju/odrzavaju zube. u sredu i juče su kažnjavali kod uključenja kod arene, i to sam čak video da pandur juri lika koji je bio u žutoj pa se prestrojio kroz dve trake. Jbg, onda ja samo imam mnooogo srece. Ili uvek idem po onoj najvecoj guzvetini, kada verovatno ne mogu da kazne bas sve one koji se krecu desnom trakom. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 mi ortaci sve delimo! pazi shta si rekao! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 dragane! razocharao si me! but why? :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 ozhenjen, ozbiljan chovek kao ti balavi tamo za nekim suknjama! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Ali GPS-ove linije su i ovako vetjim delom dana uglavnom prebukirane sve,zamislite sad nashta bi to lichilo kad bi se svi vozili gradskim prevozom!? Metro je kljuchno reshenje! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 gsp nikada u zivotu nije imao vishe autobusa, problem je kad ulete u guzvu pa se poremete intervali polazaka i onda naravno imash bus koji je pun koa sardina, jedan problem reshava drugi:) a osim toga mi ovde govorimo o nechemu shto se moze uraditi odmah a ne za 5-10 godina. a taj metro pa to nam bace kao sharenu lazu pred svake gradske izbore. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) Problem je što se buržujčine vozikaju same svojim automobilima i tako prave mnogo veću gužvu nego što bi bila da više njih ide istim kolima ili gradskim prevozom. Redovne linije ne mogu da zaglave gazelu same, a i autobusi ne bi bili krcati kad bi išli redovno, a išli bi redovno kada spomenuti automobili ne bi pravili gužvu i blokirali gradski prevoz. Pustite opravdanja, znam šta gledam kad upadnem 65-icom ili 17-icom u saobraćajni horor, u svakom drugom automobilu sedi jedan čovek/žena, neće gospoda da uprlja svoju firmiranu odeću gurajući se sa pučanstvom na putu do banke u kojoj radi, i zbog njih redovno kasnim pola sata najmanje tamo gde bih inače stigao i pre vremena. Jebo ih ja, sve to treba na goli otok zbog izdaje radničke klase!1 Edited December 2, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 preterano ste nalozhili vudua da je ovaj fazon "koliko je to leba" koji fura toliko mega .. mislim! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Vidi ovog, brani bankare sa automobilima! Pa ti si još gori od njih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 it takes one to know one! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 cilim je klasichni predstavnik one-da bog da imao pa nemao, znao on kako je busu:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 I know what you are, but what am I? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 vudu se majmuniše ali zaista skoro ni u jednom automobilu u popodnevnoj gužvi na mostu nema više od jedne osobe. brojao sam ih jednom iz autobusa zaglavljenog u gužvi, i izbrojao 7-8 na celom mostu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Zapravvo, vudu se ne majmunise nego pogadja sustinu problema. Pored toga sto pravi guzvu, 1 osoba u kolima je izraz po meni nevaspitanja i nebrige za okolinu i tako to, ako me neko kapira. Jedino sto je vudu pogresio je ciljna grupa, jer je u prici 1 man car, mnogo vise nasih starih dobrih sunarodnika koji ce pre da se voze i zapale pljugu nego leba da jedu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) E nabijem vas sve na onu stvar, šta ja da radim što mi je posao da se vozam po gradu po ceo dan, da stavljem gumene lutke po autu da me ne bi pljuvali? Svašta... BTW, jedini krivac za ove gužve je jebena država i gradska vlast koja već 30 godina serenda o metrou, obilaznicama i rekonstrukciji tramvajske mreže i ostalim glupostima.. pričaju a ništa ne rade. Evo ga i drugi edit: i ono što urade nije za kurac, šine krive, asfalt puca ili se topi na vrućinama, ne mogu jebene razdelne linije za trake da nacrtaju, a da ih prva kiša ne obriše. Prvo mi raskopaju ulicu, menjaju cevi šta li, onda asfaltiraju, da bi posle2 nedelje došla druga firma koja ponovo raskopa tu ulicu pošto prave prakinge. JAvašluk, bezobrazluk i pranje para! Edited December 3, 2007 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 ozhenjen, ozbiljan chovek kao ti balavi tamo za nekim suknjama! nisam bio ozenjen zadnji put kad sam proveravao :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 E nabijem vas sve na onu stvar, šta ja da radim što mi je posao da se vozam po gradu po ceo dan, da stavljem gumene lutke po autu da me ne bi pljuvali? Da, gumene lutke su kul. A mozes staviti i jozzu na suvozacku, ugraditi ono da ti skace astra kao sto imaju crnci i da idete u stetu. Mnogo je vise ljudi koji se vozikaju DO posla, do bleje, do kafica, nego vas sto radite prakticno automobilom :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 E jebga, znaš da nisam ni mislio na tebe :) A ovo sa jozzom je kulj ideja.. bele čarapke crne cipelke i Seka Aleksić :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Obrni okreni, ljudi koji sami voze 1 auto su kolko sam ja nacuo u metropolama nedopustiva stvar. A mi bi i da budemo metropola, al i seljaci. Generalno, nekulturniji smo nego ikad. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Obrni okreni, ljudi koji sami voze 1 auto su kolko sam ja nacuo u metropolama nedopustiva stvar. igore brate, proveri informaciju pre nego shto lupish :) "nedopustiva stvar" lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts