Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

izvini ako si shvatio licno moj komentar, malo sam se pogresno formulisao. nisi ti kriv i tuzan, nego stanje ove bede od zemlje...blah, postajem torima prdonja, realno svi smo mi pili prerano.

E izes ga, to je sad skroz druga stvar... Zato i nisam kontao sto se cudis, posto bukvalno 90% moje osnovne skole i mog godista je pocelo da cuga sa 14-15 godina, nije to bilo bog zna kakvo cuganje, ali ipak se cugalo i sto je najcudnije bilo je skroz normalno...

Mada sa druge strane, u neku ruku mi je drago sto sam kao bas klinac preziveo ona brljava pijancenja, gledam sad ove drugare sto su otkrili alkohol u srednjoj, svaki drugi dan pijani, dok je mene prosao taj trip ozderavanja i pijem recimo svaki drugi vikend i to cisto da se malo opustim i da uzivam...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Brate.. sa 14 je valjda kod nas ok piti... ja isto tako poceo sa 14, i poslednji put sam se napio (razvalio) u 18oj... od tada vise i ne pijem osim ponekad jedno pivo (:

@Kojot: Hahha, popijem jedan sat pred odnos i onda jebem 36 sati, to je ok :) Ma meni je uvek u nekom stanju dignutosi i realno nemam problema, samo hocu da vidim da li je to sve drugacije kad zgutash to sranje. Sad zamisljam sebe kako govorim devojci... "ok, sledecih 36 ne planiraj nista posto cu da te jebem, ako ne mozes, pozovi ortakinje da te zamene kad se umoris, haha"

Get smart or die dumb!

apropo devojki koje cirkaju. nema nishta loshe u tome dokle god je sve umereno isto kao i kod nas. jedno je kad mushkarac baca peglu jer to radi nekako sa ponosom i iskustvom :), a u par sluchajeva kad sam video presamitjeno zhensko .. pa uzhasnije od toga nishta nisam video, sva ta razmazana shminka, raskrechena u haljini, samo shto se ne srushi na shtiklama. horor.

shto se tiche perioda za cirkanje .. ne postoji neki period kad treba pocheti i kad treba stati. mislim ako tako razmishljash onda ni to ne radish zato shto volish nego zato shto mislish da si kul ili drushtveno prihvatjen ili shta vetj. naravno ne prichamo o famoznim idejama "nisi se napio dok nisi bacio peglu".

za cigare lol. pogotovo za igija lol. svi nepushachi ultra senzitivni njuh imaju. yeah right.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

blah, postajem torima prdonja, realno svi smo mi pili prerano.

brate, ti možda nisi cirkao sa 14 ali seti se šta si radio sa 16 :))

za cigare lol. pogotovo za igija lol. svi nepushachi ultra senzitivni njuh imaju. yeah right.

otkud ti znaš da nemaju? ;)

Mrtva sam, ono skroz na skroz. Jebesh ti ovo shefovanje kad morash da se smarash i svadjash po shalterima. Ko li samo izmisli ovu prokletu birokratiju? :o/

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Jbt, kolko sam prso, igram kviz na krstarici vec 2 sata

:((((

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Stigla me neka prehlada, znojim se a hladno mi, a treba kao veceras da idem do grada... blah.

Fina ova prica oko klinaca i klinki koje piju.. jbt, pa ljudi, to je njima sve novo i uberkul - naravno da ce da se razvaljuju od alkohola. I ja sam u tim godinama.

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...