Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fin vikend, drago mi je što nisam zapalio u makedoniju :)

Vidish, i ja treba da odem malo do Makedonije... I isto je trebalo ovaj vikend, al` cu najverovatnije sledeci, zbog Beerfesta.

Ustao sam sada, da je trebalo da se probudim za RUR fudbal, mislim da bih crko. Zvao me Mare oko 9:15 da pita jel ima fudbala i gde smo mi? [:D]

Sad imam neshto malo da radim, pa bleja do vecheras...

fin vikend, drago mi je što nisam zapalio u makedoniju :)

jedino što sad nemam vode (wtf) a bio sam u gradu i dobro bi mi došlo da se istuširam.

ovo nešto kao marc ecko?

- kao Marko Gligorov.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

ɐzoʌǝɹd oıʌɐ ɐʌoʞsoɹʇ ɥıuɯɹouǝ ƃoqz ɐlɐdɐdoɹd ɐpǝlƃzı ɯoʞıɹǝɯɐ ɐs ɐɥɔıɹd ǝɾ ıɯ oʇsod 'nɹqɯǝʇdǝs n ǝpƃǝu ɯǝpo ɐp nɾɐɯıɔ ǝɯ ıɔɹoʇɐɯ ˙oqǝu n ɯɐpǝlƃ ı ısɐɹǝʇ ɐu ɯızǝl oɯɐs ˙ouʇǝɯɐd ɐʇsıu ɯıpɐɹ ǝu sɐuɐp

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Vidish, i ja treba da odem malo do Makedonije... I isto je trebalo ovaj vikend, al` cu najverovatnije sledeci, zbog Beerfesta.

Ustao sam sada, da je trebalo da se probudim za RUR fudbal, mislim da bih crko. Zvao me Mare oko 9:15 da pita jel ima fudbala i gde smo mi? [:D]

Sad imam neshto malo da radim, pa bleja do vecheras...

nemo' za wcg da prodash, onda cemo se videti dogododine ako se ne vidimo tamo

Sta li se ovome desilo? :(

Čuvari beogradskog zoološkog vrta pronašli su jutros oko sedam časova beživotno telo jednog mladića u kavezu sa medvedima.

To je za B92 potvrdila doktorka Hitne pomoći Nada Macura. "Osoba muškog pola je upala u kavez sa medvedima. Kada se to tačno desilo ne znamo, vreme nije određeno, ali na poziv MUP-a u sedam sati i 58 minuta, naša ekipa je dobila poziv da zajedno sa MUP-om izvrši uviđaj", rekla je ona.

Macura, međutim, nije mogla da govori o uzrocima incidenta, jer je istraga u toku.

Za sada se beogradska policija, koja radi na ovom slučaju, nije oglasila, a pretpostavlja se da je mladić pao sa zida.

i danas se raspadam, a dobio sam neke pozive koje bash ne bih iskulirao :( ceo dan lezhim u jbn krevetu koji se sjebao i sve vishe kapiram da deo losheg spavanje potiche od njega. odgledah celu sezonu 24orke za jedan dan skoro :) go go jack :))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Gled'o finale tenisa, onda sa dovlom odigrao pokoju partiju VT3, i sad nastavljam dalje poslove koje imam a koje moram da zavrsim pre nego sto odem na put :) Jako interesantno jedno desavanje. Nadam se da cu uspeti da sve sredim, krecem nesto uveche pa ce biti prilike.

@ man-bear - Jos uvek se ne zna sta je, policija nista ne saopstava. Kapiram i ja da je beer fest, ali videcemo :( Zamisli samo kakav bi stres bio da su to nekako videli ljudi koji su u nedelju krenuli do zooloskog vrta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...