Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

E da to... videh u novinama kao prosecna junska zarada nesto kao 450 evra. I pitam se, odakle bre to?!

A to je u 24h, gde tvrde da je prosechna plata 420eu i kao 250eu ti treba za prvaka - mada opet za Beograd jeste prosek tu oko 420eu, malo vishi ali dobro

u kojoj srbiji, nebeskoj?

jel si video da taj chlanak nisu potpisali D&D tim

elem, danas sam prvi put uzivo kod brice sreo Satana. Mnogo je drugahiji uzivo.

Ako mislimo na isi DD Team onda bi trebalo da bleji da je prosek 5000eu xD

poz voz 2011

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E da to... videh u novinama kao prosecna junska zarada nesto kao 450 evra. I pitam se, odakle bre to?!

Za Beograd naravno ?

Za Srbiju je mnogo manje(tipa 346 evra), a i ti nacini izracunavanja prosecne plate nikad nisu bili precizni

Edited by weasel

To jedino ako su istraživanje sprovodili na potezu Omladinskih brigada - Milentija Popovića :)

elem, danas sam prvi put uzivo kod brice sreo Satana. Mnogo je drugahiji uzivo.

No shit ;)

Zapravo sam stavio upravo iz tog razloga kojeg je militj naveo. Ne cudim se tome sto neko pije chaj, sta vise, posebno mi je drago da to ljudi rade jer je chaj strava. A strava i ta Rusija sa tim mlekom, prosto covek da pozeli da ima dete samo da bi dobijao dzabe mleko ;) A btw, kad smo kod toga, kako se to tacno realizuje? Dolazi vam gajbi jednom mesecno 30 tetrapaka, ili imas neku karticu kojom to uzimas u prodavnici itd?

Shto se tiche chaja, ja ga neshto preterano i ne gotivim ali ovaj crni mi se fino slaze sa mlekom i ima kofeina koji mi je potreban ujutru :)

A mleko mogu da uzmem u tzv. mlechnoj kuhinji - to je kao apoteka ali se tamo daju samo mlechni proizvodi i besplatno za malu decu. Naravno da mene mrzi tuda da idem i da shaljem tashtu jednom u 2 dana da ode i pokupi nashih 2 litra ;)

А в чем сила, брат?

ustao. za rucak se prekinuo, sad kafenisem,i cekam nekih 5 sati da zapalim kod bake na homemade ajskrim, pa posle na frp.

a uvece mozda i odemo negde da se zakrmacimo, nikad se ne zna :]

mada realno, igracemo celo vece [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

aj sto je 38k, nego sto skace po somitj svaki mesec!

Ja bih licno jako voleo da je tako, nego ono, secam se da je plata kao bila 250 evra i to, a sad odjednom 500, pa se zacudih :))

A mleko mogu da uzmem u tzv. mlechnoj kuhinji - to je kao apoteka ali se tamo daju samo mlechni proizvodi i besplatno za malu decu. Naravno da mene mrzi tuda da idem i da shaljem tashtu jednom u 2 dana da ode i pokupi nashih 2 litra ;)

Sto je ta Rusija cudo jedno! :) Nadam se barem da tih mlecnih kuhinja ima jedno 100 po Moskvi, da ne bi mor'o da ides ono tri metroa i dva tramvaja do nje pa skuplja dara nego mera ;)

prosecna mesecna zarada po zaposlenom u republici srbiji (ne beograd):

januar.

ukupno: 33.770,00

privreda: 33.239,00

jun.

ukupno: 38.916,00

privreda: 36.689,00

aj sto je 38k, nego sto skace po somitj svaki mesec! [roflmao]

Mozda ako je to bruto plata ( hvala rev na ispravci :)

neto plata je 346 evra :)(i ona se gleda )

Edited by weasel

oni i kad racunaju prosecnu platu ne racunaju sezonske radnike, ne racunaju radnike preko zadruga niti gradjevinare, tj racunaju samo prijavljene radnike na full platu. sto i nije bas najrealnije

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ja sam prijavljen na minimalac! \o/

Bio na groblju danas omg i opet se uzasavao onih grobnica sa vise mesta... jbt ono, jedan clan familije umro a za drugog/druge vec uklesano ime, stavljena slika i samo se ceka da se dopise godina umiranja. Brrr... creepy

facebook.com/speed.rs

Nevreme u Kragujevcu. Jebalo nam kevu, za svojih 25 ovo je drugi put da vidim da lete crepovi i limeni krovovi. Struje nije bilo, telefon mi ne radi a ulice kao posle cunamija. Znate one snimke sto radi NG pred tornado, tajfun itd. ? Duva vetar, pada grad i kisa u isto vreme, lete grane, sa obliznjeg gradilista SVE ali sve sto nije bilo zakucano ili zabetonirano je oduvano na drugi kraj istog. Gomila gradjevinskog materijala. Sreca skele nisu postavili i to bi obalilo. Niz ulicu je jedno 20 basti. Bilo jedno 20 basti. Masa stolica, suncobrana, saksija i ljuljaski, po neki TV je oduvan niz istu. Vlasnici trce i pokusavaju da nesto spasu. Mozda im treba reci da suncobran od 5m nije najpametnije drzati sam ako duva vetar ove jacine. A zelenila sto ima po ulicama. Grane, lisce i po neko drvo koje nije izdrzalo je prosuto po njima. Na drugom kraju grada dimljak pao na susednu kucu. Sreca pa regal zadrzao krov. Tri osnovne skole bez krova, jedna prodavnica nema vise inventar vredan prodaje. Desetine kola bez stakala i farbe. Robna kuca, koja datira i ere Tita jeote pa ima onu podzemnu sekciju koja sluzi STR"Rodicu" kao prodajno mesto, pod vodom. Sve u svemu cipiripipi. Kazu gruvala protiv gradna ceo sat, moglo da bude gore.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...