Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

super se osecam.

po ceo dan lezim u onoj mrezi sto se prostre izmedju dva drveta, i u fazonu sam trenutno "nit brige nit pameti" :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Stig'o!

Bilo lepo, fino sam se odmorio, hvala svima koji su se raspitivali! :)

Svaki put se iznova iznenadim kako su ovi u JAT-u raspali, ali ajde, mozda im je tesko. U avionu nema nijedne stjuardese, a kad ima onda su neke babe, a lanch paket je maleni sendvicic. I onda kao oni ne daju da dodju EasyJet i ostali, a nude istu uslugu po visim cenama. No dosta o tome. Taman na putu do kuce, zaustavi nas interventna kod starog mosta, srecom keva bila u kolima, da sam bio sam sigurno bi me smorili. Ne znam sta se desilo i sto su tu, mozda zbog ove olimpijade za mlade ili nesto.

Sad predstoji raspremanje, sto nece biti lak posao, ali se ne dam :)

pa kratka relacija, zato ide sendvic, i kod drugih aviokuca ide isto.

za sve ostalo si upravu. dok ne ga privatizuju, valjda ce biti tada bolje.

pijem caj od male kamile i detaljno cekiram net posle dosta vremena.

Ova Vista je totalno sviranje kurcu, ostaće mi XP jedini sistem još više godina.

Ja nisam bas neki kompjuterash, ali imam onaj Vista Transformation Pack i super mi je.

Zanimljiv spontani RUR gathering veceras na Simpsonovima.. :)

facebook.com/speed.rs

pa kratka relacija, zato ide sendvic, i kod drugih aviokuca ide isto.

za sve ostalo si upravu. dok ne ga privatizuju, valjda ce biti tada bolje.

Pa sad ... ja sam isao vise puta Bgd - Prag, sto je krace od Bgd - Bodrum i svaki put je bio full lanch paket sa svim i svacim plus gomila pica (i alkoholnog) ali sam leteo sa CSA. A ortak je pak isao do Tunisa i opet je dobio full paket, ali pre par godina. E sad, ja bih mislio da je to zato sto je carter let, no medjutim keva je skoro jatom isla do nemacke a neki rodjaci do francuske, i dobili su isto to.

@ topic - Vratio se sa Simpsonovih, sjajni su bas, preporuka :)

jooooooj jedva cekam da odem na spavanje...

al trenutno sam u fazonu da ne spavam .. mirc je cudo!!!

haha, znao sam!

samo tvrdo :D

elem, bio na simpsonima sa nekim barabama... i sreo josh par finih drugara (shifra: kushadasi+alex).

gotiva je fim skroz. smejao sam se dovoljno :)

i zachudio se josh jednom svojoj naivnosti kad je u pitanju uzhivanje u zhivotu. nishta nije jednostavno kad su ribe u pitanju... :[

Edited by Ramirez

Jel moze neko da mi kaze poentu ovog topica,posto na prvoj strani nema objasnjenja...?!

Nema objasnjenja jer je ovo neki 19 topik do sada. racunaj 19 x 100 strana = topik od ~ 1900 strana, niko zapravo ne zna u cemu je vora ali svi ga koriste da napisu neku zanimljivost koja im se desila taj dan,ili neku glupost koja je njima obelezila dan. Dakle ako dobijes proliv ovo je pravo mesto da to podelis sa javnoscu :)

Evo doshao sam sa mora pre nekih 20-tak minuta. Put bio smor, 14 sati jbt. Al na moru je bilo vrh. Samo sam jedan dan bio trezan, potroshio sam 260 evra na alkohol i cigare, ali vredelo je svakog centa. Sad cu josh malo da izblejim, pa na tushiranje, pa da spavam :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

ako je bio čarter, onda je stanje sa hranom do toga. ketering je regulisan dogovorom tj. ugovorom o čarteru. :)

Pa ovo moje jeste bio charter, ali kao sto rekoh, druga dva slucaja nisu bili, a sledovalo im je isto. Meni manje vise svejedno, ja bih isao i na foru bez klope samo da bude jeftinije.

Ustadoh, a ocekuje me sredjivanje.

Kako vudu ukrade lakijev nalog???

Izgleda da jat pocinje da fusheri.

Pre kad sam leteo za grcku (45 minuta) dobijali smo neku kul klopicu. Ili nismo? Omg ne mogu da se setim. Pravac apoteka!!

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

pogledah Jimmy Carrov standup, ishejtovo malo na forumu, sad josh narezhem neke diskitje i spremim se pa u susret drugarima koje ne videh neko vreme...a naveche, na zhalost punog stomaka (a kakvog drugo lol) - tenis =o))

ustao, cirkam kafu, i treba da palim posle na rucak sa familijom.. dosla delegacija da nas zove u septembarske svatove lol...

blago sam mamuran, i kontam da postoji realna sansa da budem apsolutni nadrkanko, i napravim neko sranje za ruckom [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...