Crno-Sunce Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 offtopic izvini ali od cega si bolovao kad si gledao to o snovima? :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Nemojmo da smo jako uvereni u sve sto se trenutno tvrdi da jeste. Nauka je dosta puta pogresila i opovrgla svoje prvobitne stavove. AlexG kaze da san traje 8s. Ja sam gledao da su dokazali da traje duze. Fora je u tome sto i dalje se ne zna sta se tacno desava u glavi dok spavas.Ima tu gomila teorija. Takodje sam citao da su psihijatri radili na tome da pokusaju da rasumace kosmare. I tada su skupljali izjave od nekoliko hiljada ljudi. Na kraju su uzeli pedeset najcescih kosmara i rastumacili sa privatnim zivotom svih koji su ih sanjali. I tacno su nasli sablon sta koji kosmar predstavlja. Ali to vazi samo za kosmare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 i naravno,sve su to gluposti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Znaci ne verujem da san kraje tako kratko, jbt ja nekod sanjam jebeni san koji ima pricu kao film neki, neki triler ili tako nesto ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 kad budete sanjali da upadate u wc a zorica brunclik kenja na wc sholji, javite se Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 kome da se javimo, doktoru filu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 sinoc sam opet imala koshmar i probudila sam se oko 4 ujutru i plashila sam se :( Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 ^neam kosmare, ali je dovoljno da sanjam koa pre neki dan, u svojoj sam sobi preko parketa protrcava bubasvaba....probudio sam se ko u filmu u najgorim kosmarima :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 (edited) Heh, ma najjace je kad sam sanjao da bezim kroz njivu, i svakih nekoliko metara pojavljuje se zid koji moras preskociti, a vija te neko ne znam ko, posto mene nisu stiglu uhvatiti ali znam da mi je ostatak drustva bio ubijen ... Ili san, kad sam sanjao da sam ispicko razrednog ko malog majmuna i izbacili me iz skole ... Edited October 15, 2008 by subE- Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 ^najgori su mi snovi kad me neko juri...ne moze nikako da me stigne, ali brate, ustajem isprepadan nenormalno Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Ja nikako da potrchim normalno u tim snovima, bedak ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 sanjo sam kako prcam jednu brutalnu drugaricu i kako je posle 10 min boli picka jer sam je razvalio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 a onda si se probudio HAEHEHHEAHHUHAHEUOH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Meni je ubedljivo najgore kada u snu ne mogu da progovorim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 daki zelim da ti pusim kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 šroflmao! Ja mnogo sanjam da letim, i vremenom, posto puno sanjam taj osecaj, u snu sam razvio tehniku za kretanje kroz prostor. U pocetku, snova sa letenjima, uvek kada bi odskocio od zemlje, isao bih na gore (kao da ste u cs-u promenili gravity), i onda sam polako poceo da kontam tehniku letenja. I takoooo...sad sam PRO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Ja sam jutros sanjao kako se svadjam sa caletom i u sred svadje se probudim onako iznerviran, i posle toga se jos vise iznerviram posto sam skontao da mu nisam rekao sve sto sam imao!! :D Kakav usran nacin da ti pocne dan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Jel se i vama desava kad sanjate da se tucete onako ruke ne mogu pomeriti ko da si vezan!!! Znaci popizdim ja se napalim al ne vredi ruke mi idu ko slow motion ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 da,to sa rukama je zajebano... nego ja u poslednje vreme i to bas cesto,sanjam da su mi sjebani zubi. ali toliko je realno da mislim da stvarno nesto radim sa zubima dok spavam. ili sanjam kako mi ispadaju ovi prednji i onda ih vracam a ono rasklimano skroz. onda kako mi neko posece zube na pola i boli uzasno :) bas je odvratan osecaj,nekad se toliko istipujem da kad se probudim gledam da li su mi svi zubi na broju. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Hahaha, jebo te otac Mitche! Bas te jebe taj fakultet :) Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Hahaha, jebo te otac Mitche! Bas te jebe taj fakultet :)alo bre,ne budi bezobrazan! :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 sanjao sam da sam slomio nokat, kao u sceni iz nekog horora ne znam kojeg, kao pritisnuo prstom tako jako da se nokat skroz slomio iskrvario i tako to :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Mislim da se secam takve scene, iz masakra motornom testerom prvi deo kad testeras nosi lika na ramenu a ovaj noktima grebe po zidu i otpadnu mu nokti onako sve krvavo ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 ja bih vam ispricao moj san ali vam ne bi bio zanimljiv jer ima likova koje morate znati irl :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts