Lucky Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 sanjao sam da sam slomio nokat, kao u sceni iz nekog horora ne znam kojeg, kao pritisnuo prstom tako jako da se nokat skroz slomio iskrvario i tako to :P Mozhda Ring? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 ja sam tu scenu video u ogledala hororu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 ovo sa zubima je do jaja zajebano, meni se desavalo par puta... Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 I meni dok sam imao kvarne zube i dok su mi desni bridele od kamenca. Kad sam ih sredio, više nemam te najtmere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 (edited) sinoc sam sanjao kako blejim ispred neke trafike na kojoj prodaju stripove i kupujem neki dementirani strip od poslednjeg broja pa ka prvim, i kupim sve pa se smorim zato sto nema vise i na kraju skontam da imaju stripove sendmena koji nikad nisu izdati nesto u fazonu "final episode" koji je uradjen kao knjiga, i tu se smorim kao mrmot i spikam sa njim kako je sendmen do jaja... tu me je verovatno pravi sendmen cuo posto sam ostatak noci sanjao neke oskudno odevene cice u raznoraznim pozama :) viva la sandman :) Edited October 22, 2008 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Ok, morao sam ovo da napisem iako je glupost jer se ceo dan prisecam sta sam sanjao, dakle: Ja sam u nekoj kao turistickoj grupi, nalazimo se negde tipa irak, izrael ili tako nesto, ne znam nikog iz mase ljudi koji kao posecuju taj grad zajedno sa mnom. Noc je, i ovaj kao vodic lik neki taliban nas zaustavi i kaze nesto u fazonu "BEHOLD, JESUS" i kao iza coska izlazi lik shatro isus, i svi ovi oko mene u fazonu "OMG!", klanjaju se i slicno. Tada ja prilazim tom laznom isusu i zavrnem mu ruku onako pandurski iza ledja (sto me cudi jer nisam sklon nasilju), i kazem mu nesto u fazonu "koliko te placaju za ovo a?" i stojim tako iza njega i drzim mu i dalje ruku. I sad prilazi neki lik iz mase, smeje se isusu u facu i govori mu nesto u fazonu "haha provalio te ahah" i odjednom kako je gledao u oci isusa ostane skamenjen sirom otvorenih ociju i ne mrda. I ja pomislih: "U JEBOTE PA OVO JE STVARNO ISUS", pustim mu ruku i krenem da bezim i probudim se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 prestani da se drogiras i poslusaj pejin savet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 ahahahahahaha :))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Ja svaki drugi put kad se secam shta sam sanjao, sanjam da se skijam... =[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 meni jebote skoro svaki san bezim a taj ko me juri nikako ne moze da me stigne a ja se ispresecam/bijem se sa nekim a ne mogu da pomerim ruke etc Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 sanjam dosta bivshe drustvo,rano detinjstvo i tako dosta puta sanjam na primer mesto gde sam odrastao i sadasnje drustvo,a oni inache nemaju veze jedno sa drugim... i da,sanjam prvu ljubav :( smor :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 mali_buda K.O. 16 years old Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) vepar_ formerly cool Age Unknown Edited November 18, 2008 by mali_buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 kad porastesh kasche ti se samo:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 bivse drustvo i detinjstvo.. to ivane :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) jebite se vas dvojica hteo sam da nastavim krajnje zanimljivu i neizvesnu igru :( Edited November 18, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) sanjam dosta bivshe drustvo,rano detinjstvo i tako bivse drustvo jer sam se selio 3x,sta ti i dalje nije jasno ? i za ostatak posta niko od vas se nije zaljubio sa 13-14 godina ? :) Edited November 18, 2008 by mali_buda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 mali_buda K.O. 16 years old classic owned! smejem se vec 5 min ko lud ako popijem odkaz, Ivane ti si kriv... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) bivse drustvo jer sam se selio 3x,sta ti i dalje nije jasno ? i za ostatak posta niko od vas se nije zaljubio sa 13-14 godina ? :) Ne, mi smo tad svi uveliko jebali. :))) A zaljubljuješ se kao vudz_ u 20+ Edited November 19, 2008 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) da,to sa rukama je zajebano... nego ja u poslednje vreme i to bas cesto,sanjam da su mi sjebani zubi. ali toliko je realno da mislim da stvarno nesto radim sa zubima dok spavam. ili sanjam kako mi ispadaju ovi prednji i onda ih vracam a ono rasklimano skroz. onda kako mi neko posece zube na pola i boli uzasno :) bas je odvratan osecaj,nekad se toliko istipujem da kad se probudim gledam da li su mi svi zubi na broju. ko je gledao Damages, ima scena gde matori advokat sanja neke gluposti, i odjednom.. ispljune zube ! jbt najezio sam se.. sto se mojih snova tice, najgore je kad se napijem :( tad slede gadni tripovi Edited November 19, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ili si samo gledao Myst ili bilo koji film koji obrađuje takvu tematiku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ja sam sanjao da mi je Chuck Norris cale i da smo zajedno ubijali neke vampire kerove koji su, pritom, veoma spori, ali bili smo i mi, tako da nismo ubili ni jednog... :((( Pobegli su na zgradu merdevinama. Al dobro, mi smo ih tukli metalnim sipkama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ja sam cuo da je onaj koji izmislja snove mnogo cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ja sam pre neko veche sanjao da varim dzoint i pricham sa Charli Votsom (bubnjarom stonsa), covekom koji nikada ne pricha Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts