Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ni meni se land of the dead nije nešto dopao puno, šta ga znam, a ovaj najnoviji nisam gledao, ali bih mogao, neću se razočarati kao stija ako je sranje, gledaću ga kao komediju! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Nikakvu, ali je meni problem u tome sto me ne podseca na te tresh horore, nego mi je nekako, nemam pojma. Posebno sto su zombiji krenuli da razmisljaju i da se organizuju i to, a to tek nije po tresh hororima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 pa land of dead, zombiji, kvazi akcija, tresh... nemam pojma ono sto sam ocekivao to sam i dobio... malo kao razmisljaju zombiji tek toliko da se izbegne totalni klishe... svaki zombi film je dobrodosao :) i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ma i ja volim zombi filmove, ali jednostavno, neki su bolji a neki lošiji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 saw 4 - blah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 29, 2008 Author Report Share Posted January 29, 2008 Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet prokleto genijalan film (i prokleto tezhak za pracenje bez engleskih titlova jer govore brzo, arhaichno i pevaju...) Dzhoni Dep je nevidjen car, jedina vetja faca od njega je ona Heleena Bonam Karter...luda zhena majkemi...samo bez zvuka posamatrati njihova lica tokom "worst pies in london" je nesto fantastichno...a to je pochetak filma =o)) takodje dok chovek gleda ovog dzhonija ne mozhe da se otme utisku koliko ovde lichi na krisa vokena u sleepy hallowu...i koliko bi intervju sa vampirom bio bolji da je dzhoni zamenio bilo koga od glavnih glumaca =o) ironichno, ali najveci problem koji imam sa ovim filmom je alan rikman =o) ne bojte se, i dalje sam ja u pitanju i alan jeste faca i odlichan je ali ga ima taaako malo u filmu da ne mogu da vidim chime je njegov performans (totalno abitan pored prvopoemnutog para glumaca) zavredio nominaciju za oskara za kraj da pomenem malu dzhejn visener koja glumi dhzoanu...klinka ima lice kao da je neko morfovao mirandu richanrdson i kristinu richi u jednu osobu...totalno sublimat svih zhenskih lica kojima barton tezhi u svojim filmovima...keep an eye out for that one ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) Cek cek, Kole jel to ovaj novi film sto je izasao krajem decembra 2007, u smislu nekog mjuzikla ? Edited January 29, 2008 by Anta_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 nije taj The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 jeste to je taj. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 heleena bonam karter je zena tima bartona jel? ne kapiram ovu zanrovsku kvalifikaciju na imdbu sweeneya, Crime / Musical / Thriller o.O skinut stoji ali cekam neko logicno pojashnjenje pa da pocnem da ga gledam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 pa film je mjuzikl, a pricha ide o berberinu koji jeli hoce osvetu, otud ova 2 dopunska zanra, krimic/triler. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 29, 2008 Author Report Share Posted January 29, 2008 sweeny todd je "legenda" o koljachu iz londona koja je filmovana, "knjigovana" i 70ih postavljena na brodvej kao mjuzikl... ovaj film je ekranizacija brodvejskog mjuzikla...u principu nema misterije oko toga ko je ubica, samo oko toga koliko ce tragichan kraj da bude...pojashnjeno dovoljno? ;o) i hbc, iako mu nije zhena na papiru, zhivi sa burtonom vec x godina i imaju zajedno decu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 pa film je mjuzikl, a pricha ide o berberinu koji jeli hoce osvetu, otud ova 2 dopunska zanra, krimic/triler. pa dobro nije bash lako zakljuciti da je film cist mjuzikl... pogotovo ako ima tag Crime / Musical / Thriller gde po kolu thriller gotovo i ne postoji, a crime se podrazumeva u gotovo svakom filmu... nebitno... ne svidja mi se ideja dzonija u helankama kako vrcka i pevushi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 pogledaj neki trejler, jedino shto mene odbija od filma je shto je mjuzikl, ali odichno je to odradjeno, film do jaja izgleda. http://www.imdb.com/title/tt0408236/trailers-me60746838 No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 gledao sam v for vendetta juce, da sam znao da je tako dobar, odgledao bih ga i ranije :) Dobar je film, pricali smo o tome jos kad je bila premijera u bioskopu kod nas. Meni se skinuo DVD, videcu da mozda bacim pogled za vikend, ne verujem da cu moci da stignem pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Evo odgledao sam I am legend, sve u svemu dobar film kvalitetno odradjen i zanimljiv. Odgledao sam i film The Lawnmower Man (1992)... dobra ekipa glumaca, dobra atmosfera ali efekti filma i nisu neki, ali dobro film je 15 godina star :D LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 gledao sam v for vendetta juce, da sam znao da je tako dobar, odgledao bih ga i ranije :) V: No, what you have are bullets, and the hope that when your guns are empty, I'm no longer standing, because if I am... you'll all be dead before you've reloaded. & Creedy: Die! Die! Why won't you die?... Why won't you die? V: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof. There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Svidja mi se Klopka... Odlicno je Glogovac odglumio. Hocu hadersfild da gledam, nemam odakle da skinem. da nema neko linak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Pogledah i ja "I Am Legend"...nije losh, oni emo 3povi su bash lepo uklopljeni... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 odgledao Alvin i veverice, film je glup ko qrac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Serenity mozhda zato shto nisam uopshte gledao seriju, al mi je film totalno bzvz. i da ima veze toliko sa serijom opet je hevi napraviti film u kome toliko detalja nedostaje. kamera josh kako tako nije losha, al gluma je horor. Hitman poshto sam od vishe ljudi chuo da je film sranje pocheo sam gledanje sa predubedjenjem da je sranje i moram da priznam da me je sa tog aspekta odushevio. znachi nije da je neko remek delo (daleko od toga) al je totalno gledljivo i okej sve odradjeno. naravno film bi bio jedno 3x bolji da nema uzhasnih emo scena i da lik ne govori toliko. realno kakva radnja u igri (mozhda samo da su ubacili vishe garota scena ) takva i u filmu .. solidna akcija. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 meni je sereniti vrh film ima ekstra momenata kurcenja sto mi je do jaja :) mel nastavlja :) teorija zavere - kako je to jebeno sjajan film. sad sam se setio, jel zna neko koja je ona pesma sto se provlaci kroz ceo film? i pri tom ne mislim na "i love you babeeee" vec na onaj instrumental If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 gledao sam sinoc Cruel Intensions, prvi deo, omg odusevio me film,ili je to zbog toga sto sma bio malo haj :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 hm, zadnje sto sam odgledao... Tesna koza 1 (po stoti put i jos mi nije dosadila :D) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 wtf zašto si gledao serenity ako nisi gledao seriju?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts