LESkOpoz Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 ^evo odgledao sam II sinoc... sve je to ok,radnja filma,skroz zanimljive ideje,ali kraj me uvek odusevi...sve je potpuno neocekivano... mislim da su uspeli da me nateraju da gledam i III deo... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 gledao sam samo kece relativno skoro, ono shto me zanima je sledece. jel mogu da se gledaju na preskok, tj jel ima neke vece priche koja povezuje sve delove? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 pa sto se tice prvog i drugog dela,delimicno je povezano... mislim da mozes da odgledas 2. deo bez prvog,ali ti neke stvari nece biti jasne...moze se bez njih,ali ipak nije to to... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 e da, juche sam pogledao horton hears a who (ima r5 kopija, sve je cool sem sto je naslov skratjen u "horton" i pesma na zavrshnoj spici je na ruskom =oD)...totalno je vedar crtatj, nije pixar produkcija, nije ni ice age (iz blue skya je) ali s obzirom da je radnja po slikovnici za decu odlichan je...u par scena prosto vidish jima carreya i stevea carrella kako izgovaraju tekst + ima jedno desetak minijatura/gegova koje su da se razvalish od smeha...sve u svemu, valja =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 The Bank Job, kul film ali nista specijalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 The Bank Job, kul film ali nista specijalno. I ja ga odgledah sinoc, pa ipak bih ga preporucio, jeste da nije bas strava film ali je za trenutnu ponudu novih filmova, odlican ! http://www.imdb.com/title/tt0200465/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Walk Hard The Dewey Cox Story ima svoje momente This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 gledao sam samo kece relativno skoro, ono shto me zanima je sledece. jel mogu da se gledaju na preskok, tj jel ima neke vece priche koja povezuje sve delove? Dvojku relativno da u odnosu na keca, trojku teže, a četvorku nikako ako pre nisi gledao treći deo, jer su (po meni) povezani na priličo interesantan način (koji provališ tek pred kraj). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Gledao sam "Me, Myself & Irene" onako osrednji film... Ja se uvek ismejem kad gledam ovaj film,ne znam zasto film je glup do bola sad sam prvi put gledao saw... jako dobar film,zaista...imao sam predrasude zbog naziva,mislio sam da je to neki lik,ide i kolje sve redom,pa mi bilo smor da gledam... ali prica,ideja,i pogotovo sto je kraj bio fenomenalan zaista...konstantno sam imao pitanja neka,i na kraju mi se sve otkrilo u poslednjih 20sekundi... vrh vrh...jedva cekam da odgledam II,III i IV,mada kapiram da je kec najjaci... E brate da znash da sam i ja planirao jedan vikend da uzmem sve delove da pogledam,a nisam ih ranije gledao iz istog razloga kao i ti,znachi kao joj sad neki lik sjeche ljudima glave testerom bla bla al mi drugarica reche da je mocno na koje ih nachine sve ubija i da je mega interesantan film pa sam se nalozhio :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 the story of ricky, koji ultimativni hit Ja vam to govorim vetj godinama, ali mi ne verujete. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 daaaaa jbt poceo sam da vristim cim sam video sliku, odma rekoh ortaku da skida hahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Ja se uvek ismejem kad gledam ovaj film,ne znam zasto film je glup do bola E brate da znash da sam i ja planirao jedan vikend da uzmem sve delove da pogledam,a nisam ih ranije gledao iz istog razloga kao i ti,znachi kao joj sad neki lik sjeche ljudima glave testerom bla bla al mi drugarica reche da je mocno na koje ih nachine sve ubija i da je mega interesantan film pa sam se nalozhio :))))) evo ja veceras gledam vec III deo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 e da, juche sam pogledao horton hears a who (ima r5 kopija, sve je cool sem sto je naslov skratjen u "horton" i pesma na zavrshnoj spici je na ruskom =oD)...totalno je vedar crtatj, nije pixar produkcija, nije ni ice age (iz blue skya je) ali s obzirom da je radnja po slikovnici za decu odlichan je...u par scena prosto vidish jima carreya i stevea carrella kako izgovaraju tekst + ima jedno desetak minijatura/gegova koje su da se razvalish od smeha...sve u svemu, valja =o) bio je davno taj crtani kratkometrazni ili tako neshto i kad sam ja prichala ljudima svi su mislili da sam to sanjala al eto sad dokaz napravili su rimejk! oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 sto da ne bude ranije radjen? dr seuss je amerima ko nama chika jova zmaj =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 (edited) saw2 , shta ga znam, nije mi bio bash neki filing za razliku od keca, nekako predvidljivo, izostao je taj suplajs momenat:) Edited April 14, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ^i postaje sve vece i vece sranje u 3 i 4 delu. Odgledao Hot fuzz, odlican! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Numb onako, nije lose ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ajde i ja da odgledam taj The Bank Job. Nije lose, moram priznati, iako je po istinitim dogadjajima (sto ja ne volim, jelte). Prava je steta sto od ovoga nije snimljena mini serija jer ima dosta materijala i prica je vrlo intrigantna. Ne svidja mi se ni to sto su lepo krenuli da pljuju po engleskoj, da bi na kraju malo ublazili. Ima tu jos stvari koje mi se ne dopadaju, ali film je dinamican i solidno slozen s obzirom na to da traje samo sat i 45 minuta. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ^ chim je statham umeshan to mora biti remek-delo:) ja odgledah Lost in Translation..neverovatno chudan i zanimljiv film..kapiram da je jednom delu ljudi dosadan i malo spor..meni nije bio..i ovako sam fasnicniran i opcinjen idejom tokija upravo zbog ovih razlicitosti i potpuno suprotnog nacina zivota od onog koje mi poznajemo..mislim ne znam, mozda se i meni smuci ali ovako izdaleka deluje neverovatno primamljivo..bil marej legenda..nadrealna gluma..skarlet mi nije onako lepa kao inache..kad se sve sabere stvarno mi se dopao film..video sam od tokia vishe nego na svim travel filmovima dosad:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 odgledao sam i saw III...mnogo je bolji od drugog dela,ali ne i od prvog...verovatno zato sto je prica poznata... skinuo sam i poslednji deo,pa cemo videti sta i kako...za sada,visoke visoke ocene sto se mene tice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 ja ti preporucujem da ne gledas taj poslednji deo. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Jest' malo smor, ali posto je uvod u peti deo, kako to vec obicno biva, onda kapiram da ce ga odgledati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 36.Quai.des._orfevres._2004 Odlican film za pogledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Jest' malo smor, ali posto je uvod u peti deo, kako to vec obicno biva, onda kapiram da ce ga odgledati :) ima i 5. deo ? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 nema josh, al ke se snimi ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts