AlexG Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 a ti bi radije da su je najavili kao "Zorana Tasovac iz Donjeg Kupinova"? Pa? Ako su krenuli sa pokrajinama onda su pratilje iz Vojvodine, a miss iz centralne Srbije....:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Pa? Ako su krenuli sa pokrajinama onda su pratilje iz Vojvodine, a miss iz centralne Srbije....:P "and now, miss Serbia, from the village od Lower Kupinovo, near Petrovac on Mlava, near Kraljevo." we have a winner! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 daki.. sagni se.. hvala tvojoj egzistenciji za najodvratniju mentalnu sliku u mom zivotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Ljudi, nije Da Vinchi, nego De Vincha, to su ogromne razlike. dovla, vidis da sam bila u pravu sto se tice prezimena.:P on topic: i nije nesto misica. a vi kao da do sada niste znali :))) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 LOL!!!!!11 Misica kovcheg sa rukama i nogama!!1111 Jedna noga u grobu, a druga u shahtu !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Da Zbilja ^^ Ae paljba :) Uopste nije ruzna. A i nije dala ARMIRANI BETON...ojeeeaaaaaa Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 da se ne lazemo, beton mu dodje jedan od najtezih (: sto ce reci, pola ovog foruma ne bi moglo da ga polozi. zakljucujemo iako navodno ruzna (a i nije bas kolko umeju da budu), misica ownuje pola foruma na drugim zivotnim planovima. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Pa verovatno. A i nije ruzna ni malo, cak je vrh riba Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 nemojmo preterivati (: dobra riba jeste, ali nije bas neka koju bi trebalo da saljemo na takmicenje lepote. meni iskreno ova levo bolja. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Meni su sve 4 dobre Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) nemojmo preterivati (: dobra riba jeste, ali nije bas neka koju bi trebalo da saljemo na takmicenje lepote. meni iskreno ova levo bolja. iskreno i meni Edited July 5, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Meni je najjace kad neko sa arhitekture dodje da prica kako im je fax tezak i jos na to kaze da je beton tezak ispit. Majko mila i andjeli sa neba. Svasta, svasta. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Meni je najjace kad neko sa arhitekture dodje da prica kako im je fax tezak i jos na to kaze da je beton tezak ispit. Majko mila i andjeli sa neba. Svasta, svasta. s obzirom na cifru koju placaju, mogu slobodno da kukaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Meni je najjace kad neko sa arhitekture dodje da prica kako im je fax tezak i jos na to kaze da je beton tezak ispit. Majko mila i andjeli sa neba. Svasta, svasta. Ja ne vidim bilo koga sa arhitekture da se zalio da je fakultet tezak. Ne znam koliko ljudi poznajes sa arhitekture, ali pitaj bilo koga od starijih (znaci generacija pre igijeve) koji ispit je povecavao prosek studiranja na arhitekturi.. u starom planu to su bili beton, statika, fundiranje. A sto se tice misice, ona studira gradjevinu gde su statika i betonske konstrukcije u ravni sa onima na arhitekturi od pre 10tak godina (po obimu i tezini). Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ne vidis nikoga da se zali da je tezak? A zasto si onda isprozivao pola foruma recenicom: da se ne lazemo, beton mu dodje jedan od najtezih (: sto ce reci, pola ovog foruma ne bi moglo da ga polozi. I kakve veze ima koga i koliko ljudi ja znam sa arhitekture? Ako ti meni objasnis zasto pola ovog foruma ne bi moglo da polozi beton na arhitektonskom, onda cemo da pricamo ozbiljno. Do tada idi crtaj, i onako nikada neces izracunavati bilo sta sto je od vaznosti. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 To koliko ljudi znas sa arhitekture ima veze s time da previse lupas gluposti oko toga koliko je tezak taj fakultet, a posebno ispit iz betona, mislio sam da bi mogao da se informises ako poznajes nekoga. Sto se tice toga zasto pola foruma ne bi moglo da polozi ispit... drugo objasnjenje do "pola foruma nema taj intelektualni kapacitet" ne bih mogao da ti dam u svakom slucaju. A ako mislis da se na arhitekturi 5 godina samo crta, zajebao si se. Sto se racunanja ozbiljnih stvari tiche, savetujem ti da pogledas na www.arh.bg.co.yu na odeljku koji se tiche master programa, konkretno departman za tehnologiju i konstrkucije. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Majko mila i andjeli sa neba Nemam ništa pametno da kažem, samo moram da iskažem svoju fascinaciju ovom rečenicom jer je prvi put u životu čujem :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Meni je najjace kad neko sa arhitekture dodje da prica kako im je fax tezak i jos na to kaze da je beton tezak ispit. Majko mila i andjeli sa neba. Svasta, svasta. od svih random shit koji si generisao ovaj ti je najbolji.samo zato sto si isao cetiri godine na etf, ne daje ti za pravo da komentarishesh koji je faks lak a koji nije, za onog ko nece da uchi arhitektura nije najtezhi faks na svetu,ali za onog ko hoce da bude dobar arhitekta to je veoma tezak faks - jer dobar arhitekta koji hoce da zivi u zemlji srbiji, a nema vezu, mora da zna i statiku i fiziku materijala, matematiku i geodinamiku, i josh dosta tehnickih predmeta.... a da ne govorim o estetici. Ovde arhitekta mora da bude i gradjevinac da bi dobio posao sledeci put kada hocesh da kazesh nesto u ovom stilu, o faksu koji ne studirash,i kome znash samo da kazesh uvredljive konstatacije, odmah povuci lanac od kazanceta i spasi nas muka. Edited July 5, 2007 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Jebote momci kolko kompleksa i forumskog ratovanja. Evo ako ce vam biti lakse, ja sam se zajebao sto sam zavrsio masinac, i glup je i on a i ja. jebo me onaj ko me nagovori da idem tamo Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 nisu to kompleksi nikakvi, jednostavno ne bih pricao o necemu sto ne znam... covek je cuo da se na arhitekturi crta i odjednom smo svi gej konceptualni umetnici sa belim mac notebookovima koji umeju samo da crtaju. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Jebote momci kolko kompleksa i forumskog ratovanja. Evo ako ce vam biti lakse, ja sam se zajebao sto sam zavrsio masinac, i glup je i on a i ja. jebo me onaj ko me nagovori da idem tamo there there, eto sad imaš Jocu kao saradnika pa možeš da pričaš kako se družiš s kul ljudima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ne ali stvarno je komicno. Zavrsite neko od vas jebeni neki faks pa se onda pljujte. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 znao sam brate .... losa je skroz jbt Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Meni su sve 4 dobre misli(edit-SH-edit), sve bi 4 jebo?? alo, braco, lepota? topik?? miss? zene?? sise?? jebala vas arhitektura ... Edited July 6, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 'De ti ovde vidish sise? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts