FATA Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 mojne da odjavljujes besplatan je roshtilj, a i ima nas 5oro... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Prijavio bi ekipu Net + Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Targa Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Opa, pa i ja nesto da kazem!!!!!!!!! Ja cu doci na tur, dolazi i ekipa FatalError, mozda malo u izmenjenom sastavu ( prsli smo lovu i platili strancima da igaju za nas...), tako da necu reci Kragujevcani dolaze, bice verovatno neki mix, ali sve jedno ima da tresemo redom. Svi koji su mi se ikada zamerili na bnet-u i koje ne volim, zamolio bih da ne dolaze ^^, jer necu da prljam ruke :P. AKO sada ne dodje dovoljan broj ekipa, pored toga sto su se ljudi iscimali, sve DZ i lepo vreme pored Dunava, onda stvarno n/c, ili je vecina dota scene klinci od 10 godina, ili je retadirano ili neznam sta je trece, posto na netu ima po 100 srbi u svakom treuntku koji pikaju dotu. Ajde ocekujem dobro zezanje, cu there Quote Legend is BACK!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Opa, pa i ja nesto da kazem!!!!!!!!! Ja cu doci na tur, dolazi i ekipa FatalError, mozda malo u izmenjenom sastavu ( prsli smo lovu i platili strancima da igaju za nas...), tako da necu reci Kragujevcani dolaze, bice verovatno neki mix, ali sve jedno ima da tresemo redom. Svi koji su mi se ikada zamerili na bnet-u i koje ne volim, zamolio bih da ne dolaze ^^, jer necu da prljam ruke :P. AKO sada ne dodje dovoljan broj ekipa, pored toga sto su se ljudi iscimali, sve DZ i lepo vreme pored Dunava, onda stvarno n/c, ili je vecina dota scene klinci od 10 godina, ili je retadirano ili neznam sta je trece, posto na netu ima po 100 srbi u svakom treuntku koji pikaju dotu. Ajde ocekujem dobro zezanje, cu there Targa \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Samo pazi u doti nemas heal touch, shield wall, intercept, power word... :D Evo danas posle posla, kacim neki preliminarni spisak Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomodji Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Prijavljujem ekipu [DiV] iz Valjeva, i jel moze neko molim vas da nam objasni kako najlakse da stignemo do vilinih voda posto cemo verovatno stati na glavnu zeleznicu, posto smo mi momci iz provincije :) , puno pozdrava i vidimo se u subotu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 izadjesh ispred stanice, viknesh za taksi, paltish vishe taksi do tamo nego shto si platio put iz bilo kog dela srbije;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 Da, stvarno nezgodno odatle do tamo, mada ovo resenje deluje ok. Mada generalno 16ica staje i kod zelenjaka, mozda bi bilo lakse momcima da dodju do tamo? Ali da ih ne bunimo sada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 jel smo mi prijavili te dve ekipe, ili je ostalo na statorovom: da ne ureknemo, verovatno cemo prijavlti 2 ekipe":) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 e pa ovako momci prijavljujem svoju ekipu PBT iz Krushevca toliko za sad vidimo se u subotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchuk Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Prijavljujem ekipu: - CS (Corini Sinovi) kapiten : Prija Edited July 5, 2007 by kuchuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 Mi smo odavno prijavili te dve ekipe, ako sam dobro razumeo :) Tako da bi trebalo da se nadju u sheshiru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 aaa nemoj tako lale molim lepo, igor je modernizovan, kompjuktor ce da izbaci parove na turniru =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 Ah, onda je to druga stvar ;) Nista, pitacemo onda kompjuter ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 pozovite milku canic da bude supervizor;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) Prijavljene ekipe : 1. Deus 2. pera321 3. net + 4. rur (ajde samo potvrdite dal 1 dal 2 dal nijedna) 5. sBs 6. FeD 7. Sein 8. Fatal error 9. Crovax i paja i drugovi njihovi - mozda 10. Sein 2 11. Svejedno - zaba i njegovi drugovi. 12. NP 13. Clan 14. Ekipa iz Vr 15. UlG 16. Nub ekipa iz jagodine 17. m3 iz borce 18. decaci iz kraja 19. DiV 20. PBT 21. CS 22. x-freq 23. sabijaci vremena E sad, verovatno su Fe i NP jedna ekipa, ekipe 9. 14. i 15 nisu sigurne,neko ce jos prodati, tako da ce to ostaviti verovatnih ~ 15 ekipa sto je sjajno, bice jedno dobro dota przenje :) 6.43b se igra, nema alhemista i bristlebacka, igra se 1 partija na allpick draft, lmap, kako ga ko vec zove, a da opet objasnim slikovito bira se sent-scourge-scourge-sentinel-sentinel...do kraja, a mozete birati i scourge i sentinel heroje. Igra se na 30 racunara, videcemo da tamo rasporedimo 3 grupe radi lakse organizacije satnice (na turniru se NECE igrati grupe, sem tipa tacno 12 ekipa), compomaster (program, ne covek koji je gospodar kompjutera) ce biti zaduzen za izvlacenje parova, sta komp kaze tako ce biti. NECE (NECE, ponavljam NECE i nECE) biti dozvoljeno menjanje ko sa kim zato sto obe ekipe dolaze iz iste zgrade/palanke/grada,niti sto su dosle istim kombijem, niti bilo sta slicno. Znaci to me nemojte ni pitati. Ako se vasa ekipa ne nalazi na listi, dodajte je (ako zelite da igrate naravno), ako se nalazi a ne zelite da igrate, naznacite i to. Laki neka samo naznaci kad da budete tamo. Ako kaze u 10:00, tolerisace se kasnjenje od pola sata. Jedina ekipa kojoj je dozvoljen kasniji dolazak je potencijalna ekipa paje i crovaxa. Ukoliko vasa ekipa ne moze da igra pre/posle nekog vremena nazanacite to ovde pa da probamo da se uklopimo. Eto bacite ovde ako vas jos nesto zanima. mali bonus za kraj : "E slejeru ko sad igra za deus dotu" "Pa isti kao pre sem intrua mareta tikepa i zeca" :S Edited July 6, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 Laki neka samo naznaci kad da budete tamo. Ako kaze u 10:00, tolerisace se kasnjenje od pola sata. Jedina ekipa kojoj je dozvoljen kasniji dolazak je potencijalna ekipa paje i crovaxa. Ukoliko vasa ekipa ne moze da igra pre/posle nekog vremena nazanacite to ovde pa da probamo da se uklopimo. Krenite da dolazite u devet, da bismo se okupili do pola deset i krenuli u turnir do 10h. Nije toliki problem doci do 9, a pomocice nam za kasnije. Posebno ako stvarno dodje 20 ekipa, gde se nadam da onda Igor zna sta radi i da na 30 racunara mozhe da organizuje 20 ekipa da se izigraju i da sve prodje kako treba, a turnir se zavrsi tipa do 19-20h. To je to. Znaci okupljanje i dolazak je u 9h uz tolerisanje kasnjenja do pola sata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Ma naravno da znam sta cu da radim Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
opijum Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Prijavljujem ekipu X-Freq. (ex forum) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Zeleo bih da prijavim ekipu Sabijaci Vremena. U pitanju su ortaci koji nemaju veze sa rurom, al su culi za turnir pa bi dosli da se fino izigraju i opice neki basket po mogucnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 e da potvrdim ekipa iz vr-a dolazi 100%! Znachi da uzmemo 16 ili 23 i mozhemo do panchevachkog? ok cya there :) E da i ime ekipe je ChillyWilly [ChW] :P poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 Sabijachi vremena. Kako ih ne pustiti da se takmice :) Jedino Igore ne znam sta cemo da radimo ako dodje previse ekipa? Posto turnir ima ograniceno vreme trajanja i nema sanse da se produzava. Tako da dobro razmisli da li ces ograniciti listu ili neces i kako ces to da uradis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 hehehe @Lucky mi smo vec uzeli karte nemoj da nas ispalite :))) cya there again! P.S.Mozhda cemo da kasnimo do pola sata...moguce da se izgubimo u bg-u !!! [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 samo da se zna da je rur prijavio obe ekipe odavno i da mi nameravamo da odustanemo od nashe prilike da chasno izgubi...ovaj ...da igramo =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 u koje vreme treba da se pojavimo , posto tur pocinje u 10 ok je u 9;30? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts