samir^b Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) kad je pre kolega uspeo da isfarmuje toliko i kakvi su to itemi sa tolikim regenom? i pritom jos ima 52lvl karaktera... ja jedva stizem ovog demona, 55lvl i to ga igram bukvalno cim nadjem slobodnog vremena, dok ne zaspim :)) Od srede u pola 2 ujutru 30 sati straight wiz, posle je socketovao helm sa square ruby koji mu daje bruka ekstra xp-a i prebacio wd-u kojeg je za nesto vise od 10 sati doterao do 52.. :) Edited May 21, 2012 by lol kosmos Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Drugari je nekome ostao Guest pass, posaljite na pm :) tnx. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Kolko se ja patim sa barbarianom sada u hellu, znaci nema sanse puko sam sve pare na opravke pritom sam failovao sa upgradeom blaksmitha :S, moracu da farmujem nightmare i pocetak hella. Inace i na bliz forumu vidim da masa whineuje za barba. btw, ako ima neki barb koji lagano gazi kroz hell i inferno, neka kaze build i statove, thx ^_^ Edited May 21, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Kolko se ja patim sa barbarianom sada u hellu, znaci nema sanse puko sam sve pare na opravke pritom sam failovao sa upgradeom blaksmitha :S, moracu da farmujem nightmare i pocetak hella. Inace i na bliz forumu vidim da masa whineuje za barba. btw, ako ima neki barb koji lagano gazi kroz hell i inferno, neka kaze build i statove, thx ^_^ Nema toga druže. Za barba se čeka neki unnerf, ovako kako stoji je prilično loš. Uglavnom se svaka funkcionišuća inferno strategija (za akt 1 doduše) bazira na cc, t.j. na ground stomp + leap (sa iron runom) uz veću ili manju količinu palamuđenja. Sa trenutnim nivoom geara možeš da budeš cc majmun i kajtbot ali nema tuče, a možeš i da srolaš faggot wizzija, kao npr. ja. Muka mi je od samog sebe i od života, mrzim da pravim altove da bih mogao da se igram pošteno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Da, tu zno ali istinito...dok neuzmes neki mastan gear...tipa 50khpa u dps gear nema da se guzis u tucu...Muka mi je sto sam potrosio vreme na lvl 60 da budem tank...alo trcim sa shieldom i udaram za 5k ko retos... skilove probal leap, stomp, revenge, shout fury generator po izboru (ja uzmem cleave sa 80% snare da drugi mogu da biju) i onda mozes ili ww sa runspeedom da kupis heal i dodgujes lakse ili slam da ih pimpujes. Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 ja imam na 45. lvl skoro 20k helta, al po njegovoj prici necu ja daleko na infernu :) koliki ti dps ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Koje govno, a receno je da ce biti soloable igra. Prvo sam mislio da sam totalni debil kada sam krenuo intenzivno da ginem, a DPS preko 230 ne mogu da nadjem, zato mi bow-ovi za DH-a ispadaju ko ludi, imam jedno 10 dobrih, od toga jedna buriza legendary, to sam podelio ortacima DH-ovima. U sustini mi je gear totalno nebitan, ubijam sa stomp + revenge kombinacijom, sve mi se svodi na to da me usere da prokuje jebeni revenge, sve ostalo mi je nebitno, zbudzio sam armor i vitality zbog toga. @Abohac: Kada sam malo proucio celu pricu oko barba i hell/inferna isto sam pomislio, ali nema sanse da sada krecem za wizardom od 1 lvl, radje cu farmovati pocetak hella u nadi za nekim dropom ili tako nesto. Imam 40 in-game sati trenutno, pucacu u koleno ne bude li uskoro neki patch ili dobar drop :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Kolko se ja patim sa barbarianom sada u hellu, znaci nema sanse puko sam sve pare na opravke 3x gore je bilo u diablu 2 tako da l2p a sva deca koja ne znaju da kliknu i ljudi koji imaju zivot pa vajnuju da im je tesko i hoce nesto vise casual nek uplate svoj wow nalog ili ako ga nemaju nek kupe jedan na ruru za 10 evra Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Jel ti beše oženjen čovek od 30 i nešto godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 3x gore je bilo u diablu 2 tako da l2p a sva deca koja ne znaju da kliknu i ljudi koji imaju zivot pa vajnuju da im je tesko i hoce nesto vise casual nek uplate svoj wow nalog ili ako ga nemaju nek kupe jedan na ruru za 10 evra Цaпmи pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Jel ti beše oženjen čovek od 30 i nešto godina? Nop Edited May 21, 2012 by Capma Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) Barbu nista ne fali, ja nemam veliki problema :D dok ne dodju mortar bossovi :( [Hell] Edited May 21, 2012 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 A sta ti tacno rade mortar bosovi sa barbom kad mortar ima minimum range? Inace onaj inferno je umobolan. Mortari me cepaju za 50-60k, blink mobovi isto za 50-60k i tako :| WTB wizzard armor. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 ostao jedan guest pass, kome treba Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexta Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Takodje...ako nemo ima guest code neka ga shibne na pm... :) Unapred hvala... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXpAns1on Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Ak neko ima guest pass , bio bih mu zahvalan duboko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 brate sarmo, ne kazem da treba da se olaksa igra vec treba da se retard wazardu oteza (a i dh). Pa ja ja krvartim tamo a ortak ko imbecil ima 30k dmga i 7k hpa ... upali armor udri life drain i polivaj... baci onu gubavu hidru i trci u krug ko domac jebeni...A o farmovanju zutog cesta sa mf i blinkom da nepricam... Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 kolko je to razlicito od d2 gde je svako normalan na pocetku igrao sorcera i amazonku? Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 (edited) tru...ali nek bar zabrate ovaj sugavi farm cestova krv i smrt...ide mi na zivce istovaraju milijarde na ah bez imalo truda... Edited May 21, 2012 by jabre Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 sta dropa u poylandu ? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Upravo oborio svoj rekord, 162 killa za jedan masakr, a nisam udario print screen :S Prvi quest kad odes u act 4. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 3x gore je bilo u diablu 2 tako da l2p a sva deca koja ne znaju da kliknu i ljudi koji imaju zivot pa vajnuju da im je tesko i hoce nesto vise casual nek uplate svoj wow nalog ili ako ga nemaju nek kupe jedan na ruru za 10 evra Nadji meni tog prodavca sto prodaje za 10e, kupujem odmah Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 3x gore je bilo u diablu 2 tako da l2p a sva deca koja ne znaju da kliknu i ljudi koji imaju zivot pa vajnuju da im je tesko i hoce nesto vise casual nek uplate svoj wow nalog ili ako ga nemaju nek kupe jedan na ruru za 10 evra To na stranu nego je barb totalno underpowered u odnosu na retos/gay klase. Sa istim gearom je barb 1000 puta teži nego wiz, nema veze sa skilom. @Longley Kreni wiza ili dh, razmišljaj na duge staze. Igraj neku drugu igru par dana da iskuliraš maina i onda powerlevelovanje alta. Meni lvl wizza ide mnogo lakše/prijatnije nego što sam očekivao, :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Vrac je po meni najzanimljiviji za igru. Ima dosta kombinacija, odlicne i raznovrsne skillove, petove (treba da se pazi kada se pustaju), odlican u napadu i u defanzivi. Drugim recima vudu necro. Jos mu dodaj barba i eto veselja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 i na kraju koristis samos trelice hex i confusion etc :) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts