WTFitsLukaDerv Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 (edited) Ma kapirao sam pri pocetku da int dodaje damage,a vitality je ono standardno za HP,pa i stakujem stako int>vit > damage /attack speed/ itd . Ali me ne seru itemi ,i kad nesto fino padne uglavnom ima neke stats koji meni ne trebaju ,to je i jedan od razloga sto sam cuvao vecinu matsa i planirao da craftujem stvari kad zavrsim normal clear... A sto se mats tice svaki item koji je dropao i nije trebao meni ili nekom od companiona disenchantujem,ortak mi je dao par itema,a i ono cim sam nalazio nesto bolje da zamenim stari item i njega bi odma salvage,i sad iskreno nemam pojma koji ce mi ovoliko mats ,mogu da opremim jedno 10 altova sa gearom 5-30 ali ne vidim da cu u bliskoj buducnosti pikati puno altova :D Nisam kupovao iteme sa AH a i nesto mi se to ne radi,ali act 1 je dosta lagan dok se ne dodje u katedralu, tu cu da vidim kako ide,ako budem duvao kitu nema bez da kupim koji item :) A ono,ako ima neko ko je blizu mog levela,ili planira da leveluje alta,ima neki item viska ili hoce da leveluje zajedno nek pusti na pm :) Edited May 25, 2012 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Ubismo diabla jutros oko 8 ali verujem da ce vec sutra da mi nerfuju te spellove jer wizard soluje diabla easy a i bustuje grupu isto tako samo da udje u crit dmg seriju. Proof :D Another proof :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Svaka cast. Moze neki screenovi sa opremom i/ili statistikama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 A jel ste sve pocistili + 5 Valora ili.. ? ako da :) daj screen loota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Nikakav drop nije izbacio a nismo sve pocistili jer to niko ne moze jer beli mobovi imaju po par miliona hp-a i opressori shto se blinkuju Sad farmamo Ponny lvl sa 3-4 Valora jer uvek bude jedna grupa koja ima mortar + jail + jebenu struju pa ih pulujemo na pocetak i posle oprema sa shansom za drop i otvaraj oblacice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Ubismo diabla jutros oko 8 ali verujem da ce vec sutra da mi nerfuju te spellove jer wizard soluje diabla easy a i bustuje grupu isto tako samo da udje u crit dmg seriju. Proof :D Another proof :) cuti majmune bustuje te vlada :) Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Pitaj Vladu ko koga boostuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 kaze da si nubara nemas pojma numes kliknes Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 pizdim. onaj treasure creature mi uvek pobegne, mater mu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexta Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 E ljudi imam w7 i ASUS EAH4850 series graficku karticu,i desava mi se sledece:krenem da igram i ide neko vreme sve normalno i u ujednom trenutku pojavi se crn ekran,zvucnici malo pocnu da "suste" i moram da restartujem komp...nekada mi se to ne desi uopste,a nekada svakih 4-5min.Zna li neko u cemu je problem? Pomagajte mnogo me nervira,ne mogu se opustim dok igram :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 ^ Graficka je problem,probaj da smanjis graficke opcije za po jedam stepen za pocetak,bice manje napore,mozda ti bude bolje:) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexta Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Aha,ok hvala ljudi :) ,a i primetio sam da je komp vreo konstantno...verovatno je to u pitanju :) samo kako to da resim na duze staze? osim sto bi trebao da promenim graficku :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Skini stranicu od kućišta i uperi stoni ventilator da duva u unutrašnjost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Stavi leda Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Probaj da instaliras nove drajvere (uninstall stare prvo) onda uzmes fen odes napolje u dvoriste/terasu i produvas svu prasinu iz kucista da ozive kuleri :D U svakom slucaju to nije losa grafika, i ne bi trebao da koci sa njom, imas opciju u Diablu "Low FX" probaj to da stikliras pa vidi da li ce biti bolje. Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Taj rad,iscisti fino kuciste,stavi ga negdje gdje je hladno,jos vecih problema ces da imas za mesec-dva kad tek krenu vrucine . Al vidi da dodas/promenis kuler isto to ti nije skupo,a moze ti pomoci u slucaju pregrijavanja kompa, al na kraju krajeva realno najbolje ti da uradis sto je vudu rekao,otvori kuciste i uperi ventilator :p Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexta Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 E hvala ljudi,eo ocistio sam ga i stavio ga blizu terase tu je hladno atm...al ono...i dalje mi se desava :<I stavio sve na low Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 pizdim. onaj treasure creature mi uvek pobegne, mater mu Nishta ne brini ja sam prva 2 dana na infernu pizdeo jer nam je sa 0 hp-a bezao kroz portal jedno 200 puta jer majmuncina malecka vecito krene da bezi ka plavim mobovima a posle kad skupish opremu ima da pada kao oblanda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Zato se prvo ocisti oko njega i napada se sa strane gde nisi ocistio da krene u stranu koju si ocistio. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDyiNg_DwElleR Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Mohi sve je to lepo ako si gearovan ako nisi necesh moci da ocistish to oko njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 (edited) Ok usao sam u inferno, igrao 15 minuta i leave game :D. Pitanje je koje delove iz kojih actova na hellu farmovati da se nagiruje fino? Edited May 26, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 fakjeah bejbe, Hell here I come :D Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Ok usao sam u inferno, igrao 15 minuta i leave game :D. Pitanje je koje delove iz kojih actova na hellu farmovati da se nagiruje fino? Azmodana i 2-3 dungeona pre njega da nastakujes buff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 ćizro, ah ili ti je dropovala ta oprema ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 (edited) Jbt koja prevara onaj akt4 farm..manje od 2 minuta po farmu (fajt sam traje 10 sec) bar na hellu... i ding sa 57 na 60 za 1h (manje-vise) Edited May 26, 2012 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts