Jump to content

RUR majice

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eeeerm, ja nemam nikakve veze sa tim koliko majica ima, tako da sve sto treba resavate preko boleta. Kad bih se ja jos umesao sigurno ne bismo znali koliko je cega ostalo.

Ono sto ja mogu da kazem jeste da javite ako ste ostali "bez majice" tj. hteli biste da je uzmete a nema ih, kako bismo napravili novu kolicinu. Cini se da za sada nije toliko gusto, ali ako se ispostavi da ipak jeste, najmanji problem je da uzmemo jos.

To niko ne zna!!

Rekoh vam, samo se pobrojte ovde oko toga ko bi hteo majice, pa cemo da vidimo da u skladu sa potrebom uradio jos. Ako fale dve majice, onda necemo da ih radimo tako skoro, ali ako bude potrebe za 10-20-30 komada, radicemo vrlo verovatno.

XXL majice?!?! pa jel vi to nameravate da oplovite oko sveta sa njima? [:)]

u koje pare da ce ti jedino XXL odgovarati !!! [:D]

isfurao sam veceras rur maju na zurci, mogu vam reci da su sve klinke pohotno gledale u nju! ;)

Patetican pokusaj da nas ubedish da kada je obuchmo necemo i dalje biti ruzhni mlitavi forumaski noliferi... [8D]

A sta su tacno civilizovani rukavi? :)

to su ti bre rukavi na kojima je reklama za Civilisation III [8)]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

ja sam zadovoljan majom, ali nije pamuk 100% ma shta pisalo. ne mozh' onako rastegljivo a pamuk :]

i, da, ja sam za josh jednu majicu u sledetjoj turi kad god ona bila odradjena. voleo bih da bude narandzasta (lol, slim chance for that:), mada u fazonu, uzeo bih koje god boje da je.

BTW od kog materijala su majice :)

Od kože malih jevrejčića :)

Sad ozbiljno posto mi od nje ne bukte ledja (nosam je od wcg2006) rekao bih da je ok meterijal

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

BIGZ je velika zgrada kod mostarske petlje koju nikako ne mozete da promasite kada krenete ka adi, sajmu, ili idete autoputem ka novom sadu (pod uslovom da dolazite iz centra recimo). Naravno, sacekajte zvanicnu objavu nikole ili boleta oko toga kada cete tacno tamo moci da preuzmete majice.