Cartman_ Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ja bi da rezervishem jednu L RUR maju ako mozhe... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 osim ako ti ne da svoju, teshko da ce moci. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ali majice ne kostaju 450 dinara!!!2 pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 E ako je ostala ona jedna Robot XL (koliko mogu da vidim na prvoj stranici) , rezervishite mi tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 Evo sta je ostalo posto niko ne gleda prvi post. KlanRUR L – 0 komada XL – 1 XXL – 0 Robot L - 0 XL - 0 XXL – 0 Brzinomer L – 4 XL - 5 XXL – 0 0 znaci da vise nema. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 0 znaci da vise nema. classic bole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Lale, pm. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 fatso oči te izdale, starost polako uzima svoje :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Eeeerm, ja nemam nikakve veze sa tim koliko majica ima, tako da sve sto treba resavate preko boleta. Kad bih se ja jos umesao sigurno ne bismo znali koliko je cega ostalo. Ono sto ja mogu da kazem jeste da javite ako ste ostali "bez majice" tj. hteli biste da je uzmete a nema ih, kako bismo napravili novu kolicinu. Cini se da za sada nije toliko gusto, ali ako se ispostavi da ipak jeste, najmanji problem je da uzmemo jos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 fatso oči te izdale, starost polako uzima svoje :P Brate kori mozak te izdao :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 Novo stanje. KlanRUR L – 0 komada XL – 1 XXL – 0 Robot L - 0 XL - 0 XXL – 0 Brzinomer L – 4 XL - 3 XXL – 0 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 a jel cete raditi jos ovih majica...posto sam zakasnio, a palim na more pa da rezervisem za kasnije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 Verovatno u jednom trenutku cemo raditi majice, ali kada, koliko i koje ne moze se znati. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 To niko ne zna!! Rekoh vam, samo se pobrojte ovde oko toga ko bi hteo majice, pa cemo da vidimo da u skladu sa potrebom uradio jos. Ako fale dve majice, onda necemo da ih radimo tako skoro, ali ako bude potrebe za 10-20-30 komada, radicemo vrlo verovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 BTW od kog materijala su majice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 110% pamuk. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 pishe pamuk 100%. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ako sledetju turu pravite belu i sa civilizovanim rukavima ja uzimam josh jednog robota. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 A sta su tacno civilizovani rukavi? :) Ne verujem da ce naredni set biti sa onim dugackim obicnim, mada nikad se ne zna. Mozda uradimo i specijalnu liniju majica na bratele, one tanke skroz ... to bio bio hit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 XXL majice?!?! pa jel vi to nameravate da oplovite oko sveta sa njima? u koje pare da ce ti jedino XXL odgovarati !!! isfurao sam veceras rur maju na zurci, mogu vam reci da su sve klinke pohotno gledale u nju! ;) Patetican pokusaj da nas ubedish da kada je obuchmo necemo i dalje biti ruzhni mlitavi forumaski noliferi... A sta su tacno civilizovani rukavi? :) to su ti bre rukavi na kojima je reklama za Civilisation III Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 ja sam zadovoljan majom, ali nije pamuk 100% ma shta pisalo. ne mozh' onako rastegljivo a pamuk :] i, da, ja sam za josh jednu majicu u sledetjoj turi kad god ona bila odradjena. voleo bih da bude narandzasta (lol, slim chance for that:), mada u fazonu, uzeo bih koje god boje da je. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 BTW od kog materijala su majice :) Od kože malih jevrejčića :) Sad ozbiljno posto mi od nje ne bukte ledja (nosam je od wcg2006) rekao bih da je ok meterijal Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 po drugi put gde je taj bigz da dodjem po majcu u utorak :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 kod sajma.. google it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 BIGZ je velika zgrada kod mostarske petlje koju nikako ne mozete da promasite kada krenete ka adi, sajmu, ili idete autoputem ka novom sadu (pod uslovom da dolazite iz centra recimo). Naravno, sacekajte zvanicnu objavu nikole ili boleta oko toga kada cete tacno tamo moci da preuzmete majice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts