Jump to content

RUR majice

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svi koji su se javili ovde ili na PM ili na mail su dobili majice. Ali prvo cekirajte situaciju na prvoj strani, jer pocinju da fale neki modeli.

Poz.

ja sam se javio na mail sinotj tj jutros posle ponotji

aj baci reply na taj mail u koju grupu sam svrstat (jerbo majicu dobio nisam, a vidim xxl modeli nestaju netragom =o))

svidja mi se sto su malo kraci rukavi

Pa da, to smo namerno napravili taj moderan shtos ;)

Sto se majica tice, slobodno napomenite koju biste majicu zeleli a da je vise nema na spisku. Cisto da znamo kada budemo planirali narednu turu, a ako bude stvarno potraznje narednu turu cemo mozda i raditi ranije nego pre.

Svi koji su se javili u bilo kom obliku do ovog trenutka (15:08) ce dobiti majice koje su trazili.

JEDINO JE MITCH ZAKASNIO ZA L BRZINOMER.

CHEKIRAJTE PRVU STRANU.

Ocigledno je da ljudi ovde ne citaju detaljno prvi post, tako da cu naknadno reci kada i kako cete preuzimati majice. Jedino sigurno je svakog petka od 20h do 23h na RHH-u. Ko ne zna sta je RHH bice detaljno obavesten kasnije na ovom topiku.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

E evo ja da rezervisem ovu KlanRUR, ali ako ima u velicini M ili L :). LOL tek sad videh u koje vreme postujem, jel moram platim 350 ili 400 din sada? :)

Edited by KingLui[FOG]

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.