iguana Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 omg, ispit na dan cholinog koncerta na marakani !?!?! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 ivon, pardon !vana, ti malo-malo pa promenis nick, a? :) ivon mi je bilo sigurno bar 6 meseci..ovo mi je druga promena nika otpocetka I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) Nvm... Edited June 13, 2007 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 omg, ispit na dan cholinog koncerta na marakani !?!?! Ja mislio taj koncert u julu? Dobro je da ne idem, al' bih se zajeb'o ;)) spiking of koncerti, juce sam dobio zanimljivo pitanje koje me je bas nasmejalo - "nesto si mi poznat, da nisi ti isao na trens zurke?". A taman sam mislio da sam uspeo da zaboravim na taj deo proslosti, kad ono! :} Sad treba da u'vatim da pisem neke tekstove a sutra palim put Indjije, da zauzmem busiju pred koncert i odredim najbolju lokaciju :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 spiking of koncerti, juce sam dobio zanimljivo pitanje koje me je bas nasmejalo - "nesto si mi poznat, da nisi ti isao na trens zurke?". oces bolje? random "riba" mi prilazi na ulici s spikom: "e jesi ti basista onog death banda?" @topic joj kako zamoran dan... ustao sam u 3 ujutru(sinoc) i sad mi se mega spava a ima tona posla i obaveza da se zavrsava jel ima negde da se pazari kofein u tabletama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 One Piece rokz... 230epizoda za nedelju i par dana \o/ turlululu Shanks ftw \o/ = ShMiGs \o/ ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 sad dosao iz grada, jebote kakvu sam devojku upoznao ono nije humano, idem da se istusiram i na kunt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 (edited) One Piece rokz... 230epizoda za nedelju i par dana \o/ turlululu Shanks ftw \o/ = ShMiGs \o/ ( )... Najjača anima evar !!11 Oduševićeš se (ako već nisi ,)) 313. treba da izađe za par dana :) Edited June 13, 2007 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 eh da hvala svima kojima su mi nudili karte za kemikal, ali to kod mene malo teze ide jer treba par dana da se organizujem kada je party u sred radne nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 oces bolje? random "riba" mi prilazi na ulici s spikom: "e jesi ti basista onog death banda?" a ti joj kažeš "de nisam, gledaj kakav mi je rad iz lakta, metal as fuck!" ;D ne znam koliko je ovo ukusno, verovatno nije i verovatno ću se ujutru stideti :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 -ne mogu vise da radim... -lezhem i ustajem sutra pa jo vo na no vo... -muka mi je vise... -a tek je pocelo, jebote... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Kad pogledam ovaj topik užasno mi je drago što više ne idem u školu. Plus se uvek setim one Lakijeve fore "meni je glupa biologičarka dala keca". :) Mislim da je to bio jedan od glavnih razloga zašto sam hteo da se izvučem iz srednje. ;) Ujutru na ispit, ako nekometreba, mogu da dajem časove iz staroslovenskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 shvatio da je ovo zena mog zivota. boze kako je predobra osim toga, nista narocito lolz. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Bio do grada sa devojchicom malo, jeo profiterole u Buongiornu (mmmmmmm), video se sa Vegeom na kratko, uzeo karte za RHCP od njega i sad igram dotu, pa na kunt. Moram da spremam usmeni iz italijanskog ovih dana. Al` neshto me bash mrzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 sve je bilo extra,dok nisam video bregu na vespi... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 jej ! :) idem na fax po neke knjige :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 opa bato :)))) \p/ juce sam dobar deo dana proveo pred kompom ono pao totalni format pa aj ispocetka :))) Sve je proslo bezbolno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 bio juce na krstarenju dunavom pa sam jedva ustao jutros, SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 @ch1zra Marisa Tomei je sad matora i uopste ne lici na sebe..... @topic Sinoc sam sprzio pola leve ruke kljuchalom vodom, sad sam u zavojima i kuliram na poslu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Ale bre, kako zamišljaš da se udaš kad se ne snalaziš po kuhinji?! ccc... Od tebe nikada nece postati prava domaćica. I dalje zivim i radim tri godine u nazad, smor. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 sad ustao, cimam se na sajtu skole trazim kabinete profesora trebalo bi otici i overiti semestra, pa onda na strabanje engleskog, sad ce test..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) @ Weca Ti cuti kad ne saljes teh pikchrzzz!!111 Edited June 14, 2007 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 mushkarac treba da zna samo 2 stvari da uradi u kuhinji 1 - da baci flashu zejtina o patos (prefferably staklenu) 2 - da lupa shamare stanovitoj osobi dok se ne sagne i krene da chisti onaj zejtin Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Nisam te shamarao ne preteruj sad You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 to je zato sto si prava zhena koja ne pokushava da se bori i uzvrati nego si oma pao nichice sa krpom u rukama...neko bi mogao da diskutuje o tome da si ti na kolenima zapravo u prirodnom elementu ali ajde...necemo ici toliko daleko... ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts