AlexG Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 I DOBILA ANA SHARAPOVU!!!! OMG kako lep mech......svka chast..... Sad chekamo Jelenu protiv Zastin......ovde kod mene kancelarija pretvorena u bioskopsku salu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 sticajem okolnosti danas sam, po prvi put, bio u beogradskoj areni i to poslovno pa sam bio u prilici da prodjem onim machjim stazama ispod krova, overim VIP predsednicku lozu, itd.... sa jedne strane sala je odlichna ali se na mnogo mesta vidi javashluk... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 razvalio mi zubar shesticu, naravno pre toga mi roknuo konjsku anesteziju pa i dalje imam simptome perifernog facijalisa, no tokom burgijanja je naravno i dalje bolelo + sad kad stigoh kutji pogledam i vidim da je ladno nivo nobe plombe nizhi nego stare...videcemo kako ce da mi prija...no za sada ne mogu da jedem nista 2 sata...divno =o)) razmisljam dal da legnem da knjavam il pre toga da josh malo zezucma car freakove na njihovom threadu...;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ako hoćete da pokidate sve živce što imate i da osedite mladi, samo instalirajte zadnji Tomb Raider i pokušajte da ga pređete bez walktrua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Bio na red bull egg chelendžu, 'de smo ortak & myself zavrljachili kućište dobrog starog kompa, sa "egg inside" sertifikatom, s' 15 metara. Jedini problem je što ono nije bilo ni des' metara, pa se kućište nije rasturilo onoliko koliko smo se nadali, sve lažovi i zloće, jebo im ja oca :( :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Odgledao Anu Ivanovic i krenuo prema gradu da kupujem stvari. Planirao sam da kupim patike, 2 majce, 2 para bermuda, kaish i neke pantalone eventualno. Obishao pola grada, kupio Fred Perry majcu, Lacoste patike i O`Neill bermude i to mi se stvarno sve svidja. A ostalo, tuga pregolema. Zlatna slova, roze majce koje svetle u mraku, printovi ostrva, sharene pantalone. Uzas. Idem opet za mesec dana, mozda se situacija malo popravi. Vecheras kod ortaka na allnight Sony i poroke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6731143.stm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 "Money talks..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Veceras sam mnogo naucio. Interesantan obrt u medjuljudskoj komunikaciji. Kada je sve izgledalo gotovo, dogodio se obrt koji mi je bukvalno nacrtao da ne treba srljati. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 njiiihihiiiiii... kakvo lepo veche a ja sedim kucam neki rad za sutra.... mrhhhhhuhuu al cu da se izlakosholishem sutra uveche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Veceras sam mnogo naucio. Interesantan obrt u medjuljudskoj komunikaciji. Kada je sve izgledalo gotovo, dogodio se obrt koji mi je bukvalno nacrtao da ne treba srljati. Haha, drago mi je da si nesto naucio. Nadam se da si takodje naucio da nekada ne treba popustati, ali ne stalno i uvek, kao sto ti to cesto, pogresno, radis. Odgledao sam reprizu Ana vs Sharapova, i setio sam se da u subotu imam obaveze i da verovatno necu moci da gledam finale :( Osim ako ne krene nesto oko 15h pa ja pozurim kuci, mada mozda uspem da stignem ako sve zavrsim do tipa 13h. Sad treba da pisem neke mailove, standardno, a za vikend neke tekstove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 mislim da bash ide u 15h:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 hocu ladno pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 mislim da bash ide u 15h:) OndaK mozda i stignem :) No videcemo, ima jos do subote ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 hocu ladno pivo kaže se "beer here!" jel to presušila kafana kod veselog mutanta? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 razvalio me zubar imam simptome facijalisa, no tokom burgijanja je naravno i dalje bolelo videcemo kako ce da mi prija......divno =o)) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 a ja ispit u 2 u subotu :(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ako hoćete da pokidate sve živce što imate i da osedite mladi, samo instalirajte zadnji Tomb Raider i pokušajte da ga pređete bez walktrua. Zar nije onaj prethodni bio najgora igra ikada? :) Odgledao Anu Ivanovic i krenuo prema gradu da kupujem stvari. Planirao sam da kupim patike, 2 majce, 2 para bermuda, kaish i neke pantalone eventualno. Obishao pola grada, kupio Fred Perry majcu, Lacoste patike i O`Neill bermude i to mi se stvarno sve svidja. A ostalo, tuga pregolema. Zlatna slova, roze majce koje svetle u mraku, printovi ostrva, sharene pantalone. Uzas. Idem opet za mesec dana, mozda se situacija malo popravi. Vecheras kod ortaka na allnight Sony i poroke. Ju, ju, ju, se markirano. :) Jesi uzeo neki fini pamuk, da ne nazuljaš guzu? Odgledao sam reprizu Ana vs Sharapova, i setio sam se da u subotu imam obaveze i da verovatno necu moci da gledam finale :( Osim ako ne krene nesto oko 15h pa ja pozurim kuci, mada mozda uspem da stignem ako sve zavrsim do tipa 13h. Pa snimi meč, brate. :) a ja ispit u 2 u subotu :(( Nemaj brige, kad padneš biće ti lakše što je prošao, to je najbitnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 kaže se "beer here!" jel to presušila kafana kod veselog mutanta? :P njaaah, veseli mutant sad drzi manikir centar za ghoulove nema piva, ima twix....daj sta das.. aaaaahhhhhhh midnight hot dize osmeh na usta...njiiihiihii BU!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Nemaj brige, kad padneš biće ti lakše što je prošao, to je najbitnije. ma ja sam se sa tim vec pomirio,nego sam mislio na to sto propustam finale :)) imam 3 ispita u 5 dana,ako dam 2/3 najsrecniji sam covek na svetu ali bice standardno 0/3:)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 za nekih sedam sati branim maturski rad. do sad sam ucio :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 njaaah, veseli mutant sad drzi manikir centar za ghoulove nema piva, ima twix....daj sta das.. aaaaahhhhhhh midnight hot dize osmeh na usta...njiiihiihii BU!!!!!!!! au rodjaci nija vam dobro za nekih sedam sati branim maturski rad. do sad sam ucio :/ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 mda super nam je,,, wooho.. ceo dan pred monitoromortinom bwhahah montipajton na rts1!!!!!!!1str Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 da, smisao zhivota. odlichan je ^^ sutra je strava i uzhas dan... ali ja sam jak, preguratju ga!!one Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Bio malo na basketu vecheras...bilo extra... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts