marxus Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 EXIT festival je dao sebi pravo da menja granice nase drzave i da ucini nesto sto nema nikakve pravne i zakonske osnove, naime na zvanicnom sajtu festivala www.exitfest.org mozete videti sledecu vest Ulaznice za Exit sada se mogu kupiti i u zemljama u regionu, u Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, na Kosovu, u Italiji i u Rumuniji. Nabasao sam na ovo negde i pazi stoku da su sebi dozvolili da menjaju granice i izmisljaju drzave............ccc GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 nije to nista novo, kad zivimo u drzavi gde svako moze da radi sta hoce. ne postoje obavezujuce smernice Vlade o zvanicnom terminoloskom tretiranju KiM, pa nema sankcija... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 B92 je tu umesao prste, sigurno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Pa znas kako, mene to nesto nista ne cudi. Ja mislim da vec recimo godinu ipo ako ne i vishe na (cini mi se) Bosch ili tako neka (indesit tralala) firma daje uputstva u fazonu scg / bih / hr / al / kos / mk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Svi su se urotili protivu nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 SPALITE IZDAJNIKE! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Onda neko kaze da nismo demokratska zemlja, ovde svako moze da "sere" po sopstvenoj zemlji i to se jos podrzava. Edited May 28, 2007 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 to je to, više ne idem na exit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Ja nisam ni is'o.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Ljudi govore chinjenichno stanje i to na nachin na koji tje ih najbolje razumeti, a i ako smem biti tako smeo da oteraju nepozheljne goste. Da su rekli karte mozhete kupiti u srbiji meni prvom ni u ludilu ne bi palo na pamet da se na kosovu mogu qpiti. Po vama su trebali da kazhu i u nasim pokrajinama vojvodini i kosovu? Semantika, pritom nema nista NASEG kod pokrajine kosovo, ili su mozda trebali na sajtu da napishu "karte mozhete kupiti i u NEPRAVEDNO OTUDJENOJ SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI" ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Dobro je mohi, cilj je da je to moglo biti receno na onaj nacin koji bi bio u skladu sa ustavom. Ta tvrdnja da je KiM zemlja-drzava je neustavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Niko nije rekao drzhava? Rekli su zemlja .... cuo sam i za izraze ZEMLJA NAVAHO INDIJANACA pa nisam primetio da se neko u senatu zhalio? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Oce li i ovaj u Zooloski Vrt, a? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Niko nije rekao drzhava? Rekli su zemlja .... cuo sam i za izraze ZEMLJA NAVAHO INDIJANACA pa nisam primetio da se neko u senatu zhalio? Razumem ja tebe da se pravis nevest ali ako kazu zemlje i onda nabrajaju drzave i stave KiM medju iste to znaci da je i KiM po njima drzava, a posebno sto ne postuju pun naziv regiona nego kazu samo Kosovo, jer Albanci ne zele Metohija u nazivu jer to simbolizuje crkvenu zemlju. Isto tako ako ti na vratima nekog hotela vidis precrtanog psa i macku da li to onda znaci da ces moci da uneses papagaja ili nosoroga, naravno da neces jer ciljnim tumacenjem ti dolazis do toga da je svim zivotinjama zabranjen ulaz u hotel tako isto i ovde ciljnim tumacenjem dolazis do toga da su zeleli da prikazu KiM kao drzavu. Edited May 28, 2007 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Mogli su i da napishu omanji sastav kako bi svi bili sretjni. Sushtina svatjena. Get a life. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Neka dodju, samo neka dodju, sve karte neka pokupuju i neka dodju. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 @nickwud inteligentno kao i obichno .... @ostali sad primetih da su rekli "NA kosovu" cime dodatno ukazuju da se radi o teritoriji, a ne drzhavi. I kao shto rekoh get a life, trazhite dlaku u jajetu iz ne znam koje bolesne zhelje za dokazivanjem te ZAVERE EPSKIH PROPORCIJA ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Mohi uclani se u organizaciju "zene u crnom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 VAŽNO: sva diskusija o politici preusmerava se OVAMO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts