Jump to content

Koje licemerje

Recommended Posts

EXIT festival je dao sebi pravo da menja granice nase drzave i da ucini nesto sto nema nikakve pravne i zakonske osnove, naime na zvanicnom sajtu festivala

www.exitfest.org

mozete videti sledecu vest

Ulaznice za Exit sada se mogu kupiti i u zemljama u regionu, u Sloveniji,

Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori,

na Kosovu, u Italiji i u

Rumuniji.

Nabasao sam na ovo negde i pazi stoku da su sebi dozvolili da menjaju granice i izmisljaju drzave............ccc [xx(]

GOT MIT UNS

nije to nista novo, kad zivimo u drzavi gde svako moze da radi sta hoce. ne postoje obavezujuce smernice Vlade o zvanicnom terminoloskom tretiranju KiM, pa nema sankcija...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Pa znas kako, mene to nesto nista ne cudi. Ja mislim da vec recimo godinu ipo ako ne i vishe na (cini mi se) Bosch ili tako neka (indesit tralala) firma daje uputstva u fazonu scg / bih / hr / al / kos / mk.

Ljudi govore chinjenichno stanje i to na nachin na koji tje ih najbolje razumeti, a i ako smem biti tako smeo da oteraju nepozheljne goste.

Da su rekli karte mozhete kupiti u srbiji meni prvom ni u ludilu ne bi palo na pamet da se na kosovu mogu qpiti. Po vama su trebali da kazhu i u nasim pokrajinama vojvodini i kosovu? Semantika, pritom nema nista NASEG kod pokrajine kosovo, ili su mozda trebali na sajtu da napishu "karte mozhete kupiti i u NEPRAVEDNO OTUDJENOJ SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI" ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Niko nije rekao drzhava? Rekli su zemlja .... cuo sam i za izraze ZEMLJA NAVAHO INDIJANACA pa nisam primetio da se neko u senatu zhalio?

Razumem ja tebe da se pravis nevest ali ako kazu zemlje i onda nabrajaju drzave i stave KiM medju iste to znaci da je i KiM po njima drzava, a posebno sto ne postuju pun naziv regiona nego kazu samo Kosovo, jer Albanci ne zele Metohija u nazivu jer to simbolizuje crkvenu zemlju. Isto tako ako ti na vratima nekog hotela vidis precrtanog psa i macku da li to onda znaci da ces moci da uneses papagaja ili nosoroga, naravno da neces jer ciljnim tumacenjem ti dolazis do toga da je svim zivotinjama zabranjen ulaz u hotel tako isto i ovde ciljnim tumacenjem dolazis do toga da su zeleli da prikazu KiM kao drzavu.

Edited by De1
SCJP.png

@nickwud

inteligentno kao i obichno ....

@ostali

sad primetih da su rekli "NA kosovu" cime dodatno ukazuju da se radi o teritoriji, a ne drzhavi.

I kao shto rekoh get a life, trazhite dlaku u jajetu iz ne znam koje bolesne zhelje za dokazivanjem te ZAVERE EPSKIH PROPORCIJA ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...