Jump to content

B92 hejtovanje

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebiga, casa meda iste casu zuci, da bi se b92 uvatio u kostac s pinkom i ostalim 'zverinama' mora da ima, kao sto pink ima seljacki papanski program, urbani papanski program...zato lepo postoji i insajder recimo, jebiga, sve ima svoje...cak i oni koji rade u b92 ne podnose velikog brata, recimo, i uvek to svrstavaju u nuzno zlo...

sto se tice hejtovanja dss i radikala, jeste pristrasno, ali to je isto nuzno zbog neke protivteze, sto se mene tice, ja bi jos pristrasnije ako moze, ktx gg:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

odvratna su televizija jer se ne bave objektivnim informisanjem nego jednostranim indoktrisanjem medija. Izigravaju demokrate i urbane moraliste koji samo pljuju po radikalima i dss-u a svoje pulene dizu u nebesa, a paralelno imaju obraza da diskvalifikuju druge dok se na istoj "urbanoj i kulturnoj" televiziji vrti veliki brat

a koja televizija se bavi objektivnim informisanjem? odgovor je, naravno nijedna. ovo tju stoga da shvatim kao pokushaj zamene teza i bacanje prashine u ochi.

i slazhem se da pljuju po dss-u i radikalima... sa krvavo dobrim razlogom. ne pljuju po ds-u... ali ni ne dizhu ih u nebesa kao shto ti verujesh. pa u ovim emisijama se provlachi dosta i to da je ds slagao tu, nije isposhtovao obetjano tamo, itd. poslednje tako shto sam gledao bilo je bash o toj emisiji o parlamentu i malverzacijama, kada su radili brdo odvojenih intervjua sa raznim parlamentarcima i ex parlamentarcima i kada se najotvorenije govorilo o onom glasanju sa tudjim karticama kad se izabrala kori udovichki i slichnim stvarima.

A B92 ZNA STA SE DESAVA IZA KAMERE? HAhahaahah ma daj pa 100 puta sam cuo neke stvari koje nemaju veze smozgom, necu uopste da trosim reci na te gluposti jer to sto oni pricaju nema veze sa zivotom, od ortaka tjale je poslanik i par puta nam je pricao da to sto se vrti po svim TV stanicama njihove analize i te stvari obicno nemaju veze sa pravim stvarima, to sluzi da zamajava narod.

Ja gledam i vesti B92 ali i pricam sa drugim ljudima i pogledam kako na to gledaju neki drugi ljudi, ne uzimam vesti sa B92 kao apsolutnu istinu jer to i nije, svaki medij ponegde slaze, nesto doda, oduzme, ubaci i tako dalje. Zato ne treba verovati svemu sto kazu.

kako onda da ti se chovek ne obrati sa dementu? nije im se javilo shta se dogadja, fazon emisije je bio da idu od parlamentarca do parlamentarca i rade intervjue. iz malte ne svih stranaka su im sagovornici bili.. chak i neki njima mrski (koji pitom i nisu u parlamentu) poput karitja.

dakle, ne prichaju oni (ti sa b92) vetj samo pitaju a parlamentaci odgovaraju i prichaju.

Ramirez, obavezan izvor informacija ti je sjajan, baš. Ura za jednostrano novinarstvo!

jel postoji ikakvo drugo novinarstvo osim jednostranog?

i ti makar pokazujesh znakove inteligencije i homo sapiens sapiens rezonovanje, pa ne bi trebalo da ti crtam. kada b92 uvije neku informaciju u svoju prichu, tu je i dalje ta informacija. e sad, neko je nesposoban da ekstraktuje sam info i baci wrap papir, neko ne zna da je mogutje to uraditi, a ima i normalnih ljudi koji su ovladali tom drevnom i mistichnom veshtinom.

Aj sada za pitanje za sve. kojoj televiziji bi najvise verovalid a izadje s infoom taj i taj je ukrrao iz drzavne kase toliko i toliko ?

bravo statore. suptilno a efektno :]

to nije pristrasno, to je licemerno. razlika je velika

well, boo-hoo. mosh' misliti, mediji su licimerni :]

ili mislish da je samo b92 takav? :D

i josh jednom, niko nije ni rekao da je sve shto izadje iz b92 radionice sveto pismo. samo da umeju ozbiljno da se pozabave temema za koje niko drugi nema petlje, volje ili interesa.

na b92 si u stanju da chujesh stvari koji drugi jednostavno ne objavljuju ili, u najboljem sluchaju, ne posvetjuju dovoljno pazhnje.

to dal ih platja amerika, sorosh, lejdi di, djavo ili mich bjukenon, mene preterano ne interesuje, jer je to ipak medij a ne teroristichka grupa. kad ocenim neshto kao agitovanje za stavove njihovih finansijera, onda to i odbacim (osim ako se moje mishljenje ne podudara sa tim). to jednostavno ne menja da neke druge stvari koje govore imaju smisla.

shto se mene tiche, b92 je kao chedica i ldp... voleo bih da su uvek u parlamentu, i da nikad ne predju 10%... da samo budu tu i pokretju prave teme i postavljaju prava pitanja :]

to dal ih platja amerika, sorosh, lejdi di, djavo ili mich bjukenon, mene preterano ne interesuje, jer je to ipak medij a ne teroristichka grupa.

pazi...

ovde ima membera koji ce pokusati to da ti opovrgnu...

dajem levo jaje [:D]

@ thread

hmm... ne gledam tv at all, osim tipa za ruckom, posto sedim tacno ispred gorepomenutog.

b92 i meni ide na jaja zbog urban fazona, al realno, zabole me patka...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

i ti makar pokazujesh znakove inteligencije i homo sapiens sapiens rezonovanje, pa ne bi trebalo da ti crtam. kada b92 uvije neku informaciju u svoju prichu, tu je i dalje ta informacija. e sad, neko je nesposoban da ekstraktuje sam info i baci wrap papir, neko ne zna da je mogutje to uraditi, a ima i normalnih ljudi koji su ovladali tom drevnom i mistichnom veshtinom.

bravo statore. suptilno a efektno :]

Volim i ja tebe. :* Kapiram ja da svaki novinar drži stranu, ali B92 to čini toliko prozirno i bezobrazno, ne hajući što dobrom procentu ljudi vređa inteligenciju. Njihovo izveštavanje memnogo podseća na Bk u vreme kada su na kraju svakog Telefakta veličali Bogoljubovu stranku...

Kakav bre Stator i suptilno, pogrešio si čoveka. ;) Ali da se nadovežem, ne bih verovao B92 više nego drugima, niti manje. Ko se još zamlaćuje ikakvim vestima osim sportskih. :)

Da ne pricam kakve komentare dopustaju da se pojavljuju na njihovom sajtu tipa:

E ovo vam je fasisticko i nacisticko ponasanje.

neverovatno kakve komentare dopushtaju na tom sajtu! mater im jebem sigurno su izdajice!

treba ih bash zatvoriti!

jao jao kako su zli

neka osoba glupak hehe

Nije bila bacena bomba vec podmetnuta pod sims, da ga je neko hteo mrtvog taj bi bio mrtav.

Kako komentarisati ovo?

Da li te vezati za drvo i staviti bombu na 4 metra od tebe i dati ti kishobrance?

Ili te ignorisati?

Pitanje je sad.

Oko hejta na b92 : dugo sam razmisljao i shvatio - radio je bio do jaja, sad je skroz ok, tv im smrdi. izgradili su popularnost na slobi, da su neke 96-te mogli da vide u sta ce se pretvoriti (ne govorim o politici vec o gogi sekulic i olji karleusi na njihovoj TV) verujem da bi sami sebi spalili koaksijalni kabl.

Mene nervira kad neko hejtuje b92 jer ja u svojoj glavi pod b92 nemam TV, vec radio iz 90-ih koji je bio sreca i radost.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

b92 je posle 5. oktobra nastavila medijski rat protiv srpskih nacionalnih interesa u samoj Srbiji, krijuci se iza slobode medija i zestoko rabeci sindrom "prvoboraca" protiv Slobe. kako Srbi nisu idioti, nije im uspelo da prikupe ozbiljan procenat podrske za svoje stavove. pojacali su galvanizaciju, sto je, doduse, omogucilo relativan porast istomisljenika, ali je kao posledicu imalo jos jaci otpor njihovoj prici.

sad, od kako su dobili licencu, aterirali su, valjda je i njima postalo jasno da je bitka izgubljena (bar u tom otvoreno antisrpskom obliku).

sto se tice uzroka takvog ponasanja, De1 je sve rekao predocivsi vam strukturu kapitala. dixi sto bi rekli pravnici...

b92 daje izuzetan doprinos borbi protiv korupcije, i uopste pokrecu debate o onim "mekim" drustvenim problemima, koji su, nazalost, pali u senku ogromne nesrece koja je pala na nas narod i drzavu u poslednjih 20-tak godina, i to je sasvim na mestu. istina je da su i tu selektivni i da imaju zadnju nameru, ali bar rade nesto drustveno korisno, umesto ciste destrukcije i mrznje koju su inace sirili.

kako vreme bude odmicalo, siguran sam da ce i njihova osnovna prica bledeti i da ce se okretati, u skladu sa njihovim legitimnim politickim uverenjima, ka konstruktivnoj dobronamernoj kritici.

kad vec ne mozemo kao Rusi da ih (finansijere uzasa, a ne postene nezavisne novinare) sve najurimo u pizdu materinu, na meksi nacin cemo ih naterati da rade za Srbiju, a ne protiv nje, pa i po cenu da ih finansijski istisnemo, npr. da im predlozimo da prodaju svoje interese u Srbiji (cija cena opada iz dana u dan). tako je i najbolje za sve. b92 i uopste PRAVE vrednosti za koje se zalaze njihova politicka opcija u razvijenim demokratijama u svetu ima mnogo pozitivnog, kod nas je bila izvitoperena, ali polako dolaze na prihvatljive pozicije.

edit>

typo

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ne mogu i ne zelim da prolazim kroz tri strane teme i da odgovaram na svaki retardizam. no evo izdvojio sam jedan, i to sa pocetka prve strane

Od malih akcionara preko pola akcija drzi covek po nacionalnosti Hrvat Veran Matic.

joj boze, sidji pa obidji

siguran sam da ima jos bezbroj ovakvih stvari, no da ispravljam krive drine nemam zivaca, nek se dave u svojoj gluposti.. steta samo tolikog iq-a, u kakve je glave smesten

a kad sam vec tu, osvrnucu se i na draskovu poruku sto se tice finansijera uzasa.. pricali smo o tome pre godinu valjda, ja sam pokrenuo temu, b92 ima najprofesionalnije i najkvalitetnije novinare (i vesti) od svih domacih stanica (ako ne racunamo retarde sa sport.b92.net) .. o selektivizmu mozemo da raspravljamo ovde danima, ali ako ga ima onda je to u veoma maloj meri, sigurno u manjoj nego na drugim stanicama.. cime se ponavlja zakljucak iz prethodne teme.. da valjaju, ne, da su najbolji, jesu.. tj videcemo dok se fox ne osnazi

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

da li je moguce da je taj nacionalisticki slobinsko - radikalski retardizam toliko daleko otishao i da se chak siri i medju mladjom populacijom koja realno nema neku podlogu ili razlog da hejtuje b92 osim ako im se iz nekog razloga ne svidja program..

Ajde bre idi glasa za Chedu i ubodi se u guzu i venu.

Svenevideći

a koja televizija se bavi objektivnim informisanjem? odgovor je, naravno nijedna. ovo tju stoga da shvatim kao pokushaj zamene teza i bacanje prashine u ochi.

i slazhem se da pljuju po dss-u i radikalima... sa krvavo dobrim razlogom. ne pljuju po ds-u... ali ni ne dizhu ih u nebesa kao shto ti verujesh. pa u ovim emisijama se provlachi dosta i to da je ds slagao tu, nije isposhtovao obetjano tamo, itd. poslednje tako shto sam gledao bilo je bash o toj emisiji o parlamentu i malverzacijama, kada su radili brdo odvojenih intervjua sa raznim parlamentarcima i ex parlamentarcima i kada se najotvorenije govorilo o onom glasanju sa tudjim karticama kad se izabrala kori udovichki i slichnim stvarima.

ma mani me se sa tom tom parlamentarnom epizodom koju pominju samo zato sto je uhvacena na kameri i zato sto je Pajkic, koji je sada ziv i zdrav (b92 nije pokrenuo pitanje kako je taj lazov sada predsednik pokrajinske vlade Vojvodine (tako nesto)), lagao pred novinarima da je njihova poslanica ishla taksijem od bodruma do instanbula da bi se vratila na vreme i mahao falsifikovanim pasoshem. Ako hoce da budu objektivni nek malo prichaju i o tome kako ds vodi beograd i o korupciji na tom nivou. Ovo sto si ti naveo kao primer objektivnosti je rofl nivo neke spanske sapunice, maltene infantilno u odnosu na lopovluk u gradskoj vladi a o kome b92 cuti jer se radi o voljenom DS-u. Eto, to je licemerno.

A sto se tiche objektivnog informisanja, nijedna televizija nije potpuno objektivna ali realno b92 je najsubjektivnija televizija u beogradu. Za najjasnijom i najizrazenijom pristrasnoscu jednoj politickoj opciji. A sa druge strane b92 ima uzasnu osobinu da povrshno diskvalifikuje druge ljude, pa i cele drustvene slojeve, sto kod nas ne radi niko drugi na tom nivou.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

a kad sam vec tu, osvrnucu se i na draskovu poruku sto se tice finansijera uzasa.. pricali smo o tome pre godinu valjda, ja sam pokrenuo temu, b92 ima najprofesionalnije i najkvalitetnije novinare (i vesti) od svih domacih stanica (ako ne racunamo retarde sa sport.b92.net) .. o selektivizmu mozemo da raspravljamo ovde danima, ali ako ga ima onda je to u veoma maloj meri, sigurno u manjoj nego na drugim stanicama.. cime se ponavlja zakljucak iz prethodne teme.. da valjaju, ne, da su najbolji, jesu.. tj videcemo dok se fox ne osnazi

jedno kratko potsecanje, da mi dragi NGO-ovci ne bi menjali teze, kako obicno umeju:

kad vec ne mozemo kao Rusi da ih (finansijere uzasa, a ne postene nezavisne novinare) sve najurimo u pizdu materinu

brate, dvnity, ne pricam ja o serijama i sportu, tu mozda i jesu medju najboljima, govorim o ANGAZOVANIM emisijama, placenim stranim parama!!! ako je to tebi ok, onda ok. samo jeb'o onda Fox, cekaj da vidis sta je PRAVI liberalizam na srpski nacin, kad se otvori bas bas desnicarska stanica, recimo Busovsko-Putinovsko-Radikalska, koju ce da finansiraju, npr. Chetnici iz Chikaga, pa kad pokupi 50% gledalista, sta cete onda? da cupate kose i "glasate nogama"? onda ce Srbija da bude "nedemokratska crna rupa opet"? liberalizam vam odgovara dok je samo na vasu NGO vodenicu, pa cekaj i drugu (malko vecu) stranu da kaze sta ima da kaze i to snagom proporcionalnom snazi istomisljenika. tek cemo onda moci da pricamo o liberalizmu. ovako nije fer...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Odakle vam onda pravo da pljujete b92 kad si sad otvoreno priznao da bi tv stanica po vashoj meri ili mozda ne cak po vasoj meri vetj sa suprotnom ideologijom od ove b92jkine bila 10 puta gora.

Ova zemlja ima tradiciju hejta prema nechemu kao sto je b92 i to se kolko vidim nece skoro promeniti. Jako slicni ili cak isti argumenti koje sam nekada slushao, opet, iznova mi zuje u ushima. Strani platjenici, izdajnici, kao neka osnovna baza od koje se uvek polazi dalje do ove "neobjektivnosti". Pa nije se nekadashnji b92 borio samo protiv slobe kao sto ste zheleli da verujete vetj protiv takvog razmishljanja i to i dalje rade dakle pristrasni su ali to nisu sad postali vetj su oduvek takvi samo vi mislite da nema potrebe za time jer je jelte veliki DIABOLO srbije sloba otishao pa sad mozhemo nastaviti po starom mrsomudjenju. Oni imaju svoju funkciju u ovom nashem raspalom sistemu i to po meni vishe dobru nego loshu, a na totalno drugu temu ne volim njihov program jer ne pratim sport, kvizove, urbane emisije i sl

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR