AlexG Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Zasto uvek neko mora da pisha uz vetar? Kakvo Kosovo, kakva zavera, sta vam je ljudi? Zar vam nije drago? Zar niste srecni sto nam se i nesto lepo desava? I jos nesto: ako je Evrovizija drugorazredno takmicenje, koje je prvorazredno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Wacken Open Air Metal! :)) Svaka joj čast, a takođe fala lepo i kom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Chestitao nam Oli Ren. Evropski glas evropske Srbije. Edited May 13, 2007 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 sve sve al "ko dleto" =o)))))) intersantna raspodela glasova lale, i ja mislim da su makedonci kriminalno nisko u odnosu na konkurenciju al ajd... uglavnom treba prichekati i videti razvoj situacije sledecih par godina...sa jedne strane su "nashi" tj bisha yuga sa druge su bivshi sssr koji se volU mlogo...samim tim treba da se reshimo kosova, sandzhaka i vojvodine = josh 36 ponea easy! \o/ i vudu lepo da se zahvalish svim pederima jer da ne bi njih ne bi ni nashe pobede tako da =oP inache ovo sto neo kazhe, nije drugorazredno ali da vecina zemalja ne gleda na to kao na nesto bitno i to stoji zapravo, koliko je sve to takmichenje u popularnosti a ne za najbolju pesmu pokazali su i braca italijani koji su digli ruke od istog jer su uvek imali pesmu bolju od 90% konkurencije, ali su retko osvajali odgovarajuce mesto... a onda tu je i pricha sa ovima sto su "jednakiji od ostalih"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Chestitam iako nisam gledao i nisam ni chuo njenu pesmu. Zato m je jutros tashta uletela u 9:00 u sobu sa rechima - "Srecan praznik!" Posle moje face ala "WTF sasvim je odlepila" usledilo je objashnjenje da je ona gledala juche celu Evroviziju i da je Srbija pobedila na shta je usledila moja faca "O'RLY" BTW najgore bi bilo da je pobedilo Verka Serduchka iz Ukrajine - to je jedan debeli transvestit u shtiklama kogda organski ne podnosim Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 gledala sam sinoc u kaficu nekom evroviziju, podsetilo me na ono vreme kad smo gledali basket, vristali, urlali : ))..bilo je milion ljudi..i drago mi je da smo pobedili, mada, iskreno, nisam verovala Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ali na osnovi cega smo mi dobili od Finske 12 glasova, ljudi? Ako nema neko logicnije objasnjenje, onda je moje ionako ekstra visoko misljenje o toj zemlji i narodu poraslo za bar jos 20tak procenata, te im sad dajem nekih... 120%... A? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 objashnjenje je u tome da ove godine nismo otishli ko zadnje budale nego se radilo =o) uradjeno je 7 spotova na 7 razlichitih jezika, finski being one of them, i naravno narod tamo se primio jer im je pesma na njihovm jeziku pristupachnija nego lepo ali nerazumljivo pevanje na nekom tamo juzhnom jeziku koji im zvuchi chudno to begin with mislim da je ovaj pristup nash, pesma na domacem jeziku + masa prevoda za drugare the way to go jer kad vidim ceo istochni blok kako peva na engleskom (sem zomg ukrajnica koji je izmeshao nemachki sa ko zna josh chime) to mi deluje 'nako bezveze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Zato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Nemoj kvarish topic ukrajincem :) Ko Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 gg Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Sad nesto razmisljam, mislim da bi na takvom takmicenju gde je 80% izvodjaca i muzike uzas zivi, mnogi iz nase srbije uzeli pobedu. Uzmite na primer neverne bebe, oni mi prvi padaju na pamet....Sta mislite? Sta da radim sa Nevernim Bebama izvini? :)) Ja nisam siguran da bi oni bili uspesni na Evroviziji, ako na to mislis :) zapravo, koliko je sve to takmichenje u popularnosti a ne za najbolju pesmu pokazali su i braca italijani koji su digli ruke od istog jer su uvek imali pesmu bolju od 90% konkurencije, ali su retko osvajali odgovarajuce mesto... Pa mis'im, dovoljno je sto pola tih zemalja delegira svoje pesme po principu "e idete vi, pojavite se tamo za dve nedelje u osam uveche, pa ce vam rei sta treba da radite", tako da se slazhem da za odredjene zemlje takmicenje nije bitno, ali mislim da se mnogo vise zemalja jos uvek lozhi do jaja na eurosong, a to potvrdjuje i sto svake godine uleti neko nov. mislim da je ovaj pristup nash, pesma na domacem jeziku + masa prevoda za drugare the way to go jer kad vidim ceo istochni blok kako peva na engleskom (sem zomg ukrajnica koji je izmeshao nemachki sa ko zna josh chime) to mi deluje 'nako bezveze... Nene, meni se jako dopao taj marketing koji je ispratio pesmu, bez sve sale, plus onaj trip sa onim srculencima sto lepe po ljudima, itd itd, ocigledno se sve to isplatilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Wacken Open Air Metal! :)) Inache... ne znam, ta "zhena" me jako nervira, super je shto smo pobedili, ali brate... debela, ruzhna, lezbejka iz srbije... 100% joj se guzica ojela od znoja i djipanja tamo Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ja sam bio na jednom rodjendanu ali na TVu se prenosilo sta se desava, svi su urlali i bilo je do jaja haha. Svaka cast Mariji i njenom timu koji je zasluzno pobedio, onda vise da ne kenjaju kako je Srbija jadna i bedna, tako jadni i bedni smo osvajali mnoge prestizne nagrade u mnogim disciplinama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Chanak u skupstini: "upravo sam dobio podatak da je Marija Sherifovic pobedila na Eurosongu. Braca Rusi su nam dali 5 poena, a izdajice Hrvati 12" olololo Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 haha, bilo je ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ^ upravo chanak kralj sa svojim lol forama :) mariji svaka cast. najjaca je bila elena risteska koja je otpevala "molitvaaa" dok nam je davala 12 poena :))) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Evo vam ruska verzija haha http://www.evropesma.org/download/Marija%2...20(Russian).mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 gOre hevi metal budale , dole fagovi , Srbija u sredini .... PLJESKAVICA Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Nene, meni se jako dopao taj marketing koji je ispratio pesmu, bez sve sale, plus onaj trip sa onim srculencima sto lepe po ljudima, itd itd, ocigledno se sve to isplatilo. takodje. ljudi su pljuvali koreografiju, tj. one ribe koje kao drze dok ona peva, ali meni je to na kraju sve ispalo slatko. ne bi ja tu nisto diro :)) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 svaka cast,gledao sam ono bodovanje uzivo i bilo je bas napeto.. e ali mnogo mi drago zbog engleza,ne bi nabili ni one jadne poene da im nisu irci dali...a nama ne daju ni poen,picke engleske :) i austrijanci i svajcarci su me iznenadili sa 12 poena...svaka cast jos jednom. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ne znam sto se iznenadjujete za te zemlje de ima nasih ljudi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 svaka cast,gledao sam ono bodovanje uzivo i bilo je bas napeto.. e ali mnogo mi drago zbog engleza,ne bi nabili ni one jadne poene da im nisu irci dali...a nama ne daju ni poen,picke engleske :) i austrijanci i svajcarci su me iznenadili sa 12 poena...svaka cast jos jednom. Nema sta tu da te iznenadi, realno, tamo ima srba najvise posle onog naroda po kome se zemlja zove, tako da ono... Ali, finaca, likova... Nego, posto sam sad prvi put skoro full pratio ESong, zanima me jos nesto: ovi sto imaju garant finale (Francuzi, englezi, i ko jos bese), jel oni uvek salju neki teski shit od pesme, jer ih zabole, ili sta? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 meni samo nije jasno zasto je ukrajina bila favorit i dobila onoliko glasova...pa ono nije pesma ono je sanje...btw, bas su me iznenadili hrvati sa 12 poena...mada moram priznati da nisam ocekivao ni od crnogoraca da nam daju bas 12:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 [quote name='Milanche Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts