medolinka Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 moldavka dobra riba ove godine?? nazalost, nisam odgledala mariju, stigla sam kuci na neku 20. pesmu turci moj favorit :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 eh sad ti bi da ja pratim sve sta su oni rekli =o) ono jes' da ima shale-komike u tom takmichenju, ali 3 sata je ipak mnogo =o) still....iako marija ima glasove gay lobija, ili bar lesbian dela istog, ne verujem nesto da ce biti prva (a i zamislite lol da pobedi, kakav show bi bila ta organizacija ;oD) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 (edited) bate kole bili smo do pre neki dan na williem hilu prvi favoriti(ne moze se reci da oni ne znaju svoj posao), a onda je izabran tomislav nikolic i pali smo na drugo mesto:)) sad da li cemo dobiti je druga pricha, ali imamo dobre shanse. Edited May 11, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Mene su u osnovnoj terali da vadim ruku iz dzepa kad razgovaram sa nekim.Kamoli da pevam pred celom Evropom.Ima lep glas ali bodovi se dobijaju i na scenski nastup koji je po meni 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 telo Norvezanke i glas Marije ftw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 mada ono, pesma nije losha, ali imajte u vidu da je bila tek 4. u predtakmichenju, nece biti "zomfg malo je falilo da bude prva", a verujem da ce biti u vrhu table ... Nije bila cetvrta bre. :) Elem, definitno najlosija Evrovizija u poslednjih nekoliko godina, stoga imamo sanse da dobijemo. Imamo sad i Crnu Goru da od njih dobijemo 10 ili 12, Hrvati se nisu plasirali, Marija je u vrhu svuda po kladionicama... why not? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 E da, sve ribe koje sviraju violinu su sexy, taj fetish sam sinoc otkrio na moldavku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 necemo biti u top3, nema teorije... ispale su bosna i hrvatska, tako da nam odose glasovi iz tih zemalja :) ako sam ja dobro razumeo pravila :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 koliko ja shvatam pravila samo 24 zemlje koje se takmiche u finalu glasaju u finalu...or not? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 (edited) ne, glasaju sve:) secate se da smo mi glasali i one dina kad smo bili diskvalifikovani, afrika paprika i te fore, valjda je to bila ta dina. Edited May 11, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 omg 42 zemlje glasa? que brutalnidadj! pa to traje sat ipo =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 pa prenos traje 4 chuke, mada ide to relativno brzo jer se iz studija vishe ne chitaju svi bodovi nego samo 3 prvoplasitrana, koliko se secam. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 marija je bila ODLICHNA! malKo sam rovarila po youtubeU.. prisetjanje.. \o/ vrh mi je dansKa.. http://youtube.com/watch?v=rH_Y_kwaReY hrvati.. mhz.. dado topitj.. bzvz.. madjarska je bila odlichna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 madjarska je bila shit... valjala sam se na kauchu kad je sestra odvalila:"vidi ova se vec spakovala!" (pritom drzeci kofer u ruci - deo koreografije) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 necemo biti u top3, nema teorije... ispale su bosna i hrvatska, tako da nam odose glasovi iz tih zemalja :) ako sam ja dobro razumeo pravila :D Bosna je vec u finalu, a Hrvati ce (kao i svi ostali), iako su ispali - glasati. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 medoLinKo.. u pitanju je glas.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 Glasanje je bilo proslih godina na fazon da glasaju i zemlje koje nisu prosle u finale, tako smo i mi glasali, glasali bugari tako jos poneke zemlje. E sad, i meni vec da sve iz kvalifikacija + finala glasaju deluje puno (cak i sa onim da 1,2,3,4,5,6 daju automatski) ali videcemo sta su nam smislili ove godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 prenos traje 4 chuke, toliko o vremenu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 Pa dobro, to je standard, toliko je trajao i prosle godine, tako da ce realno biti tu mesta za sve. Dve cuke su pesme i dve cuke glasanje i eto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Ja ne znam kako ste uspeli da popamtite shta je ko pevao. Marija je bila ok s obzirom da su to festivalske pesmice, mada mi se ne svidja nastup, prvo hoda kao neki harambasha, koreografija nula, kao ona neshto pizdi a ove ribe pored nje je teshe...josh na sve ono odelo, ne znam mozda mi se uchinilo ali bele patike :))) ali OMG za to kako su predstavili Srbiju, debele babe sede u parku na klupi, prolaze dede jedan sa gitaricom i ova kao ispusti novchitj a deda pokupi i izvodi trikove da vadi novchitj babi iz uveta i nosa...jebote koji uzhas, znam da smo najstarija nacija (po starosti stanovnishtva) i da nemamo para ali ovi preterashe. Dopala mi se ukrajina (ako je ona beshe bila prva), verovali ili ne Izrael, i bila je josh neka zemlja znachi EXTRA - riba peva neki gothic, violine... e recite mi koja je to zemlja i dal su proshli u finale Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Mislim da je u pitanju Slovenia i prosla je dalje ako se nisam istripovo.^^ A sto se tice Izraela meni se najvise dopao tekst pesme i stvarno mi je zao sto nisu prosli dalje, imali su moj glas A sto se tice Marije ona je ok sta znam pesma je cool mislim da ima ogromne sanse da uzme Eurosong. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 Izrael je brate mega kr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 ali OMG za to kako su predstavili Srbiju, debele babe sede u parku na klupi, prolaze dede jedan sa gitaricom i ova kao ispusti novchitj a deda pokupi i izvodi trikove da vadi novchitj babi iz uveta i nosa...jebote koji uzhas, znam da smo najstarija nacija (po starosti stanovnishtva) i da nemamo para ali ovi preterashe. Malo si ti to pomeshala, te "razglednice" koje idu izmedju pesma su iz zemlje koja odrzava takmicenje, u ovom slucaju Finske, i smenjuju se zabavne scene iz tih zemalja. A ta sa violinom je Moldavka, i prosla je u finale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 taj rad, ali najsmeshnije je bilo kada grupa penzosa izigrava neke planinare i penju se kao negde i sad ti ochekujesh kad pukne sine pogled sa nekog kanjona, a ono neko brdashce koje gleda na grad. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Malo si ti to pomeshala, te "razglednice" koje idu izmedju pesma su iz zemlje koja odrzava takmicenje, u ovom slucaju Finske, i smenjuju se zabavne scene iz tih zemalja. A ta sa violinom je Moldavka, i prosla je u finale. chek zar nije uvek bilo da prikazu zemlju iz koje je sledeca pesma? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts